wizard Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Sziasztok, 14nz motoros kocsi hidegben nem indul. Abban a pillanatban mikor abbahagyom az indítózást 1-2 hengerben robban, de nem kapja fel a fordulatot - leáll. Ha nagy nehezen sikerül elindítani, akkor míg be nem melegszik addig gázpedállal kell tartani az alapjáratot (ha leesik a fordulatszám akkor gázfröccsöt adok). Miután bemelegedett minden ok, alapjárata, ereje, fogyasztása rendben van, míg meleg simán beindul. Amit eddig tettem: megmértem a motorhőfok gombát, plussz 2 fokban 5.6 Kohm, ez jónak tűnik kitisztogattam az alapjárat szabályzó léptetőmotor fészkét (elég sok lerakődás volt benne) semmi sem változott, mit tehetnék, kérlek segtsetek :) hogyan tundám kideríteni, hogy a esetleg a létetőmotor hibás ? Amikor ráteszem a gyújtást akkor kb. 2 mm-t behúz, utána azonnal visszaáll az alapállapotába. Lehet hogy a motorvezérlő romlott el ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Féltengely nagy csavar le, alul a lengőkarról két csavart lekötöd, ami a gömbfejet fogja, vagy kiveszed a csonkállványból a gömbfejet, igazából mind1, hogy melyik megoldást választod. Váltóból le kell engedni az olajat, mert ha kihúzod a féltengelyt folyni fog az olaj belőle. A gólyalábat kihúzod annyira, hogy a csuklót a kerékagyból ki tudd húzni, utána meg a váltóból egy határozott rántással fog kijönni a féltengely. Ha jól emlékszem a corsa csukló leütős. A szakadt gumiharangot vágd le, bilincseket leveszed, aztán le kell ütni a külső csuklót. Új harang mehet fel, csukló vissza, jól megtöm zsírral ( jobbféle gumiharanghoz adnak), aztán lehet a gumit a helyére húzni, bilincsek rá és mehet vissza a féltengely. Nagyjából ennyi. Jó munkát! Ha jól rémlik a csukló zégergyűrüs, szóval a csuklóban lévő zégert szét kell nyitni, így tudod leütni a tengelyről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Tudok egy eladó A1-hez való (fülek nélküli és rövidebb csatis, mint az A2-é) fordulatszámmérős műszeregységet, ha valaki keres ilyent, írhat. :lol: Lassan újra épülni fog majd pár érdekes A Corsa. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Tudok egy eladó A1-hez való (fülek nélküli és rövidebb csatis, mint az A2-é) fordulatszámmérős műszeregységet, ha valaki keres ilyent, írhat. :lol: Lassan újra épülni fog majd pár érdekes A Corsa. :D A szilentes kérdésemre vàlaszolj majd pls. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 A szilentes kérdésemre vàlaszolj majd pls. Jobb a kemény szilent. Nekem is volt gyárival, amíg XE volt, de a keményekkel stabilabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Jobb a kemény szilent. Nekem is volt gyárival, amíg XE volt, de a keményekkel stabilabb. Van esetleg beszer forràsod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Van esetleg beszer forràsod? Most nincs. Aki eddig csinálta őket, az el van tűnve, aki pedig még akar gyártani, annak még nincs, csak rúdban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Most nincs. Aki eddig csinálta őket, az el van tűnve, aki pedig még akar gyártani, annak még nincs, csak rúdban :lol: Akkor kezdje el szeletelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Van esetleg beszer forràsod? Szilentbácsi - Nem tudom a nevét 06306868025 Link to comment Megosztás: More sharing options...
GyG_C16Si Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Dingi szilent, nekem ő csinálta, komlói pasas, postán is küld. Dingi János Tel.: 06-20-330-7468 http://dingiforg.gportal.hu/gindex.php?gid...amp;pg=28663314 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Húúúú, kösz skacok! :D Mi pénzt kostált egy komplett készlet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GyG_C16Si Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Szilentbácsi - Nem tudom a nevét 06306868025 Ez a szám is a Dingié, most nézem, de ez a égi száma, ezen nem lehet elérni azt hiszem, a 20-as szám amit írtam az jó tutira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsica_atlanta Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Ez a szám is a Dingié, most nézem, de ez a égi száma, ezen nem lehet elérni azt hiszem, a 20-as szám amit írtam az jó tutira. Privátban kérlek írd meg mennyibe fáj egy ilyen szett. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Nem kell ezt privátban, mert én is kiváncsi vagyok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Nem kell ezt privátban, mert én is kiváncsi vagyok. :lol: 28-ért vettem a zöldeket, a hátsót cserélni szopás nyikorognak rendesen, komfort nem sok marad a hátsó késöbb került be, így érezhető volt, hogy ott mennyit számít elöl is jobb lett, de attól még nyúlik rendesen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 28-ért vettem a zöldeket, a hátsót cserélni szopás nyikorognak rendesen, komfort nem sok marad a hátsó késöbb került be, így érezhető volt, hogy ott mennyit számít elöl is jobb lett, de attól még nyúlik rendesen... Na erre voltam kiváncsi, mert igazán senki nem tud gyakorlati tapasztalattal szolgálni. :lol: Az ültetés óta rossz minőségű úton, kanyarban elég bizonytalan a kormányzás, nyúlós, lötyögős. Első toronymerevítőnek mennyi haszna lenne? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Na erre voltam kiváncsi, mert igazán senki nem tud gyakorlati tapasztalattal szolgálni. :lol: Az ültetés óta rossz minőségű úton, kanyarban elég bizonytalan a kormányzás, nyúlós, lötyögős. Első toronymerevítőnek mennyi haszna lenne? :D Haszna van, de annak sem elég, így kell még alá egy "alsó nyúlvány merevítő" és ha az sem elég akkor csövezd ki az autót, úgy már jó kell legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Haszna van, de annak sem elég, így kell még alá egy "alsó nyúlvány merevítő" és ha az sem elég akkor csövezd ki az autót, úgy már jó kell legyen. Jó ok, túlzásokba nem akarok esni, csak az érdekel érdemes-e vesződni vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Jó ok, túlzásokba nem akarok esni, csak az érdekel érdemes-e vesződni vele. Tökéletes nem lesz. Sokat nem fogsz érezni, csak ha mindent egyszerre kiszednél utána, akkor éreznéd, hogy sokkal jobb volt, amikor benne voltak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Akkor megvan a megoldás, hogy miért nem érem már vagy egy éve el a Dingit. :D :devlish: Én nemrég cseréltem két hátsót, annyira nem volt vészes. Peremet levágtam a gyári szilentekről, majd kiütöttem őket, az újat meg szilikonspray-vel, satuban benyomtam. :lol: Az elsők mondjuk sokkal egyszerűbbek. Én tuti nem raknék semmibe gyárit, csak a zöldet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Én tuti nem raknék semmibe gyárit, csak a zöldet. Csak ne nyiszogjon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 A németek építenek most egy 4-Motion A Corsát és 700 lovat céloztak meg :D Nem viccelnek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December27, 2011 Megoszt Elküldve December27, 2011 Nem szarral gurítanak. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 Csak ne nyiszogjon. Most döntsd már el, hogy olyan stabil legyen, mint egy rally autó vagy pedig csöndes legyen és puha! :lol: Különben is: egy Corsa igenis csörögjön-zörögjön! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December28, 2011 Megoszt Elküldve December28, 2011 A németek építenek most egy 4-Motion A Corsát és 700 lovat céloztak meg :devlish: Nem viccelnek! :lol: Boltba járni pont jó is lenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts