padregas Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pogi Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Padregas <-- jó kép és szép a vas is :) A kézikönyvvel kapcsolatban, nekem megvan magyarul. a címe Opel Corsa - Így csináld. Szép kék a borítója :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 http://padregas.blog.hu/media/DSCF0229.JPG jaj de kis szép vas! ez itt valakié vagy csak úgy netről lőtt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 jaj de kis szép vas! ez itt valakié vagy csak úgy netről lőtt? Ez az övé. :) C20XE A Corsa GSI és ráadásul az egyik első, ami itthon volt. Annyi, hogy ez már átépítve került Magyarországra, ha jól tudom. Egyszer majdnem meg is vettem, csak lekéstem róla. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Ez az övé. :D C20XE A Corsa GSI és ráadásul az egyik első, ami itthon volt. Annyi, hogy ez már átépítve került Magyarországra, ha jól tudom. Egyszer majdnem meg is vettem, csak lekéstem róla. :icon13: nem szoktam A corsára ilyet mondani , de ez gyönyörű <_< Peti Te meg jól vissaszóltál hogy mi hogy merre meddig :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Peti Te meg jól vissaszóltál hogy mi hogy merre meddig :) Áhhhh....néha bagózik mindenre :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Áhhhh....néha bagózik mindenre :) :D akkor ez most egy jó nagy szivar lehet <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Áhhhh....néha bagózik mindenre :D <_< Csak a partik meg a fészbúk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Csak a partik meg a fészbúk :) Múltkor szóltam Bandinak, hogy ott is van eklub. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Múltkor szóltam Bandinak, hogy ott is van eklub. :lol: :) :D <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Stefán a speedster kapcsán : "Az a poén, hogy arányban olyan, mint a Corsa az XE-vel, csak ennek jó a súlyelosztása, meg jó helyen hajt -_-))" :) :D <_< :icon13: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 hajósi E klub, :) de van itt minden ahogy nézem, szingli party, jager party, sláger party...még a végén oda költözöm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Stefán a speedster kapcsán : "Az a poén, hogy arányban olyan, mint a Corsa az XE-vel, csak ennek jó a súlyelosztása, meg jó helyen hajt ;)))" :) :D <_< :icon13: :lol: Igen és a Corsa jobb :P :lol: :lol: Múltkor szóltam Bandinak, hogy ott is van eklub. :D -_- B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Igen és a Corsa jobb :lol: -_- B) Elvakult vagy :) :D <_< :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Elvakult vagy :) :D <_< :icon13: És elvetemült is -_- :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 hajósi E klub, :D de van itt minden ahogy nézem, szingli party, jager party, sláger party...még a végén oda költözöm <_< Az E-klub Baján van, valami fősulis hely. :icon13: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Áhhhh....néha bagózik mindenre :D <_< :lol: :icon13: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Peti Te meg jól vissaszóltál hogy mi hogy merre meddig :) Még mindig nincs egy darab szervószivattyúm se és időm se lesz mostanában ezután szaladgálni. Ha szerzel szivattyút, akkor haver megcsinálja, de nekem nem lesz mostanában semmire időm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Még mindig nincs egy darab szervószivattyúm se és időm se lesz mostanában ezután szaladgálni. Ha szerzel szivattyút, akkor haver megcsinálja, de nekem nem lesz mostanában semmire időm. héé, nem szemrehányás volt nehogy úgy érezd :) amúgy lehet jövőre - "divatosan" mondva - új projectbe vágnék, és addig már nem költök az autóra fölöslegesen, eljárok vele szervó nélkül is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 héé, nem szemrehányás volt nehogy úgy érezd :D amúgy lehet jövőre - "divatosan" mondva - új projectbe vágnék, és addig már nem költök az autóra fölöslegesen, eljárok vele szervó nélkül is Az úgyis csak plusz súly :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Az úgyis csak plusz súly :) ennyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 korzások... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 És elvetemült is :lol: :D Az elvakult az nem jó :icon13: Láttunk már elép tipus kapcsán ilyet :) <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 :D B) :) :D <_< :icon13: :lol: Pörgesd szépen a projektet -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október12, 2010 Megoszt Elküldve Október12, 2010 Az úgyis csak plusz súly :) Pontosan! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts