hakapeszimaki Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Ne keresd tovább, a C14NZ-n nincsen EGR, ezért nem találod. :angry: Pedig mindig az egr szokott a hibás lenni. De kár,hogy ezen nincsen. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uzsi Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Ne keresd tovább, a C14NZ-n nincsen EGR, ezért nem találod. :angry: Hmm. <_<:D Kezdtem sejteni. Akkor mitol lehet a rangatas? Pillangoszelep? Mert csak egy ford tartomanyban csinalja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Hmm. <_<:D Kezdtem sejteni. Akkor mitol lehet a rangatas? Pillangoszelep? Mert csak egy ford tartomanyban csinalja... Motorhibajelző nem világít? Inkább ilyen alap dolgokkal kezdenék, mint a gyújtás (gyertyák, kábelek), benzinellátás (benzinszivattyú). Link to comment Megosztás: More sharing options...
uzsi Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Motorhibajelző nem világít? Inkább ilyen alap dolgokkal kezdenék, mint a gyújtás (gyertyák, kábelek), benzinellátás (benzinszivattyú). De időnként világít, azán kialszik. Nem tudom mi lehet. Gyertyák ellenőrizve gyújtáskábelek jónak tünnek, megtisztítva. Gyújtáselosztó nem tűnik rossznak. Igaz mérni még semmit nem mértem ki, a kódkiolvasóm 1-2 héten belül meg kell hogy jöjjön, már csak azt kellene tudnom melyik szoftver ajánlott hozzá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mackóbácsi Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Üdvözlet a nagyérdeműnek! Mint újon egy kéréssel fordulnék hozzátok: most vettem egy 91-es A Corsa-t, 1.2-es a kicsike. Elég ramaty állapotban, de szaladgálós autónak tökéletes lesz. Ellenben ezt-azt azért rendbe raknék rajta, ehhez viszont nem ártana egy szerelési/javítási könyv, mondjuk PDF-ben. Van valakinek esetleg ilyesmije? a szabimaci@gmail.com -ra jöhetne is nyugodtan. Előre is köszi, Szabi Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Emailban nem fért át mert 160mega, de tessék itt van: http://www.sendspace.com/file/a1bv62 Jah, angol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mackóbácsi Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Hálás köszönetem! Az angollal nincs probléma! <_< Még egy kérdésem lenne: apróbb és nagyobb alkatrészeket hol érdeme keresgélni hozzá? A fűtés választógombja (hogy hová fújjon) nem működik, és ahogy nézem a műszerfalat is ki kell venni a cseréjéhez majd. Illetve a két első torony a végét járja... no meg az ajtók is. Sz. Emailban nem fért át mert 160mega, de tessék itt van: http://www.sendspace.com/file/a1bv62 Jah, angol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uzsi Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Hu a manual nekem is jol jon. Tud valaki jo diagnosztikai programot ajanlani egy 91es A corsa hoz? Egyaltalan hol a csatlakozo rajta? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 ... Tud valaki jo diagnosztikai programot ajanlani egy 91es A corsa hoz? Egyaltalan hol a csatlakozo rajta? <_< :angry: :P :P A csatlakozó a motortérben van (nézd meg az aláírásomban a hibakódok kiolvasása linket :P ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
uzsi Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 <_< :angry: :P A csatlakozó a motortérben van (nézd meg az aláírásomban a hibakódok kiolvasása linket :P ). Koszonom mester Link to comment Megosztás: More sharing options...
uzsi Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Egyebkent ebben az evjaratban volt mar 16pines csati is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Egyebkent ebben az evjaratban volt mar 16pines csati is? Nem, csak ez az 1 fajta volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Ez a szélesítés szerintem állatul néz ki <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mika Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 nincs valakinek egy fölös, átmérő 56-os( vagy 57-es) alufelni-kupakja? :angry: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
pearly Elküldve Március27, 2011 Megoszt Elküldve Március27, 2011 Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni alufelni vásárlással kapsolatban. Találtam egy 14x5,5" 185/60-as felnit, csak nem tudom, jó-e ilyen méretű az A Corsára (jelenleg 13-as van fent)? Előre is nagyon köszönöm a válaszokat! Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Jó. Mitőbb a gyári GSi felni is ilyen méretű volt ha minden igaz (mármint 5.5x14"), és a gumimérettel sem lehet gond átmérőben mert elfér a Corsán, de elég ballonosan fog mutatni az 5.5" széles felnin. Azért hogy biztos legyen a dolog, nem ártana tudni annak a felninek az ET-számát, extrém kicsi ET-vel még lehetnek gondok. Az előbb említett GSi felni ET 47.5-ös. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pearly Elküldve Március28, 2011 Megoszt Elküldve Március28, 2011 Jó. Mitőbb a gyári GSi felni is ilyen méretű volt ha minden igaz (mármint 5.5x14"), és a gumimérettel sem lehet gond átmérőben mert elfér a Corsán, de elég ballonosan fog mutatni az 5.5" széles felnin. Azért hogy biztos legyen a dolog, nem ártana tudni annak a felninek az ET-számát, extrém kicsi ET-vel még lehetnek gondok. Az előbb említett GSi felni ET 47.5-ös. Köszi szépen a segítséget! ET számot sajnos nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 hmmm... érdekes megoldás <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 hmmm... érdekes megoldás <_< Hol találtad ezeket a képeket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Hol találtad ezeket a képeket? http://www.pngclub.com Igen jó projektek vannak <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
baripeti Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Sziasztok Az lenne a kérdésem, hogy valaki megcsinálta már a géptetőjét teleszkóposra, vagy látott már olyat akinek megvolt csinálva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 hmmm... érdekes megoldás <_< Nekem inkább az a 6-os hewland váltó kéne. Amúgy a csávó is tudja mi a tuti, kisblokkos 1.8 :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Nekem inkább az a 6-os hewland váltó kéne. Amúgy a csávó is tudja mi a tuti, kisblokkos 1.8 :angry: 1.6-ig "kisblokkosak" tudtommal, az 1.8 már "nagyblokk" <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 nincs valakinek egy fölös, átmérő 56-os( vagy 57-es) alufelni-kupakja? :angry: <_< http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/27..._1300637594.jpg http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/27..._1300655101.jpg Oda b@sznak ezek a felnik :P kupak meg vatera :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
dirty-handz Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts