Stefan Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Ez az. :D Regisztráltad magad oda? :D Mivel? A fekete 1.2-essel? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Mivel? A fekete 1.2-essel? :D Mondjuk csak úgy? :D Van ott már egy rakás nem Corsás, sőt, nem Opeles is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mika Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...rsa_gsi-4758382 Okoskodók kíméljenek!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...rsa_gsi-4758382 Okoskodók kíméljenek!!! :D Jájj, de gyorsan feladtad... de nem akarok okoskodni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mika Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 mié'? :D teljesen fa**a úgy ahogy illik, csak másik autó a terv (hangsúlyozom, hogy csak terv...) :D Jájj, de gyorsan feladtad... de nem akarok okoskodni :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MentősPeti Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 Szép estét illetve éjszakát mindenkinek! Én most regisztráltam mint kis A Corsa tulajdonos, amit persze nagyon szeretek! Remélem sikeresen be fogok illeszkedni közétek! Rögtön egy olyan kérdéssel fordulok a hozzá értő tagokhoz, hogy lehetséges -e beépíteni B corsa váltót a kocsimba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Üdv! Persze, lehetséges, de nem autótípus, hanem motorfüggő. Az A és B Corsának sok közös motorja volt, ezekhez ugyanazokat a váltókat is rakták fel, úgyhgy ezek simán cserélhetőek a két típus között. Pl. itt sok infót találsz ha értesz picit németül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Szép estét illetve éjszakát mindenkinek! Én most regisztráltam mint kis A Corsa tulajdonos, amit persze nagyon szeretek! Remélem sikeresen be fogok illeszkedni közétek! Rögtön egy olyan kérdéssel fordulok a hozzá értő tagokhoz, hogy lehetséges -e beépíteni B corsa váltót a kocsimba? Üdv itt! :D Megértünk, hogy szereted :D Milyen motor van benne? Képek vannak róla esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MentősPeti Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Üdv! Persze, lehetséges, de nem autótípus, hanem motorfüggő. Az A és B Corsának sok közös motorja volt, ezekhez ugyanazokat a váltókat is rakták fel, úgyhgy ezek simán cserélhetőek a két típus között. Pl. itt sok infót találsz ha értesz picit németül. Köszi a segítséget, bár a német tudásom nem a legjobb. :D Azt az egyet viszont tudom, hogy a B corsa váltója valamivel finomabb és pontosabb, mert ugye korszerűbb. Láttam a neten már elég jó áron, így a csere jobban érdekel, mint a gányolás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 Patika Corsa 19.000 Km-el... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Patika gyári Nova 19.000 Km-el... :D Gyártották feliratozás nélkül??? Sztem szépen újra van fújva. :D De tény, hogy gyönyörű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Patika gyári Nova 19.000 Km-el... :D Miért Nova? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június8, 2011 Megoszt Elküldve Június8, 2011 Angol fórumról van, aztán már fel sem tűnt, hogy nem az :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mika Elküldve Június11, 2011 Megoszt Elküldve Június11, 2011 A corsa GSi féltengelyek elbírják az a c20xe blokkot ill. a c16sei váltó jó lehet neki? motortartó bakon kívűl mit kell még átfaragni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június11, 2011 Megoszt Elküldve Június11, 2011 A corsa GSi féltengelyek elbírják az a c20xe blokkot ill. a c16sei váltó jó lehet neki? motortartó bakon kívűl mit kell még átfaragni? :D A féltengelyek elbírják elvileg, de az F13 váltót felejtsd el. Ha eredeti GSI féltengelyeid vannak, akkor össze lehet rakni nagy váltóval is őket egy speckós csuklóval, de csak ha tényleg GSI-é mindkettő és nem lettek kicserélve a 20 év alatt másikra. Le kell venni a belső gumiharangot és fogakat számolni. Amúgy nekem vannak rendes féltengelyeim is ilyen átalakításhoz, amilyennel pl. az enyém is megy. Az tuti bírja és kétrészes is a hosszú, ami által jobb az egyenesfutás kigyorsításnál. Amúgy, ha belekerülne egy C20XE, akkor nem akarod majd eladni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mika Elküldve Június11, 2011 Megoszt Elküldve Június11, 2011 A féltengelyek elbírják elvileg, de az F13 váltót felejtsd el. Ha eredeti GSI féltengelyeid vannak, akkor össze lehet rakni nagy váltóval is őket egy speckós csuklóval, de csak ha tényleg GSI-é mindkettő és nem lettek kicserélve a 20 év alatt másikra. Le kell venni a belső gumiharangot és fogakat számolni. Amúgy nekem vannak rendes féltengelyeim is ilyen átalakításhoz, amilyennel pl. az enyém is megy. Az tuti bírja és kétrészes is a hosszú, ami által jobb az egyenesfutás kigyorsításnál. Amúgy, ha belekerülne egy C20XE, akkor nem akarod majd eladni :D van jó áron egy komplett moci váltóval (astra) féltengelyekkel, ami nincs rajta az computer+ac szted bele lehet faragni az enyémbe? privátban kérlek mondj egy összeget, hogy te mennyiért vállalsz építést! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június11, 2011 Megoszt Elküldve Június11, 2011 van jó áron egy komplett moci váltóval (astra) féltengelyekkel, ami nincs rajta az computer+ac szted bele lehet faragni az enyémbe? privátban kérlek mondj egy összeget, hogy te mennyiért vállalsz építést! :D Minden attól függ, hogy mit akarsz, jó lenne ezt telón megbeszélni. Van motortartóm, meg minden, ami kellhet neked hozzá. Mikori a motor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mika Elküldve Június11, 2011 Megoszt Elküldve Június11, 2011 Minden attól függ, hogy mit akarsz, jó lenne ezt telón megbeszélni. Van motortartóm, meg minden, ami kellhet neked hozzá. Mikori a motor? "semmi extrát" :D sima mezei utcára való c20xe motoros A corsát! évjáratot nem tudok most mondani :D de cs-n küldtem egy képet róla (gondolom a gyújtás része miatt kérdezed...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Sziasztok! C12Nz motorhoz van valakinek elfekvőbe computere? Email: hemi@opelklub.hu már van:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
perko Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Sziasztok! C12Nz motorhoz van valakinek elfekvőbe computere? Email: hemi@opelklub.hu már van:) Káposztásmegyeren minden reggel nézegetem a letámasztott kis Corsat. Akkor ezért nem gurul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Hát nem csak azért:( . Remélem nem soká összelapátolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 Megvan a 2:25-ös köridőm a hungaroringen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június23, 2011 Megoszt Elküldve Június23, 2011 Megvan a 2:25-ös köridőm a hungaroringen! http://padregas.blog.hu/media/ring_p.jpg Nagy Grat! :D Miket kellett változtatnod ehhez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Június24, 2011 Megoszt Elküldve Június24, 2011 Nagy Grat! :D Miket kellett változtatnod ehhez? Köszi, ami jobb lett az a gumi, federal rs-r 195/50R15, reggelt jól bírta a hidegebb aszfaltot, 8. körben is tapadt, a kánikulában viszont az 5. kör után hűteni kellett, a fék most ds2500-volt, ami árban fele a ds3000-nek, tudásban is, ez lett csak rosszab be lett építve egy kagyló és állítottunk a széttartáson, ezek is jók lettek két stabrúd készül majd hozzá, 2-3 centivel előre lesz téve az első tengely az első kerékcsapágyak meghaltak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Június25, 2011 Megoszt Elküldve Június25, 2011 Megvan a 2:25-ös köridőm a hungaroringen! http://padregas.blog.hu/media/ring_p.jpg Huh szép a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts