Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsa A - Általános -

tourist

Recommended Posts

Kiváncsian várom, mit sikerül majd kitalálnod, vagy már meg is van a konkrét terv?

Van már ötlet, de majd úgyis kivitelezés közben lehet látni, hogy mit hogy lehet megoldani. Nálam elég nagy a váltó lefelé is, ez kissé megnehezíti a dolgom.

tessék majd szépen képekkel dokumentálni a folyamatokat :icon4:

Képek mindenképp fognak készülni. :D

Megosztás:

Van már ötlet, de majd úgyis kivitelezés közben lehet látni, hogy mit hogy lehet megoldani. Nálam elég nagy a váltó lefelé is, ez kissé megnehezíti a dolgom.

Jövőhéten kezdem én is az átalakítást, dokumentálom majd.

Első futómű állítható lesz előre, és kapni fog egy alsó nyulványmerevítőt keresztbe, mert a toronymerevítő sajna nem elég.

Meglássuk sikerül-e 2:25 alá is bemenni.

Megosztás:

Jövőhéten kezdem én is az átalakítást, dokumentálom majd.

Első futómű állítható lesz előre, és kapni fog egy alsó nyulványmerevítőt keresztbe, mert a toronymerevítő sajna nem elég.

Meglássuk sikerül-e 2:25 alá is bemenni.

Alsó toronytámasz van? Az is egész sokat tud dobni rajta :D

Megosztás:

Alsó toronytámasz van? Az is egész sokat tud dobni rajta :D

Nem torony az, csak a nyúlványok vannak összekötve.

Azt láttok, amit az angol srác talált ki a lengőkar megtámasztására a gyári helyett?

Nem túl bonyolult összeállítani, ha valakinek van egy kis ügyessége és CO-ja....

Megosztás:

Nem torony az, csak a nyúlványok vannak összekötve.

Azt láttok, amit az angol srác talált ki a lengőkar megtámasztására a gyári helyett?

Nem túl bonyolult összeállítani, ha valakinek van egy kis ügyessége és CO-ja....

Nem jártam mostanság az angol fórumon, belinkeled a képet?

Amúgy meg Corsánál bölcső híján teljesen jó az is, ha legalább a nyúlványok össze vannak kötve alulról is :D :icon4:

Megosztás:

Hát nem csak azért:( . Remélem nem soká összelapátolom.

1 hete már gurulgat:) Mikor időm engedi.

Felhívás, kérdés :

Akinek van bal első sárvédője, jobb oldali ajtaja, hátsó csomagtér ajtaja, FEKETE és JÓ az szóljon:) Színesben van nekem is:) , illetve széjjel rohadt is van jó pár:))))

Megosztás:

A Corsámba ismét bekerült a motor és a váltó. Még sok meló lesz vele, de nemsokára szerintem mehetek vele egy próbakört. :icon4:

Teljesítmény hasonló lesz, mint eddig. Kicsit magasabb sűrítés, kicsit több előgyújtás, de lehet cserélek vezérműtengelyt, hogy kicsit csökkenjen a nyomaték, cserében pedig fönt se fogyjon el. Majd kiderül milyen lesz, pár ötletem van még. :icon4:

Mindenképp kicsit könnyebben autózhatóra akarom csinálni, már ha ilyen teljesítmény és súly mellet lehet még ilyesmiről beszélni. :D

Megosztás:

A Corsámba ismét bekerült a motor és a váltó. Még sok meló lesz vele, de nemsokára szerintem mehetek vele egy próbakört. ;)

Teljesítmény hasonló lesz, mint eddig. Kicsit magasabb sűrítés, kicsit több előgyújtás, de lehet cserélek vezérműtengelyt, hogy kicsit csökkenjen a nyomaték, cserében pedig fönt se fogyjon el. Majd kiderül milyen lesz, pár ötletem van még. ;)

Mindenképp kicsit könnyebben autózhatóra akarom csinálni, már ha ilyen teljesítmény és súly mellet lehet még ilyesmiről beszélni. :icon4:

Taxizásra hol lehet jegyelőrendelni? :D :icon4:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.