Demó Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Kiváncsian várom, mit sikerül majd kitalálnod, vagy már meg is van a konkrét terv? Van már ötlet, de majd úgyis kivitelezés közben lehet látni, hogy mit hogy lehet megoldani. Nálam elég nagy a váltó lefelé is, ez kissé megnehezíti a dolgom. tessék majd szépen képekkel dokumentálni a folyamatokat :icon4: Képek mindenképp fognak készülni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Július17, 2011 Megoszt Elküldve Július17, 2011 Van már ötlet, de majd úgyis kivitelezés közben lehet látni, hogy mit hogy lehet megoldani. Nálam elég nagy a váltó lefelé is, ez kissé megnehezíti a dolgom. Jövőhéten kezdem én is az átalakítást, dokumentálom majd. Első futómű állítható lesz előre, és kapni fog egy alsó nyulványmerevítőt keresztbe, mert a toronymerevítő sajna nem elég. Meglássuk sikerül-e 2:25 alá is bemenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Jövőhéten kezdem én is az átalakítást, dokumentálom majd. Első futómű állítható lesz előre, és kapni fog egy alsó nyulványmerevítőt keresztbe, mert a toronymerevítő sajna nem elég. Meglássuk sikerül-e 2:25 alá is bemenni. Alsó toronytámasz van? Az is egész sokat tud dobni rajta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Alsó toronytámasz van? Az is egész sokat tud dobni rajta :icon4: Ugyanarról beszéltek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Alsó toronytámasz van? Az is egész sokat tud dobni rajta :D Nem torony az, csak a nyúlványok vannak összekötve. Azt láttok, amit az angol srác talált ki a lengőkar megtámasztására a gyári helyett? Nem túl bonyolult összeállítani, ha valakinek van egy kis ügyessége és CO-ja.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Szárazkarter és a leömlő se szar éppen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Szárazkarter és a leömlő se szar éppen. :D Egy polírféltengely még kellene... :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Azt láttok, amit az angol srác talált ki a lengőkar megtámasztására a gyári helyett? Nem túl bonyolult összeállítani, ha valakinek van egy kis ügyessége és CO-ja.... Ettől jobbat is lehet, nem sokkal több melóval :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Ha lecsiszolom a féknyeregről a SUBARU feliratot és alaposan kiszélesítem az íveket, akkor még el is fog férni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Ettől jobbat is lehet, nem sokkal több melóval :D Képet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Ha lecsiszolom a féknyeregről a SUBARU feliratot és alaposan kiszélesítem az íveket, akkor még el is fog férni. :D Vagy sárvédő nélkül, mint Laci... :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július18, 2011 Megoszt Elküldve Július18, 2011 Képet... Ez már akkor is jobb lenne, ha csak hosszában kimerevítené. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Nem torony az, csak a nyúlványok vannak összekötve. Azt láttok, amit az angol srác talált ki a lengőkar megtámasztására a gyári helyett? Nem túl bonyolult összeállítani, ha valakinek van egy kis ügyessége és CO-ja.... Nem jártam mostanság az angol fórumon, belinkeled a képet? Amúgy meg Corsánál bölcső híján teljesen jó az is, ha legalább a nyúlványok össze vannak kötve alulról is :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Ha lecsiszolom a féknyeregről a SUBARU feliratot és alaposan kiszélesítem az íveket, akkor még el is fog férni. :icon4: http://img29.imageshack.us/img29/4636/kp22861.jpg http://img688.imageshack.us/img688/1905/kp22871.jpg http://img804.imageshack.us/img804/918/kp22881.jpg Áhááá, szóval ezért kellett neked Omega... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Áhááá, szóval ezért kellett neked Omega... :D Azért, mert a Corsa mindig így szét van szedve. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Azért, mert a Corsa mindig így szét van szedve. :D Versenyautó vagy mi a szösz:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Hát nem csak azért:( . Remélem nem soká összelapátolom. 1 hete már gurulgat:) Mikor időm engedi. Felhívás, kérdés : Akinek van bal első sárvédője, jobb oldali ajtaja, hátsó csomagtér ajtaja, FEKETE és JÓ az szóljon:) Színesben van nekem is:) , illetve széjjel rohadt is van jó pár:)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július19, 2011 Megoszt Elküldve Július19, 2011 Azért ezen ledöbbentem és a kocsi is brutálisan jól néz ki :D Azonnal kéne és nem a motorja miatt :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 A Corsámba ismét bekerült a motor és a váltó. Még sok meló lesz vele, de nemsokára szerintem mehetek vele egy próbakört. :icon4: Teljesítmény hasonló lesz, mint eddig. Kicsit magasabb sűrítés, kicsit több előgyújtás, de lehet cserélek vezérműtengelyt, hogy kicsit csökkenjen a nyomaték, cserében pedig fönt se fogyjon el. Majd kiderül milyen lesz, pár ötletem van még. :icon4: Mindenképp kicsit könnyebben autózhatóra akarom csinálni, már ha ilyen teljesítmény és súly mellet lehet még ilyesmiről beszélni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 A Corsámba ismét bekerült a motor és a váltó. Még sok meló lesz vele, de nemsokára szerintem mehetek vele egy próbakört. ;) Teljesítmény hasonló lesz, mint eddig. Kicsit magasabb sűrítés, kicsit több előgyújtás, de lehet cserélek vezérműtengelyt, hogy kicsit csökkenjen a nyomaték, cserében pedig fönt se fogyjon el. Majd kiderül milyen lesz, pár ötletem van még. ;) Mindenképp kicsit könnyebben autózhatóra akarom csinálni, már ha ilyen teljesítmény és súly mellet lehet még ilyesmiről beszélni. :icon4: Taxizásra hol lehet jegyelőrendelni? :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Taxizásra hol lehet jegyelőrendelni? :D ;) :icon4: ;) :icon4: lehet én is beállnék a jegypénztárhoz a sorba ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Jegyek elővételben nálam kaphatók, küldöm a számlaszámom. :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Így néz most ki. Még van mit összerakni. :D Egy kis kvíz estére. :icon4: Ez szerintetek mi? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július25, 2011 Megoszt Elküldve Július25, 2011 Így néz most ki. Még van mit összerakni. :D http://img8.imageshack.us/img8/3668/20110725879.jpg Egy kis kvíz estére. :icon4: Ez szerintetek mi? :icon4: http://img849.imageshack.us/img849/2658/20110722862.jpg a fölső képen látszik a helye? az összes furat átmenő ,mintha a kisebbek zsák furat/menet lenne.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts