Stefan Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Sziasztok! Nem mozdul a hőfokmutatóm - fűtés alig - sokat fogyaszt - nagyobb gázadásra rángat kicsit. Felmerült a termosztátcsere. Szerintetek? Nagyon sanszos. Viszont ezeknél a kisblokkosoknál elég hülye helyen, a vezérlés mögött van a termosztát, úgyhogy készülj fel rá lelkileg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 sztem kicsi lesz arra az ifára a 16os felni :) ;) Porig! :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mika Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Bocs elírtam.. :D RH CUP :lol: Az, hogy néz ki? Nem ismerem :D gyári opel felniket is vadásztam de egyik se tetszik kb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 9x16-ban így néz ki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 9x16-ban így néz ki :lol: http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/28..._1271280398.jpg hmm,fincsi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Köszönet Stefan!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 Mennyibe kerül a már megvásárolt központi zár beszerelése kb? (3 ajtóba) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GyG_C16Si Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Én 3-4 körül szoktam ilyen egyszerűbb autókba beszerelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Én 3-4 körül szoktam ilyen egyszerűbb autókba beszerelni. Tiéd a meló! Merre vagy? :D Én vagy a 3. vagy a 13. kerben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Tiéd a meló! Merre vagy? :lol: Én vagy a 3. vagy a 13. kerben. profilja alapján Pécs :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 Én 3-4 körül szoktam ilyen egyszerűbb autókba beszerelni. Látom Pécs felől. Budapesten esélytelen? Környékén esélytelen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Március10, 2011 Megoszt Elküldve Március10, 2011 profilja alapján Pécs :lol: :D Budapesthez ki van közel közületek? Érdekel valakit egy termosztát csere munka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GyG_C16Si Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Ritkán járok Pesten sajnos... Más! Corsa GSi küszöbspoilert nem tud valaki eladót vagy valakit aki esetleg csinál üvegszálból? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Március11, 2011 Megoszt Elküldve Március11, 2011 Ritkán járok Pesten sajnos... Más! Corsa GSi küszöbspoilert nem tud valaki eladót vagy valakit aki esetleg csinál üvegszálból? :D Üvegszál témában sajna nem tudok segíteni, de szólok, ha szembejön... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Egy kis falatozni való - bár lehet ismeritek :D : http://www.pngclub.com/forum/featurecars.php?cat=2016 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Március14, 2011 Megoszt Elküldve Március14, 2011 Hát nem gyönyörű???!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Corsás "játék" Az adatok linkként működnek, azokra kattintgatva lehet össze-variálni a konfigurációt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Ez mekkora királyság, összeraktam a Nokedlit virtuálisan! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Március16, 2011 Megoszt Elküldve Március16, 2011 Corsás "játék" Az adatok linkként működnek, azokra kattintgatva lehet össze-variálni a konfigurációt :D :lol: Két percre kikapcsolódtam. Köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pogi Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Hali mindenkinek! Rég jártam az oldalon :lol: Lenne egy olyan kérdésem hogy a 10S -es motort szeretném átoperálni és kéne egy adat. A karbiban van egy beömlő fúvóka, amit nagyobbra szeretnék kicserélni (remélem kapható ilyesmi), mert úgy döntöttem E85 -tel fog menni a kicsike a továbbiakban és ennek a fúvókának a mérete kéne. Az is elég ha adtok egy tippet hogy hol nézzek utána. Van egy olyan sejtésem hogy nagyobb motornál alapból nagyobb ez a fúvóka. Ha megvan és elfüstöltem a benya nagy részét, irány a kútfő aztán hozzá igazítom a gyújtást. Köbö 100 Ft -ot spórolok littyónként és a 105 -ös oktánszámot is jobban fogja szeretni...szerintem. Várom a tippeket és köszike! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Hali mindenkinek! Rég jártam az oldalon :) Lenne egy olyan kérdésem hogy a 10S -es motort szeretném átoperálni és kéne egy adat. A karbiban van egy beömlő fúvóka, amit nagyobbra szeretnék kicserélni (remélem kapható ilyesmi), mert úgy döntöttem E85 -tel fog menni a kicsike a továbbiakban és ennek a fúvókának a mérete kéne. Az is elég ha adtok egy tippet hogy hol nézzek utána. Van egy olyan sejtésem hogy nagyobb motornál alapból nagyobb ez a fúvóka. Ha megvan és elfüstöltem a benya nagy részét, irány a kútfő aztán hozzá igazítom a gyújtást. Köbö 100 Ft -ot spórolok littyónként és a 105 -ös oktánszámot is jobban fogja szeretni...szerintem. Várom a tippeket és köszike! :D Hát, annyira nem vagyok otthon benne, de elvileg Weber 32TL karbi van rajta gyárilag, szerintem erre a karbira rákeresel, lehet, hogy találsz valami adatot (bár gyanítom, hogy a 32-es szám valami pillangóátmérőre is utalhat :D ). Ha jól tudom a 10S az még Kadett motor az A Corsákban és karbis Kadett 1.3-as volt még ilyen kisblokkosból, szóval elképzelhető, hogy felmegy az 1.3-as karbija, de a 12ST Corsában is már (elvileg) kicsit nagyobb Pierburg 1B1 van, lehet, hogy azzal is lehet valamit kezdeni, illetve ha találsz embert, aki karburátorokkal foglalkozik (szerintem még vannak ilyenek) lehet, hogy a mostanit is fel lehet reszelni nagyobbra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pogi Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 Köszike a tippet, de nem komplett karbit akarok cserélni, csak a beömlő fúvókát ami elméletileg 105-ös és elméletileg 110-re kéne cserélnem. Amúgy 993cc a motor űrtartalma, de még1x köszi az infót. Hát, annyira nem vagyok otthon benne, de elvileg Weber 32TL karbi van rajta gyárilag, szerintem erre a karbira rákeresel, lehet, hogy találsz valami adatot (bár gyanítom, hogy a 32-es szám valami pillangóátmérőre is utalhat <_< ). Ha jól tudom a 10S az még Kadett motor az A Corsákban és karbis Kadett 1.3-as volt még ilyen kisblokkosból, szóval elképzelhető, hogy felmegy az 1.3-as karbija, de a 12ST Corsában is már (elvileg) kicsit nagyobb Pierburg 1B1 van, lehet, hogy azzal is lehet valamit kezdeni, illetve ha találsz embert, aki karburátorokkal foglalkozik (szerintem még vannak ilyenek) lehet, hogy a mostanit is fel lehet reszelni nagyobbra :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uzsi Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Az 1.4 I corsank egy ideje bizonyos fordulat tartomanyban rangat. Felette es alatta nem. Leehet ez az AGR v EGR szelep elkoszolodasa miatt? Hol talalom ezen a motoron ezt? 91es C14NZ -s motorkoddal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uzsi Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Az 1.4 I corsank egy ideje bizonyos fordulat tartomanyban rangat. Felette es alatta nem. Leehet ez az AGR v EGR szelep elkoszolodasa miatt? Hol talalom ezen a motoron ezt? 91es C14NZ -s motorkoddal... Letezik hogy ezen a 91esen nincs is? Nem talalom Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Ne keresd tovább, a C14NZ-n nincsen EGR, ezért nem találod. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts