Lanti Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 A GSi-t meg még mindig árulják... :lol: :lol: megkő venni Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 http://img.carstyling.hu/usercars/00/01/13..._1251913412.jpg Hehe, Orsi néni kis méregzsákja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mika Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 megkő venni jaja! :lol: cabrio kadett GSi-t szeretnék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 ma készen lett egy újabb 3literes A corsa :lol: kis fekete... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 ma készen lett egy újabb 3literes A corsa :lol: kis fekete... Hol vannak a képek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 Hol vannak a képek? :lol: kép nincs...csak szóltak h készen van, vittek volna egy körre de nem tudtam 10percre sem kiugrani a qrva melóból így lemaradtam,és utána ha jól tudom át is adták a gazdinak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus24, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2011 kép nincs...csak szóltak h készen van, vittek volna egy körre de nem tudtam 10percre sem kiugrani a qrva melóból így lemaradtam,és utána ha jól tudom át is adták a gazdinak... Van nálatok műhely vagy mi? Ilyeneket építenek? Érdekes. :lol: Mondjuk nekem ez már elvetemültség. :D Mondjuk jobban bejönnek az épített kocsik, bár van egy-két kuriózum ami csak gyáriba kéne. :lol: Bár ebbe is az az izgi aki magának csinálja, nem az ha megcsináltatja magának. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 ma készen lett egy újabb 3literes A corsa :D kis fekete... :D Kicsit több infót lehetne? :lol: Hirtelen arra tippelnék, hogy a Tomi csinálta, a Norbi megmaradt alkatrészeiből, de lehet tévedek... :lol: Nem mattfekete/fehér, csak simán fekete? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 :D Kicsit több infót lehetne? :lol: Hirtelen arra tippelnék, hogy a Tomi csinálta, a Norbi megmaradt alkatrészeiből, de lehet tévedek... :lol: rendelésre készült vmi volkswagenes gyereknek,fekete az autó, és bingó, Tomi csinálta és szinter kuplung van benne ;) nagyjából ennyit tudok,ha találkoztam volna vele jobban kifaggattam volna de hát nem jött össze a randi... :D de majd szerzek vhonnan képeket a kiváncsiság kielégítésére :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 rendelésre készült vmi volkswagenes gyereknek,fekete az autó, és bingó, Tomi csinálta és szinter kuplung van benne :lol: nagyjából ennyit tudok,ha találkoztam volna vele jobban kifaggattam volna de hát nem jött össze a randi... :lol: de majd szerzek vhonnan képeket a kiváncsiság kielégítésére :D Akkor tudom ki az :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Akkor tudom ki az :lol: Ha pesti, akkor csütörtök esténként kijöhetne Lurdyhoz és vihetne egy kört :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Ha pesti, akkor csütörtök esténként kijöhetne Lurdyhoz és vihetne egy kört :lol: Pesti :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Pesti :lol: én úgy tudm hogy vidéki a tulaj srác,de lehet tévedek Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Akkor tudom ki az :lol: Nem nagyon láttam még olyan opelest akinél nem szerepelt, hogy Köszönöm Demó kiírás. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 én úgy tudm hogy vidéki a tulaj srác,de lehet tévedek Én pesti címet kaptam, amire küldenem kellett a féltengelyeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Én pesti címet kaptam, amire küldenem kellett a féltengelyeket. lehet az a Tomi címe volt :lol: 16ker? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 lehet az a Tomi címe volt :lol: 16ker? 14. ker és panel 11. emelet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 .. Ez az az alacsony profilú emelő, amit racingbazáron árulnak? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 Jó a gép de a fényezés lehetne szebb.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Augusztus25, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2011 hello, még lusta voltam videót vágni, de megtaláltam magam ebben a videóban a 45. másodpertől... és 8:34-től Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 hello, még lusta voltam videót vágni, de megtaláltam magam ebben a videóban a 45. másodpertől... és 8:34-től Azért most leesett kb az állam, így megalázni őket egy C20XE-vel LÁJK opel mást nem tudok mondani. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 néztétek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts