Demó Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Jó sokat irkáltatok! :) Lefotóztam az új hátsó fék adaptereket és hogy hogyan lett összerakva. Újakat kellett csináltatnom, mert az elsőknél el lett méretezve a 4 menet. :D Íme, az első 5-lyukas, tárcsás A Corsa hátsó híd. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Elég durva lett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Csavarok és az adapter milyen anyagból vannak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Csavarok és az adapter milyen anyagból vannak? csak nem 5.5 minőségű csavart rakott bele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 csak nem 5.5 minőségű csavart rakott bele :D Elfelejtesz egy tényezőt: kóóórzás! :) Viccet félretéve: gondolom, hogy nem biliacélból van,de murphy azért nem alszik... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Viccet félretéve: gondolom, hogy nem biliacélból van,de murphy azért nem alszik... :) Lásd Kadet GSi hátsó tárcsa kontra foltos és a fa esete, amikor is kb. csak a Wichers és a 4 pontos öv húzta ki egy ismit a csávából.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Gyári csavarok és valami elég bika anyag. Nyugi, figyelek azért az ilyesmikre :) Én még aluba is 8.8-as acélcsavart tekerek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Lásd Kadet GSi hátsó tárcsa kontra foltos és a fa esete, amikor is kb. csak a Wichers és a 4 pontos öv húzta ki egy ismit a csávából.... Na erre gondoltam...nem jó vízhordó lányosat játszani! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Gyári csavarok és valami elég bika anyag. Nyugi, figyelek azért az ilyesmikre :) Én még aluba is 8.8-as acélcsavart tekerek. :D Ok ok! Fékerőelosztást hogy oldod meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Ok ok! Fékerőelosztást hogy oldod meg? Ahogy eddig is. Semmi nem változott, csak a lyukak száma. :) Annyi, hogy esetleg cserélem a 35-ös nyergeket 33-asra. Ha jobb, akkor marad, ha nem, akkor visszakerülnek a 35-ösök. Amúgy meg Omega rásegítő, 25/20-as főfékhenger, BMW E30 fékerőszabályzó, 294-es tárcsák, 4-dugós nyergek, hátul pedig 260-as tárcsák és 33-as 2-dugós nyergek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GyG_C16Si Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Demó látom Te sem unatkozol. :D Folyamatosan olvasom a fórumot, viszont ritkán írok, de most itt az alkalom. Hosszú leszek, előre is bocsánat, ha valakit untatnék! Két hete nekiálltam a munkába járósnak vásárolt A2-es Corsám lakatolásának, ami elméletileg a küszöbön lévő kis rohadás kijavításából állt volna elméletileg, gyakorlatilag viszont az előző aranykezű lakatos által csinált taknyolásokat is teljesen le kellett szednem. Mostanra kapott az autó új sárvédőket, hátul íveket, a hátfal ki lett rendesen javítva és volt egy kis horpadás a tetőn, mára ez sincs. Jelenleg fényezés előkészítése tart és a futómű átalakítása is zajlik. Átestem a ló túloldalára, bár éreztem az elején, hogy ez lesz és ez csak tovább erősödött bennem miután egy hétvégére beraktuk a két sparco ülést a kocsiba, mert avval mentünk pályabejárásra. Az ülések maradtak és beleszerelmesedtem a kis 1.2-esbe. A terveim lassan megvalósulnak. Az autó alá kerül 4 Bilstein gátló és egy 60/40-es ültetőszett, 236-os fék marad, csak nem a sajátja, hanem astráról a hűtött verzió, összes fékcső, szilent, gömbfej új, hátsó dobok szerencsére még az előző gazdánál cserélve lettek, így azokat nem kell megvenni drága pénzért, csak betéteket és a munkahengereket cseréljük. Tervben van egy C14SE motor beépítése is az C12NZ helyére, ez miatt már írtam privit a pár hsz-el előttem szóló cartársnak. Eddig rengeteg munka van az autóban, de ma is találtam itt pár okosságot, ami felkerült a listára. :) Így kezdődött: http://kepfeltoltes.hu/view/110731/IMG0036...ltoltes.hu_.jpg És itt tartunk ma: http://kepfeltoltes.hu/view/110731/IMG0043...ltoltes.hu_.jpg Futómű: http://kepfeltoltes.hu/view/110731/IMG0043...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/110731/IMG0044...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Ahogy eddig is. Semmi nem változott, csak a lyukak száma. :) Annyi, hogy esetleg cserélem a 35-ös nyergeket 33-asra. Ha jobb, akkor marad, ha nem, akkor visszakerülnek a 35-ösök. Amúgy meg Omega rásegítő, 25/20-as főfékhenger, BMW E30 fékerőszabályzó, 294-es tárcsák, 4-dugós nyergek, hátul pedig 260-as tárcsák és 33-as 2-dugós nyergek. Milyen az elosztó osztási aránya? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Demó látom Te sem unatkozol. :D Folyamatosan olvasom a fórumot, viszont ritkán írok, de most itt az alkalom. Hosszú leszek, előre is bocsánat, ha valakit untatnék! Két hete nekiálltam a munkába járósnak vásárolt A2-es Corsám lakatolásának, ami elméletileg a küszöbön lévő kis rohadás kijavításából állt volna elméletileg, gyakorlatilag viszont az előző aranykezű lakatos által csinált taknyolásokat is teljesen le kellett szednem. Mostanra kapott az autó új sárvédőket, hátul íveket, a hátfal ki lett rendesen javítva és volt egy kis horpadás a tetőn, mára ez sincs. Jelenleg fényezés előkészítése tart és a futómű átalakítása is zajlik. Átestem a ló túloldalára, bár éreztem az elején, hogy ez lesz és ez csak tovább erősödött bennem miután egy hétvégére beraktuk a két sparco ülést a kocsiba, mert avval mentünk pályabejárásra. Az ülések maradtak és beleszerelmesedtem a kis 1.2-esbe. A terveim lassan megvalósulnak. Az autó alá kerül 4 Bilstein gátló és egy 60/40-es ültetőszett, 236-os fék marad, csak nem a sajátja, hanem astráról a hűtött verzió, összes fékcső, szilent, gömbfej új, hátsó dobok szerencsére még az előző gazdánál cserélve lettek, így azokat nem kell megvenni drága pénzért, csak betéteket és a munkahengereket cseréljük. Tervben van egy C14SE motor beépítése is az C12NZ helyére, ez miatt már írtam privit a pár hsz-el előttem szóló cartársnak. Eddig rengeteg munka van az autóban, de ma is találtam itt pár okosságot, ami felkerült a listára. :D Így kezdődött: http://kepfeltoltes.hu/view/110731/IMG0036...ltoltes.hu_.jpg És itt tartunk ma: http://kepfeltoltes.hu/view/110731/IMG0043...ltoltes.hu_.jpg Futómű: http://kepfeltoltes.hu/view/110731/IMG0043...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/110731/IMG0044...ltoltes.hu_.jpg Szép!!! Pont ilyen felnije van Losinak! :D Miért pont kék lett a futómű? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Milyen az elosztó osztási aránya? Nem tudom :) 5/valami :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GyG_C16Si Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Szép!!! Pont ilyen felnije van Losinak! :D Miért pont kék lett a futómű? :) Hmmm, passz, sok színen gondolkodtam, a bilsteinek citromsárágák, a fékek valószínű pirosak lesznek, így a kékre esett a választás. Az ATS felnik pedig a télikerekek lesznek, fehérre lesz szinterezve és 165/65R13-as gumik lesznek rajtuk, ezt kaptam most nagyon olcsón újat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Nem tudom :) 5/valami :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GyG_C16Si Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Ez volt az utolsó kép ami kint készült: http://kepfeltoltes.hu/view/110731/IMG0043...ltoltes.hu_.jpg Ma már bent áll a garázsban bakokon szegényem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Ez volt az utolsó kép ami kint készült: http://kepfeltoltes.hu/view/110731/IMG0043...ltoltes.hu_.jpg Ma már bent áll a garázsban bakokon szegényem. Jó lesz a kis gép ment a válasz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GyG_C16Si Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Pár hsz-el ezelőtt írta valaki a nyúlványok összekötését alul, egyszer láttam egy GSi Kadett versenyautón ilyesmit, de már nem emlékszem rá pontosan, hogy volt, esetleg kép vagy link nincs ehez a megoldáshoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 :) van abban is lehetőség... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július31, 2011 Megoszt Elküldve Július31, 2011 Tényleg sokat írtatok, ennyit rég olvastam már vissza ebben a topikban, de örülök, hogy végre megint van mozgolódás az ÁKórzásoknál is. Végre Magyar fórumon is olvashatok jókat :D Jó lenne már én is nyomathatnám ide a saját képeket... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Tényleg sokat írtatok, ennyit rég olvastam már vissza ebben a topikban, de örülök, hogy végre megint van mozgolódás az ÁKórzásoknál is. Végre Magyar fórumon is olvashatok jókat :D Jó lenne már én is nyomathatnám ide a saját képeket... :) Miért nincs meg már a hófehérke? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Miért nincs meg már a hófehérke? Az már elég régóta az örök, végtelen autópályákon száguldozik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Az már elég régóta az örök, végtelen autópályákon száguldozik. :) Ja ezt nem tudtam. :D Kár érte nekem tetszett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus1, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2011 Ja ezt nem tudtam. :) Kár érte nekem tetszett :D Stefán úgyse fog addig nyugodni, amíg nem lesz újra egy olyanja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts