Demó Elküldve Július14, 2011 Elküldve Július14, 2011 padregas írta: Kiváncsian várom, mit sikerül majd kitalálnod, vagy már meg is van a konkrét terv? Van már ötlet, de majd úgyis kivitelezés közben lehet látni, hogy mit hogy lehet megoldani. Nálam elég nagy a váltó lefelé is, ez kissé megnehezíti a dolgom. Volu írta: tessék majd szépen képekkel dokumentálni a folyamatokat :icon4: Képek mindenképp fognak készülni. :D
padregas Elküldve Július17, 2011 Elküldve Július17, 2011 Demó írta: Van már ötlet, de majd úgyis kivitelezés közben lehet látni, hogy mit hogy lehet megoldani. Nálam elég nagy a váltó lefelé is, ez kissé megnehezíti a dolgom. Jövőhéten kezdem én is az átalakítást, dokumentálom majd. Első futómű állítható lesz előre, és kapni fog egy alsó nyulványmerevítőt keresztbe, mert a toronymerevítő sajna nem elég. Meglássuk sikerül-e 2:25 alá is bemenni.
Stefan Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 padregas írta: Jövőhéten kezdem én is az átalakítást, dokumentálom majd. Első futómű állítható lesz előre, és kapni fog egy alsó nyulványmerevítőt keresztbe, mert a toronymerevítő sajna nem elég. Meglássuk sikerül-e 2:25 alá is bemenni. Alsó toronytámasz van? Az is egész sokat tud dobni rajta :D
Demó Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 Stefan írta: Alsó toronytámasz van? Az is egész sokat tud dobni rajta :icon4: Ugyanarról beszéltek :D
J0hnny Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 Stefan írta: Alsó toronytámasz van? Az is egész sokat tud dobni rajta :D Nem torony az, csak a nyúlványok vannak összekötve. Azt láttok, amit az angol srác talált ki a lengőkar megtámasztására a gyári helyett? Nem túl bonyolult összeállítani, ha valakinek van egy kis ügyessége és CO-ja....
spzoli Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 J0hnny írta: Szárazkarter és a leömlő se szar éppen. :D Egy polírféltengely még kellene... :icon4:
Demó Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 J0hnny írta: Azt láttok, amit az angol srác talált ki a lengőkar megtámasztására a gyári helyett? Nem túl bonyolult összeállítani, ha valakinek van egy kis ügyessége és CO-ja.... Ettől jobbat is lehet, nem sokkal több melóval :D
Demó Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 Ha lecsiszolom a féknyeregről a SUBARU feliratot és alaposan kiszélesítem az íveket, akkor még el is fog férni. :D
J0hnny Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 Demó írta: Ettől jobbat is lehet, nem sokkal több melóval :D Képet...
spzoli Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 Demó írta: Ha lecsiszolom a féknyeregről a SUBARU feliratot és alaposan kiszélesítem az íveket, akkor még el is fog férni. :D Vagy sárvédő nélkül, mint Laci... :icon4: :icon4:
Demó Elküldve Július18, 2011 Elküldve Július18, 2011 J0hnny írta: Képet... Ez már akkor is jobb lenne, ha csak hosszában kimerevítené. :D
Stefan Elküldve Július19, 2011 Elküldve Július19, 2011 J0hnny írta: Nem torony az, csak a nyúlványok vannak összekötve. Azt láttok, amit az angol srác talált ki a lengőkar megtámasztására a gyári helyett? Nem túl bonyolult összeállítani, ha valakinek van egy kis ügyessége és CO-ja.... Nem jártam mostanság az angol fórumon, belinkeled a képet? Amúgy meg Corsánál bölcső híján teljesen jó az is, ha legalább a nyúlványok össze vannak kötve alulról is :D :icon4:
Stefan Elküldve Július19, 2011 Elküldve Július19, 2011 Demó írta: Ha lecsiszolom a féknyeregről a SUBARU feliratot és alaposan kiszélesítem az íveket, akkor még el is fog férni. :icon4: http://img29.imageshack.us/img29/4636/kp22861.jpg http://img688.imageshack.us/img688/1905/kp22871.jpg http://img804.imageshack.us/img804/918/kp22881.jpg Áhááá, szóval ezért kellett neked Omega... :D
Demó Elküldve Július19, 2011 Elküldve Július19, 2011 Stefan írta: Áhááá, szóval ezért kellett neked Omega... :D Azért, mert a Corsa mindig így szét van szedve. :icon4:
hemi Elküldve Július19, 2011 Elküldve Július19, 2011 Demó írta: Azért, mert a Corsa mindig így szét van szedve. :D Versenyautó vagy mi a szösz:)
hemi Elküldve Július19, 2011 Elküldve Július19, 2011 hemi írta: Hát nem csak azért:( . Remélem nem soká összelapátolom. 1 hete már gurulgat:) Mikor időm engedi. Felhívás, kérdés : Akinek van bal első sárvédője, jobb oldali ajtaja, hátsó csomagtér ajtaja, FEKETE és JÓ az szóljon:) Színesben van nekem is:) , illetve széjjel rohadt is van jó pár:))))
dirty-handz Elküldve Július19, 2011 Elküldve Július19, 2011 Azért ezen ledöbbentem és a kocsi is brutálisan jól néz ki :D Azonnal kéne és nem a motorja miatt :icon4:
Demó Elküldve Július25, 2011 Elküldve Július25, 2011 A Corsámba ismét bekerült a motor és a váltó. Még sok meló lesz vele, de nemsokára szerintem mehetek vele egy próbakört. :icon4: Teljesítmény hasonló lesz, mint eddig. Kicsit magasabb sűrítés, kicsit több előgyújtás, de lehet cserélek vezérműtengelyt, hogy kicsit csökkenjen a nyomaték, cserében pedig fönt se fogyjon el. Majd kiderül milyen lesz, pár ötletem van még. :icon4: Mindenképp kicsit könnyebben autózhatóra akarom csinálni, már ha ilyen teljesítmény és súly mellet lehet még ilyesmiről beszélni. :D
Stefan Elküldve Július25, 2011 Elküldve Július25, 2011 Demó írta: A Corsámba ismét bekerült a motor és a váltó. Még sok meló lesz vele, de nemsokára szerintem mehetek vele egy próbakört. ;) Teljesítmény hasonló lesz, mint eddig. Kicsit magasabb sűrítés, kicsit több előgyújtás, de lehet cserélek vezérműtengelyt, hogy kicsit csökkenjen a nyomaték, cserében pedig fönt se fogyjon el. Majd kiderül milyen lesz, pár ötletem van még. ;) Mindenképp kicsit könnyebben autózhatóra akarom csinálni, már ha ilyen teljesítmény és súly mellet lehet még ilyesmiről beszélni. :icon4: Taxizásra hol lehet jegyelőrendelni? :D :icon4:
Volu Elküldve Július25, 2011 Elküldve Július25, 2011 Stefan írta: Taxizásra hol lehet jegyelőrendelni? :D ;) :icon4: ;) :icon4: lehet én is beállnék a jegypénztárhoz a sorba ;)
Demó Elküldve Július25, 2011 Elküldve Július25, 2011 Jegyek elővételben nálam kaphatók, küldöm a számlaszámom. :D :icon4:
Demó Elküldve Július25, 2011 Elküldve Július25, 2011 Így néz most ki. Még van mit összerakni. :D Egy kis kvíz estére. :icon4: Ez szerintetek mi? :icon4:
Mc-elek Elküldve Július25, 2011 Elküldve Július25, 2011 Demó írta: Így néz most ki. Még van mit összerakni. :D http://img8.imageshack.us/img8/3668/20110725879.jpg Egy kis kvíz estére. :icon4: Ez szerintetek mi? :icon4: http://img849.imageshack.us/img849/2658/20110722862.jpg a fölső képen látszik a helye? az összes furat átmenő ,mintha a kisebbek zsák furat/menet lenne..
Recommended Posts