Demó Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Új A Corsa, szinte csak bejáratva :D http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bjgttzdtymit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Köszi, ami jobb lett az a gumi, federal rs-r 195/50R15, reggelt jól bírta a hidegebb aszfaltot, 8. körben is tapadt, a kánikulában viszont az 5. kör után hűteni kellett, a fék most ds2500-volt, ami árban fele a ds3000-nek, tudásban is, ez lett csak rosszab be lett építve egy kagyló és állítottunk a széttartáson, ezek is jók lettek két stabrúd készül majd hozzá, 2-3 centivel előre lesz téve az első tengely az első kerékcsapágyak meghaltak... Én is szemeztem már ezekkel a Federal gumikkal. :D Fékben nem agyalsz valami nagyobbon? Egy 288-ast még fel lehet rakni a 15-ös kerék mellé és elég jók már gyáriban is. Miből csinálják a rövidebb hosszstabit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Új A Corsa, szinte csak bejáratva :D http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=bjgttzdtymit Azt az évi 150km-t is mocskos lábbal meg mocskos kézzel sikerült beletenni. A szőnyegekre meg tetőablak tekerőjére gondolok.:D Meg a vezetőoldali küszöb környéke is érdekes a futott km-hez képest. Leömlő megbarnul 2000km alatt? Lehet elfelejtkezett róla,hogy az óra fordult már benne egyszer. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Azt az évi 150km-t is mocskos lábbal meg mocskos kézzel sikerült beletenni. A szőnyegekre meg tetőablak tekerőjére gondolok.:D Meg a vezetőoldali küszöb környéke is érdekes a futott km-hez képest. Leömlő megbarnul 2000km alatt? Lehet elfelejtkezett róla,hogy az óra fordult már benne egyszer. :D Ezt egy ismerősöm árulja és tuti ennyi km van benne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Ezt egy ismerősöm árulja és tuti ennyi km van benne. :D Odaadni Sólyomnak, hogy csináltasson belőle versenyautót... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Odaadni Sólyomnak, hogy csináltasson belőle versenyautót... :D Miért, egy van már neki? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Odaadni Sólyomnak, hogy csináltasson belőle versenyautót... :D Két csavart nem tud meghúzni, nem hogy versenyautót építsen... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Én is szemeztem már ezekkel a Federal gumikkal. :D Fékben nem agyalsz valami nagyobbon? Egy 288-ast még fel lehet rakni a 15-ös kerék mellé és elég jók már gyáriban is. Miből csinálják a rövidebb hosszstabit? A gumi hozza az ár/érték arányt, persze ezt mondják a toyo r888-ra is, de nekem ez van a pénzemhez igazítva. A fék elött még kellene egy új bilstein szett, a sperről nem is beszélve... A hosszstabi a gyáriből készül :D, csak hát rövidebb lesz ugye. A 288-as fék gondolom nem úgy ugrik rá mint a 256-os, ott van más is nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Ezt egy ismerősöm árulja és tuti ennyi km van benne. :D Ne szállj vitába, mert rögtön kapod a gyorsulási adatokat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június27, 2011 Megoszt Elküldve Június27, 2011 Azt az évi 150km-t is mocskos lábbal meg mocskos kézzel sikerült beletenni. A szőnyegekre meg tetőablak tekerőjére gondolok. A sibeda tekerője szvsz nem koszos csak megsárgult ahogy a régi műanyagok szoktak, a szőnyegből meg bármilyet összekoszolok neked 2 perc alatt ha azon múlik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 A gumi hozza az ár/érték arányt, persze ezt mondják a toyo r888-ra is, de nekem ez van a pénzemhez igazítva. A fék elött még kellene egy új bilstein szett, a sperről nem is beszélve... A hosszstabi a gyáriből készül :D, csak hát rövidebb lesz ugye. A 288-as fék gondolom nem úgy ugrik rá mint a 256-os, ott van más is nem? A 288-as majdnem úgy ugrik rá, mint a 256. Maga a nyereg passzol, a tárcsát át kell alakítani 4-lyukasra, kell egy központosító hozzá, amúgy az is passzol. Ne szállj vitába, mert rögtön kapod a gyorsulási adatokat... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június28, 2011 Megoszt Elküldve Június28, 2011 Hakapeszi 1.2 corsájánál nincs jobb a világon ezt ne felejtsük el :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Szép lassan össze lesz rakva a Corsa, a motor már féligmeddig egyben van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Szép lassan össze lesz rakva a Corsa, a motor már féligmeddig egyben van :D Szeptember 10 a határidő :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Szeptember 10 a határidő :lol: :D Ha minden összejön, akár most szombaton is mehetne már. :D :P De szerintem nem fog... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Ha minden összejön, akár most szombaton is mehetne már. :D :icon4: De szerintem nem fog... :icon4: Sebaj, a lényeg, hogy jó legyen. Úgyis azt mondtad, hogy utcai autónak készül, úgyhogy nemcsak drag-ra, hanem magadnak is csinálod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Sebaj, a lényeg, hogy jó legyen. Úgyis azt mondtad, hogy utcai autónak készül, úgyhogy nemcsak drag-ra, hanem magadnak is csinálod. Jaja. Mondjuk idén már nem lesz forgalomba helyezve, max P-s rendszámmal fog futni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Jaja. Mondjuk idén már nem lesz forgalomba helyezve, max P-s rendszámmal fog futni. és mi van a bmw-vel, még mindig nem eladó a kormánya? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 és mi van a bmw-vel, még mindig nem eladó a kormánya? :icon4: A bmw már újraépült új tulajnál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 A bmw már újraépült új tulajnál :D pedig szép volt az a vas is Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 pedig szép volt az a vas is bmw topikban van róla kép is, nem tudom az elérhető-e klubtagság nélkül.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 bmw topikban van róla kép is, nem tudom az elérhető-e klubtagság nélkül.. :icon4: nem megyek más autós topikba,mert mostanában elég labilis a lelki világom, tegnap majdnem elhajlottam a II golf felé,ha benéznék a bmw topicba akkor meg biztos E30ast akarnék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 ismerős a környék :D http://hirdetotabla.duen.hu/advert_pics/duenhu_068468_1_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 ismerős a környék :D http://hirdetotabla.duen.hu/advert_pics/duenhu_068468_1_.jpg Mik vannak! :icon4: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Június29, 2011 Megoszt Elküldve Június29, 2011 Mik vannak! :D :icon4: Kinek nincs már ilyen showbeállása? :icon4: Talán Dávid nem csinált a vitoval... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts