Volu Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 Mik vannak! :icon4: :icon4: nem szoktam A corsára ilyet mondani de ez gyönyörű és ennyiért szinte ingyen van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június30, 2011 Megoszt Elküldve Június30, 2011 nem megyek más autós topikba,mert mostanában elég labilis a lelki világom, tegnap majdnem elhajlottam a II golf felé,ha benéznék a bmw topicba akkor meg biztos E30ast akarnék :D Hívogat a sötét oldal Lüke? :icon4: :icon4: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyunyi Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Sziasztok, Szükségem lenne egy piros 3 ajtós A Corsára augusztus első hetének valamelyik napján egy fél napra. Kvázi bérelném, de nem akarom se vezetni, se semmi, a gazdája oda viszi a megadott helyre és végig szemmel tartja :D Anyagiakat és részleteket megbeszéljük. köszönöm vnb6tkukacfreemailponthu pannon9979852 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Csak nem műszaki? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Csak nem műszaki? :D Neked nincs véletlenül egy piros 3ajtós A corsád? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyunyi Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Neked nincs véletlenül egy piros 3ajtós A corsád? :icon4: Budapest közeli lenne jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Neked nincs véletlenül egy piros 3ajtós A corsád? :D De az igencsak nem működőképes és igencsak nem legális. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 De az igencsak nem működőképes és igencsak nem legális. :D Stefán expirosát hétvégén szedtük szét... :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 De az igencsak nem működőképes és igencsak nem legális. :D Demónak nincs 3 ajtós piros A corsája, Neki A Ferrarjai van az nem ugyan az :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 Demónak nincs 3 ajtós piros A corsája, Neki A Ferrarjai van az nem ugyan az :icon4: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 Lehet, hogy én is keresek egy jó állapotú, 3-ajtós, piros A Corsát, papírok nélkül. :D Ha valaki látna egy ilyen paraméterekkel rendelkező példányt, kérem jelezze felém! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 Lehet, hogy én is keresek egy jó állapotú, 3-ajtós, piros A Corsát, papírok nélkül. :D Ha valaki látna egy ilyen paraméterekkel rendelkező példányt, kérem jelezze felém! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 Lehet, hogy én is keresek egy jó állapotú, 3-ajtós, piros A Corsát, papírok nélkül. :icon4: Ha valaki látna egy ilyen paraméterekkel rendelkező példányt, kérem jelezze felém! :icon4: Magyarországon létezik ilyen? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyunyi Elküldve Július7, 2011 Megoszt Elküldve Július7, 2011 Lehet, hogy én is keresek egy jó állapotú, 3-ajtós, piros A Corsát, papírok nélkül. :D Ha valaki látna egy ilyen paraméterekkel rendelkező példányt, kérem jelezze felém! :icon4: Ez jó lesz nekem is :icon4: sőt még csak jó állapotúnak sem kell legyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Mit lehet tudni a kocsiról? Egy cimborámnak ajánlanám... http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...ne116le-4915042 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 szeretem az ilyen régi képeket :D kár hogy már nincs sok ilyen állapotú régi corsa http://www.opel-corsa-a.com/index_e.php?se.../Sprint_C_e.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július8, 2011 Megoszt Elküldve Július8, 2011 Mit lehet tudni a kocsiról? Egy cimborámnak ajánlanám... http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...ne116le-4915042 Már rég beszéltem a sráccal, de E16SE volt benne előtte. Ha jól emlékszem, akkor Demó rakta bele az NE-t. A másik NE, ami fent van a használtautón (piros) viszont kevesebb jót hallottam. Az volt törve is. Ez a fehér viszont még talán nem :D , szóval elvileg nincs rossz állapotban. Nem tudom most milyen, de szerintem érdemes megnézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyunyi Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Sziasztok, Szükségem lenne egy piros 3 ajtós A Corsára augusztus első hetének valamelyik napján egy fél napra. Kvázi bérelném, de nem akarom se vezetni, se semmi, a gazdája oda viszi a megadott helyre és végig szemmel tartja :D Anyagiakat és részleteket megbeszéljük. köszönöm vnb6tkukacfreemailponthu pannon9979852 lehet fekete is :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 lehet fekete is :icon4: a végén már egy rózsaszín C corsa is megteszi majd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyunyi Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 lehet fekete is :D az egyszerűség kedvéért, van e valakinek 3 ajtós A corsája a fentebb említett "fotózásra"? ha igen milyen színben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 az egyszerűség kedvéért, van e valakinek 3 ajtós A corsája a fentebb említett "fotózásra"? ha igen milyen színben? ha fekete-fehér fotót kérsz akkor tök mindegy a színe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 az egyszerűség kedvéért, van e valakinek 3 ajtós A corsája a fentebb említett "fotózásra"? ha igen milyen színben? nekem van fekete 3 ajtós corsám, mihez kell a kép és mi lesz a téma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Lehet lassan összeáll az Én Corsám is :icon4: Lesz pár változás is rajta, 5-lyukú futómű elöl-hátul és ha felmegy a fékre, akkor lesz 7x15 kovácsolt felni és semislick is. ;) Ez azt is jelenti, hogy szélesítenem kell, elöl úgy 1,5-2 centit oldalanként, hátul pedig 3-4-et. Idén már tuti nem lesz forgalomba helyezve, csak esetleg 1-2-szer megyek vele P-s rendszámmal és remélhetőleg jövőre már szezon elején kihozhatom az utakra :icon4: :D Az első futóművet akarom még átépíteni a télen. Valami bölcső és egy rendes lengőkar kellene alá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Az első futóművet akarom még átépíteni a télen. Valami bölcső és egy rendes lengőkar kellene alá. Kiváncsian várom, mit sikerül majd kitalálnod, vagy már meg is van a konkrét terv? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Július14, 2011 Megoszt Elküldve Július14, 2011 Lehet lassan összeáll az Én Corsám is :icon4: Lesz pár változás is rajta, 5-lyukú futómű elöl-hátul és ha felmegy a fékre, akkor lesz 7x15 kovácsolt felni és semislick is. ;) Ez azt is jelenti, hogy szélesítenem kell, elöl úgy 1,5-2 centit oldalanként, hátul pedig 3-4-et. Idén már tuti nem lesz forgalomba helyezve, csak esetleg 1-2-szer megyek vele P-s rendszámmal és remélhetőleg jövőre már szezon elején kihozhatom az utakra :icon4: :D Az első futóművet akarom még átépíteni a télen. Valami bölcső és egy rendes lengőkar kellene alá. tessék majd szépen képekkel dokumentálni a folyamatokat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts