warwolf Elküldve Augusztus31, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2005 jók a gyári gsi felnik. a corsa B is és a Corsa A é is szerintem tök jó formáju... Nagyon illik a verda egyéniségéhez, kétségtelen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 Nagyon illik a verda egyéniségéhez, kétségtelen. izlések és pofonok,ezen a b corsan a felnik szerintem förtelmesek:))) köszi warwolf,asszem ezt én nagyon sokallom....képen szép,de akkoris 94-es,és 950ezer.... gondolkodok még 1.5td-be :? a fenntartás amellett szól....mindig is a végletek embere voltam,vagy gsi vay td....a kettő messze áll,de gázolaj mindig csurran cseppen olcsóér....gsi-t meg élvezném vezetni....td-t holnap megnézek egyet,ami eladó sorba került,és 650ezres irányáron jól is hangzik,és garázsban tartott,6éve egy nő tulaj....így nemhangzik rosszul... szóval szívema gsi-hez,eszem a td-hez:)))és mindegyikből nehéz jót találni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 Sziasztok!! Rég nem irtam de sajnos nem tudok menni a talira, mert céges buli lesz Balatonfüreden,de ha nem leszek nagyon részeg majd lehet,hogy átnézek.Addig is jó szórakozást mindenkinek!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 Remélem átjössz!A gépedet elnézve igensok kérdésem lenne!:-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 Mivel Python nem tudta 100-ra ígérni a szemesi talira a GSI felniket, így nem vártam tovább, és vettem 4db ILYEN felnit, és hozzá használt de igen jó állapotú Yokohama S760-as gumit előre, darabját 2e.-ért, valamint hátra kapott kopottabb Dunlop SP10-eseket. Aztán mentem, és kanyarodtam, és fülig ért a szám, mert nagggyon teccik!Mint egy kis dodgem.De olyan kutyaság állt elő, hogy a hátulja csodálatosan beült? az eleje meg szemmel láthatóan magasabb lett.De sztem egyenlőre jó ez így.Amúgy a felniket 3500/db áron adták.Csökkent az ára, bár a bontós már előre moslygott, hogy most milyen nyakatekert 5lettel állok elő.De rendes volt. Szóval így hát. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 Sziasztok!! Rég nem irtam de sajnos nem tudok menni a talira, mert céges buli lesz Balatonfüreden,de ha nem leszek nagyon részeg majd lehet,hogy átnézek.Addig is jó szórakozást mindenkinek!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Hali ez e-bay-es ótó......1100 ejróért volt eladó...jó kis járgány ;) szept 11.én megy valaki a polushoz a carstylinges összeröffenésre?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 ez e-bay-es ótó......1100 ejróért volt eladó...jó kis járgány ;) szept 11.én megy valaki a polushoz a carstylinges összeröffenésre?? Ciki! :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 hali! Warwolf,akkor most visszamondod a kerékdolgot?mertha nemkell,akkor mondom másoknak meg ilyenek.csak jólenne tudnom! szemesre meg aztse tudom,letudok e jutni,állítólag csak a bemenetelér is fizetni kell 2300ft-ot??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember2, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2005 P.ü. ment.Amúgy árak: -Napijegy: (csak szombatra, 2005.09.03) - MOTE / MVOK klubtagnak: 1000 Ft/fõ - Magyar Opel Manta Club tagnak: 1000 Ft/fõ - Corsa Club Hungary tagnak: 1000 Ft/fõ - Hungarian Kadett Klub tagnak: 1000 Ft/fõ - Nem klubtagnak: 1500 Ft/fõ - Gyermekeknek 14 éves korig ingyenes Sztem ennyit bőven megér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Sziasztok!!! Valaki valamit rosszul értelmezet én azt a képet csak ugy raktam be mert szerintem jól néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Sziasztok!!! Valaki valamit rosszul értelmezet én azt a képet csak ugy raktam be mert szerintem jól néz ki. Ém voltam, aki rosszul értelmezte! ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 SZVSZ, ha 2300 Ft lett volna "csak az, hogy behajtsak" az sem lett volna drága..... Mennyi is egy mozijegy 2 főre + ropogtatni való? Örökös téma.... Ezzé sok az éves 5.000 Ft klubtagsági is..... Nem is értem ménem volt ingyé;))) Vagy 250 Ft mint egy gomboc fagyi.:lol:) Én is lent voltam , el voltam annyira, hogy a sáját autómban nem is ültem...... pedig a szlalomon is indult a gépem:))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 esetleg valami képek???hol vannak....lesznek?????? :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 kérlek fórumozzál egy kicsit figyelmesebben! ne kérdezz, keress. és ne a corsa A topikba keresd a képeket, hanem a találkozók között. szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Hali !! igértem képeket az autómról most sikerült összehozni Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Mondtam, hogy szeretem a fekete Corsákat:)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 a motro Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 Nekem ez még a betonon van:((( Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 egy régebbi kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 a papucs Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 No a Corsám a talin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 hátsó ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 szép és le is van mosva Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 hol vannak képek a taliról Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember5, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2005 hol vannak képek a taliról ugy látom, hogy mostmár biztosan velem van a baj... :oops: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts