Stefan Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Nem olvastál figyelmesen "a feleségemnek" :D Amugy a B corsa szerintem kicsit lányos :) Szerintem is az. J0hnnynak sem nő a szakálla, mióta B-je van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 LOL, special edition Corsa :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 LOL, special edition Corsa :) Batmobil :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Ha valakit érint: 2010.10.10 Hungaroring nyílt nap Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Ha valakit érint: 2010.10.10 Hungaroring nyílt nap Napközben ? Mennyi amúgy ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Napközben ? Mennyi amúgy ? 7800 3x20perc Link to comment Megosztás: More sharing options...
haby Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Sziasztok! Tegnap sikeresen felidegesített az elakadásjelző kapcsolóm, és szétösszevisszatörtem, és most nincs indexem. :) Az lenne a kérdésem, hogy mely csatlakozókat kell rövidre zárnom, hogy az elakadásjelző ne, de az index az működjön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 http://www.hajoka.hu/hajoka/components/com..._2003428710.jpg :D :D :) szép...bár a szine meg a formája lehetne szebb is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 szép...bár a szine meg a formája lehetne szebb is :D Nem értelek, ez így tökéletes :D Fogadjunk, hogy lányos Béd van :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Nem értelek, ez így tökéletes :D Fogadjunk, hogy lányos Béd van :) :D hm..macsós B-m van jó?! :D amúgy lehet öregszem de kezdek elcsábulni a fastra felé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 hm..macsós B-m van jó?! :D amúgy lehet öregszem de kezdek elcsábulni a fastra felé :) Áh. Várható volt. :D Ilyenek ezek a korzások... :D Mondjuk, ha vectra felé kacsintgatnál, akkor mééég gázabb lenne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Áh. Várható volt. :) Ilyenek ezek a korzások... :D Mondjuk, ha vectra felé kacsintgatnál, akkor mééég gázabb lenne. :D vectra felé? neem, még azért nem akkora a baj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Kecsegek :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Kecsegek :D :) azért minimális tisztelet maradt még Veled szemben a fehér corsa miatt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 azért minimális tisztelet maradt még Veled szemben a fehér corsa miatt :) Tudtad, hogy az dízel volt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Tudtad, hogy az dízel volt? :) na most úszott el az a maradék tisztelet is ... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Tudtad, hogy az dízel volt? :D Legalábbis a benzinkutas azt hitte a hidrotőkék miatt... hogy csodálkozott, amikor E85-öt kértem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 http://www.hajoka.hu/hajoka/components/com..._2003428710.jpg :D :D :) Kár,hogy amikor Corsát kerestem nem volt ez eladó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szissztem Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 http://www.hajoka.hu/hajoka/components/com..._2003428710.jpg :D :D :) jajj de kis csini :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Kár,hogy amikor Corsát kerestem nem volt ez eladó! http://www.youtube.com/watch?v=596N3xkYwZw :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
haby Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Üdv all! Elakadásjelző probléma megoldva. Esetleg azt tudja vki, hogy a világításkapcsolót hogy lehet leszedni? Remélem nem kell lebontani az egész műszerfalat. Köszi előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Üdv all! Elakadásjelző probléma megoldva. Esetleg azt tudja vki, hogy a világításkapcsolót hogy lehet leszedni? Remélem nem kell lebontani az egész műszerfalat. Köszi előre is Kislámpás, új műszerfalas? Mondjuk mindkét változatnál két ponton van bepattintva és alá kell nyúlni, de k*va óvatosan, mert a lapos részét, amin a piktogram van, igen könnyű eltörni. Második generációs műszerfalnál az a rész külön leszedhető -lenne, csak az egyik csavarja pont a világításkapcsoló mögött van. Az új műszerfalas kapcsolójának leszedhető a fogantyúja, alul kell a száron egy kis műanyag részt benyomni és lehúzható, de enélkül is lehet matatni a fő részén. Egy kis segítség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
haby Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Kislámpás, új műszerfalas? Mondjuk mindkét változatnál két ponton van bepattintva és alá kell nyúlni, de k*va óvatosan, mert a lapos részét, amin a piktogram van, igen könnyű eltörni. Második generációs műszerfalnál az a rész külön leszedhető -lenne, csak az egyik csavarja pont a világításkapcsoló mögött van. Az új műszerfalas kapcsolójának leszedhető a fogantyúja, alul kell a száron egy kis műanyag részt benyomni és lehúzható, de enélkül is lehet matatni a fő részén. Egy kis segítség. Igen az elfelejtettme írni, hogy az újabb fajta. Próbáltam én tegnap is a kapcsoló alját benyomni, de sehogy se akart lejönni :) Mindegy megpróbálom mégegyszer. köszi a segítséget! Jut eszembe. Amit belinkeltél az egy komplett javítási kézikönyvből van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Igen az elfelejtettme írni, hogy az újabb fajta. Próbáltam én tegnap is a kapcsoló alját benyomni, de sehogy se akart lejönni :D Mindegy megpróbálom mégegyszer. köszi a segítséget! Jut eszembe. Amit belinkeltél az egy komplett javítási kézikönyvből van? Ki lehet szedni, csak nagyon figyelni kell, hogy ne feszíts nagyon arra a lapos részére, mert hamar törik. Utána is jó meg minden, de eléggé bosszantó tud lenni, hogy úgy kell visszarakni (mondjuk ám Kadetté, meg a régi műszerfalas Corsáé is jó bele -másképp néz ki, de a helyére megy :D ) :D Amúgy igen, az angol Haynesből van. Ha a kép fölötti linkre kattintasz vagy lapozol, akkor láthatod :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts