Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Corsa A - Általános -

tourist

Recommended Posts

Sziasztok!

Tegnap sikeresen felidegesített az elakadásjelző kapcsolóm, és szétösszevisszatörtem, és most nincs indexem. :)

Az lenne a kérdésem, hogy mely csatlakozókat kell rövidre zárnom, hogy az elakadásjelző ne, de az index az működjön.

Megosztás:

Üdv all!

Elakadásjelző probléma megoldva.

Esetleg azt tudja vki, hogy a világításkapcsolót hogy lehet leszedni? Remélem nem kell lebontani az egész műszerfalat.

Köszi előre is

Kislámpás, új műszerfalas?

Mondjuk mindkét változatnál két ponton van bepattintva és alá kell nyúlni, de k*va óvatosan, mert a lapos részét, amin a piktogram van, igen könnyű eltörni.

Második generációs műszerfalnál az a rész külön leszedhető -lenne, csak az egyik csavarja pont a világításkapcsoló mögött van.

Az új műszerfalas kapcsolójának leszedhető a fogantyúja, alul kell a száron egy kis műanyag részt benyomni és lehúzható, de enélkül is lehet matatni a fő részén. Egy kis segítség.

Megosztás:

Kislámpás, új műszerfalas?

Mondjuk mindkét változatnál két ponton van bepattintva és alá kell nyúlni, de k*va óvatosan, mert a lapos részét, amin a piktogram van, igen könnyű eltörni.

Második generációs műszerfalnál az a rész külön leszedhető -lenne, csak az egyik csavarja pont a világításkapcsoló mögött van.

Az új műszerfalas kapcsolójának leszedhető a fogantyúja, alul kell a száron egy kis műanyag részt benyomni és lehúzható, de enélkül is lehet matatni a fő részén. Egy kis segítség.

Igen az elfelejtettme írni, hogy az újabb fajta. Próbáltam én tegnap is a kapcsoló alját benyomni, de sehogy se akart lejönni :)

Mindegy megpróbálom mégegyszer. köszi a segítséget!

Jut eszembe. Amit belinkeltél az egy komplett javítási kézikönyvből van?

Megosztás:

Igen az elfelejtettme írni, hogy az újabb fajta. Próbáltam én tegnap is a kapcsoló alját benyomni, de sehogy se akart lejönni :D

Mindegy megpróbálom mégegyszer. köszi a segítséget!

Jut eszembe. Amit belinkeltél az egy komplett javítási kézikönyvből van?

Ki lehet szedni, csak nagyon figyelni kell, hogy ne feszíts nagyon arra a lapos részére, mert hamar törik. Utána is jó meg minden, de eléggé bosszantó tud lenni, hogy úgy kell visszarakni (mondjuk ám Kadetté, meg a régi műszerfalas Corsáé is jó bele -másképp néz ki, de a helyére megy :D ) :D

Amúgy igen, az angol Haynesből van. Ha a kép fölötti linkre kattintasz vagy lapozol, akkor láthatod :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.