baripeti Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 De, van egy pár, leginkább C355-ösök. Corsába? :lol: Igen, corsàba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január27, 2011 Megoszt Elküldve Január27, 2011 Igen, corsàba Azt azért tudod, hogy az nem passzol csak úgy egy Corsába? :lol: Milyen motorhoz akarsz F16-ot? Mi a célod vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
baripeti Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Azt azért tudod, hogy az nem passzol csak úgy egy Corsába? :lol: Milyen motorhoz akarsz F16-ot? Mi a célod vele? Azt gondoltam, most f13-as váltó van a kocsiban és szerintem nagyon sokat pörög. Az autó 1.6 gsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Azt gondoltam, most f13-as váltó van a kocsiban és szerintem nagyon sokat pörög. Az autó 1.6 gsi Akkor az nem lesz jó. Az F16 már nagyblokkos (1800cc+). F10/F13 -ból is lehet találni viszonylag hosszúakat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
baripeti Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Akkor az nem lesz jó. Az F16 már nagyblokkos (1800cc+). F10/F13 -ból is lehet találni viszonylag hosszúakat. Tehát akkor a 16-os fel sem lehet rakni, ezek szerint? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Tehát akkor a 16-os fel sem lehet rakni, ezek szerint? Fizikailag fel lehet rakni, csak nem passzol a hátsó motortartó, nem passzol a kuplung és nem passzolnak a féltengelyek. Más akadálya nincs :lol: Keress bele egy kicsit hosszabb F13-at, vagy F15-öt. :D Mondjuk erősen fog veszíteni a kocsi a dinamikájából, sőt, lehet a végsebesség is kisebb lesz, mert nem fogja tudni erőből kipörgetni a hosszabb fokozatot. Nekem a GSI-n C374 volt, szerintem az teljesen jó abba a kocsiba, elég jól ment és 200 felett ment óra szerint, más igazából szerintem nem is kell, egy hosszabb váltóáttétellel szerintem csak rontani lehet rajta. De mindenek előtt nézd meg a váltó bal oldalán az áttételt, akkor már inkább tudok ajánlani neked egyet, ami még esetleg megfelelne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Fizikailag fel lehet rakni, csak nem passzol a hátsó motortartó, nem passzol a kuplung és nem passzolnak a féltengelyek. Más akadálya nincs :lol: Keress bele egy kicsit hosszabb F13-at, vagy F15-öt. B) Mondjuk erősen fog veszíteni a kocsi a dinamikájából, sőt, lehet a végsebesség is kisebb lesz, mert nem fogja tudni erőből kipörgetni a hosszabb fokozatot. Nekem a GSI-n C374 volt, szerintem az teljesen jó abba a kocsiba, elég jól ment és 200 felett ment óra szerint, más igazából szerintem nem is kell, egy hosszabb váltóáttétellel szerintem csak rontani lehet rajta. De mindenek előtt nézd meg a váltó bal oldalán az áttételt, akkor már inkább tudok ajánlani neked egyet, ami még esetleg megfelelne. Jó kis hosszú dízel váltó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Jó kis hosszú dízel váltó! :lol: De hogy az mire lenne jó, azt nem tudom :D Amúgy F16-ban se a Dízelé a leghosszabb, hanem pl. a C20NE Vectrákban is létezett W355. Olyan hosszú, mint a vonatfütty! B) 200-nál talán forog 4000-et :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
baripeti Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Fizikailag fel lehet rakni, csak nem passzol a hátsó motortartó, nem passzol a kuplung és nem passzolnak a féltengelyek. Más akadálya nincs :lol: Keress bele egy kicsit hosszabb F13-at, vagy F15-öt. :D Mondjuk erősen fog veszíteni a kocsi a dinamikájából, sőt, lehet a végsebesség is kisebb lesz, mert nem fogja tudni erőből kipörgetni a hosszabb fokozatot. Nekem a GSI-n C374 volt, szerintem az teljesen jó abba a kocsiba, elég jól ment és 200 felett ment óra szerint, más igazából szerintem nem is kell, egy hosszabb váltóáttétellel szerintem csak rontani lehet rajta. De mindenek előtt nézd meg a váltó bal oldalán az áttételt, akkor már inkább tudok ajánlani neked egyet, ami még esetleg megfelelne. Nem találom az áttételt hova van írva, pedig átnéztem már körbe a váltót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
baripeti Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 De hogy az mire lenne jó, azt nem tudom :lol: Amúgy F16-ban se a Dízelé a leghosszabb, hanem pl. a C20NE Vectrákban is létezett W355. Olyan hosszú, mint a vonatfütty! :D 200-nál talán forog 4000-et B) Egyik haverom most szólt ,hogy van neki egy F13WR-váltó. Az jó lejet nekem? Előre is köszi a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Egyik haverom most szólt ,hogy van neki egy F13WR-váltó. Az jó lejet nekem? Előre is köszi a választ. Itt van két kép, hogy hol lehet megtalálni az áttételt, az egyik a régi, a másik az újabb verziós váltóké. Mit jelent az, hogy sokat pörög? Ha 5-ben 100-nál 3000 körül pörög, akkor az teljesen jó szerintem ahhoz a motorhoz. Ha rövidebbet raksz rá, még kicsit fürgébb lesz, de nem lesz végsebessége, ha hosszabbat, akkor ellustul. Olyant semmiképp nem tennék fel, amivel 2500 alá esik a fordulatszám 5-ben 100-nál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Január28, 2011 Megoszt Elküldve Január28, 2011 Itt van két kép, hogy hol lehet megtalálni az áttételt, az egyik a régi, a másik az újabb verziós váltóké. http://www.opel-infos.de/getriebe/f10-f13_02.jpg http://www.opel-infos.de/getriebe/f15_1.jpg Mit jelent az, hogy sokat pörög? Ha 5-ben 100-nál 3000 körül pörög, akkor az teljesen jó szerintem ahhoz a motorhoz. Ha rövidebbet raksz rá, még kicsit fürgébb lesz, de nem lesz végsebessége, ha hosszabbat, akkor ellustul. Olyant semmiképp nem tennék fel, amivel 2500 alá esik a fordulatszám 5-ben 100-nál. Corsában 1.6-oshoz a cr355 a jó váltó, 105-nél forog 3000-et de olyan sajnos nem volt benne, csak astrában, 1.4-eshez cr374-et tennék. Gyárilag a c14se motorhoz cr394-et raktak, de avval 120-nál 4000-et forog 5.-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Nekem C374 volt a GSI-ben C16SEI-vel, semmi bajom nem bolt vele, kis autó, kis motor, pörögjön :lol: Óra szerint 200 felett ment így is, hosszabb váltóval se menne gyorsabban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Nekem C374 volt a GSI-ben C16SEI-vel, semmi bajom nem bolt vele, kis autó, kis motor, pörögjön :lol: Óra szerint 200 felett ment így is, hosszabb váltóval se menne gyorsabban. Nekem is C418 van az 1.8-ashoz, csak az 5-ös van lecserélve a wr fogaskerékpárjára, ami olyan mintha c355 lenne az 5. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Nekem is C418 van az 1.8-ashoz, csak az 5-ös van lecserélve a wr fogaskerékpárjára, ami olyan mintha c355 lenne az 5. De 4-ből 5-be akkorát esik a fordulat, mintha 3-at váltanál :lol: Egyik haver megcsinálta ugyanezt, csak egy C355-be rakott egy W-s 5-öt. Ezzel sikerült elérnie azt, hogy a C20XE Corsa nem gyorsult már 5-ben szinte semmit, mert elfogyott az erő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Január29, 2011 Megoszt Elküldve Január29, 2011 Nekem teljesen jó a dinamika 5ben. 50-től használom simán, és elgyorsul ha odalépek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Nekem teljesen jó a dinamika 5ben. 50-től használom simán, és elgyorsul ha odalépek. Igen, de csak mert 418-as a difid. Ha hosszabb lenne, akkor eléggé belassulna tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Amikor c14se volt a kocsiban 3.94-hez volt hosszú 5-ösöm, ott már nem akart 5000 fölé forogni nagyon. Van egy M32-es váltó amiben az áttételek olyanok mint a C-s kisváltókban, 1-5 között, és a 6. olyan mint a W-s 5, mindez 4.18-as végáttétellel, csak sajnos 750 euro használtan is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsa bratyó Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Sziasztok! Nemrégen irtam nektek van egy 1.2es c12nz corsa A, menet közben rángat alapjáraton is megy fél percet majd magától leáll. Amit cseréltünk:-Befecskendező komleten -gyújtás vezérlő elektronika -gyertyák -Gyertyakábel -Gyujtáselosztójeladó -AC pumpa szállít rendesen de a szürű az alján koszos volt OLYAT hol szerezhetek tömegcikk. -AC relé a motortérben csere. -Computer csere. Ezek egyike sem oldotta meg a dolgot. esetleg lehet az üzemanyag szürő a visszatérő ágban a tank elött, vagy a szívórészen lévő hőmérséklet jeladó, van még valami tippetek? Válaszokat előre is köszönöm!!! Üdv Mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január30, 2011 Megoszt Elküldve Január30, 2011 Üaszűrővel kezdtem volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 úúúú, de kórzás... :lol: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Bakker... :D Már én is agyaltam hogy hogyan lehetne a gyári kormány karimáját valahogy jobb fogásúvá (vastagabbá) varázsolni, de ez valahogy nem jutott eszembe. De ha most azt mondjátok hogy az igazi korzás így csinálja, akkor már keresem is a ragasztószalagot... lehetőleg minimum 3 félét, hogy ne legyen unalmas az egyszínű... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Bakker... :D Már én is agyaltam hogy hogyan lehetne a gyári kormány karimáját valahogy jobb fogásúvá (vastagabbá) varázsolni, de ez valahogy nem jutott eszembe. De ha most azt mondjátok hogy az igazi korzás így csinálja, akkor már keresem is a ragasztószalagot... lehetőleg minimum 3 félét, hogy ne legyen unalmas az egyszínű... :D Szerintem inkább ne! :D Bár a fekete vászonszalagon én is elgondolkoztam... B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Szerintem inkább ne! B) Bár a fekete vászonszalagon én is elgondolkoztam... :D :lol: Hővédő bandázst neki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január31, 2011 Megoszt Elküldve Január31, 2011 Hővédő bandázst neki! :D Forró fejjel is tudod fejelgetni, amikor ideges vagy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts