Demó Elküldve Április2, 2011 Megoszt Elküldve Április2, 2011 hmmm... érdekes megoldás :angry: http://img.photobucket.com/albums/v306/Jat...cs/P1030187.jpg http://img.photobucket.com/albums/v306/Jat...ld/DSC00889.jpg Létezik ilyesmi gyáriban is. Ez nem tuti, hogy olyan, de kísértetiesen hasonlít arra. 1.6-ig "kisblokkosak" tudtommal, az 1.8 már "nagyblokk" <_< Rosszul tudod. :P Kisblokk: 1.2 - 1.6 + több 1.8 16V motor (X18XE1, Z18XE, Z18XEL) Nagyblokk: 1.8 (kiv. a fent felsoroltak) - 2,2 + 1.6D + 1.7D + 16NV + 16SH + A16NV + A16SH + S16SH Link to comment Megosztás: More sharing options...
baripeti Elküldve Április3, 2011 Megoszt Elküldve Április3, 2011 Létezik ilyesmi gyáriban is. Ez nem tuti, hogy olyan, de kísértetiesen hasonlít arra. Rosszul tudod. <_< Kisblokk: 1.2 - 1.6 + több 1.8 16V motor (X18XE1, Z18XE, Z18XEL) Nagyblokk: 1.8 (kiv. a fent felsoroltak) - 2,2 + 1.6D + 1.7D + 16NV + 16SH + A16NV + A16SH + S16SH Szia Demo. Az lenne a kérdésem, hogy egy szerelő haverom azt montda ha az ALFA 1.6 TSPARK befecskendezőt rakok a motorba, akkor az dob rajta egy kicsit. Kiváncsi lennék a véleményedre. Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pogi Elküldve Április9, 2011 Megoszt Elküldve Április9, 2011 Üdv Cartársak! Van egy olyan aprócska ám mégis óriási gondom hogy az egyik hűtőcsőm kilyukadt és érdeklődnék hogy a foltozás az jó megoldás lenne-e vagy cserélnem kell az alkatrészt? Ha cserélnem kell, 2 lehetőségem van márka szempontjából de nem ismerem ezeket és a különbséget: http://autoalkatreszwebaruhaz.hu/termektul...amp;ktypnr=7105 http://autoalkatreszwebaruhaz.hu/termektul...amp;ktypnr=7105 Szívem szerint cserélném :D Másik probléma kicsit vicces. A jobbos lámpa elöl Valeo gyártmányú és nem |ˇ| így vann a csatlakozója hanem /˛/ valahogy így és nagyon *zarul, jobbra fel világít + a kocsi elé nyom egy marhára világos foltot. Melyik a jó gyártmányú lámpa? Köszike előre is és kellemes hétvégét! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mika Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 esetleg valaki tudja, h miért nem világít a műszeregységembe az óracsoport világítás? esetleg megtudjátok mondani h mi a biztitáblán a száma? egyik pillanatról a másikra elment a világítás...de a kontroll égők jeleznek (akksi/kézifék/index/stb...) és az égők sincsenek kiégve... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mika Elküldve Április14, 2011 Megoszt Elküldve Április14, 2011 a multiméter megmondta a frankót... 4 izzó hazament viszont a maradék 10 az jó :D esetleg valaki tudja, h miért nem világít a műszeregységembe az óracsoport világítás? esetleg megtudjátok mondani h mi a biztitáblán a száma? egyik pillanatról a másikra elment a világítás...de a kontroll égők jeleznek (akksi/kézifék/index/stb...) és az égők sincsenek kiégve... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Na, ez így már azért vicces lehet B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Hát, én nem röhögnék ha mellé kéne állnom az enyémmel... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április18, 2011 Megoszt Elküldve Április18, 2011 Hát, én nem röhögnék ha mellé kéne állnom az enyémmel... B) Igen, nyilván ezt vezetni lehet a legviccesebb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
cmd3 Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Üdv! Előre is elnézést kérek ha rosz helyre írok. Végső elkeseredésemben fordulok hozzátok. Az autómon 14-es Ronal felni van (Ami a GSi A Corsákon). Sajnos egy "kupakot" vagy minek is nevezzem azt a műanyagot elhagytam vagy lelopták (bár akkor vitték volna az összeset). Így sajnos le kellet szednem a maradék 3mat de így esztétikailag nincs a toppon. Már égen földön kerestem ilyen "kupakot" de egyszerűen sehol nincs. Ha 4 db lenne egyben és csak úgy lehetne megvenni az sem érdekelne csak legyen. Ebben szeretném a segítségeteket kérni, hogy véletlenül nem tudjátok, hogy honnan lehetne szerezni ilyen "kupakot" vagy ha valakinek van elfekvőben megvenném. Előre is köszönöm a válaszotokat. Üdv: Józsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Háhá, egy cipőben járunk! Nekem is ilyen felnim van, és sajna én is elhagytam egy kupakot róla. Ha jól értem erről a felniről/kupakról beszélsz, csak nem Vauxhall hanem Opel felirattal: Na akkor az van hogy el kell keserítselek, ugyanis ilyen kupakot találni a használtpiacon gyakorlatilag esélytelen, elég ritka felniről van szó. Ellenben ha bemész egy Opel-szalonba, ott készséggel megrendelik neked cikkszám alapján. A cikkszám (nem ezé ami a képen van, hanem az Opel feliratú kupaké) amit keresel: 90425839 Apró pici gond mindössze annyi hogy 1db ilyen kupak újonnan ~6000Ft-ba kerül... B) De miután más megoldás félő nem nagyon van, attól tartok kénytelen leszel megrendelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Valaki játszósat? B) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Valaki játszósat? B) :D :) Járt már Hajóson :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Április23, 2011 Megoszt Elküldve Április23, 2011 Járt már Hajóson B) ez is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Nem is rossz ez a kerék... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 A lengyelek sem nyugszanak... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 A lengyelek sem nyugszanak... B) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 A lengyelek sem nyugszanak... B) :D :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 http://legendak.com/ máj.14? hungaroring? regisztráltam mintkiállító... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 Ismeritek ezt az oldalt? :-) http://www.corsafan.de/galerie/user/352/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Ismeritek ezt az oldalt? :-) http://www.corsafan.de/galerie/user/352/ ismerjük B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 ismerjük :D :) :( B) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 ismerjük :D :D Lehet nem ártana aktualizálni a galériám :) B) Amúgy van ott egy nagyon jó kis fórum is, aki Corsás és tud németül, nyugodtan regisztráljon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Lehet nem ártana aktualizálni a galériám :D :) ... Hát igen, az az XE már azóta volt pár autóban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Szegény Opelomat már megint alapanyagnak nézte egy szobrászinas. :-( Benyomták a jobb első indexem a sárhányóval együtt amíg parkoltam. 2-3 cm-rel lett karcsúbb. Ezt a sarkát már másodszor ütik. Szerencsére az előző ütés nyoma nem lett tökéletesen megcsinálva, és ezt a lemezt amúgy is cserélnem kell a rozsda miatt - dehát akkor is! Persze nyomtalanul tűnt el a tettes. Szerintetek honnan szerezzek új sárhányót? ('93-as) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Szegény Opelomat már megint alapanyagnak nézte egy szobrászinas. :-( Benyomták a jobb első indexem a sárhányóval együtt amíg parkoltam. 2-3 cm-rel lett karcsúbb. Ezt a sarkát már másodszor ütik. Szerencsére az előző ütés nyoma nem lett tökéletesen megcsinálva, és ezt a lemezt amúgy is cserélnem kell a rozsda miatt - dehát akkor is! Persze nyomtalanul tűnt el a tettes. Szerintetek honnan szerezzek új sárhányót? ('93-as) Lehet még elvileg kapni újat. Bárdi, Unix, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts