J0hnny Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Aztakurv@! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Ugye ez egy pár 10 méteres szakasz, ahol only BKV.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Ugye ez egy pár 10 méteres szakasz, ahol only BKV.... Tudom ismerem,de nem gondoltam volna,hogy ennyire súlyosan büntetik. Ez fix telepített kamera vagy mobil? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Volu Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 nemrég bnőm fönöke beállt egy mellékutcába budán egy mozgássérült helyre (állítólag nem vette észre hogy az mozgássérült hely) és !108! ezerre büntették Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 A Corsát egyben nem tudnám eladni, kizárt, hogy valaki 2 millát letegyen érte, azalatt meg elbontom inkább. :wacko: Csak ha hamar pénzzé tehető. :( 2 milláért is megvenném, ha ..... . . . . ..... ....... . . ......................... ... . ................ - Csak az a ha ne lett volnaaaaaaa <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 A gyorshajtásért mikor küldik a csekket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Tudom ismerem,de nem gondoltam volna,hogy ennyire súlyosan büntetik. Ez fix telepített kamera vagy mobil? Ez autóból asszem, szög is arra utal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 nemrég bnőm fönöke beállt egy mellékutcába budán egy mozgássérült helyre (állítólag nem vette észre hogy az mozgássérült hely) és !108! ezerre büntették Simán előfordulhat. Siet, hopp egy hely és már vágtat is. + van ahol elég kopott maga felfestés.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 A gyorshajtásért mikor küldik a csekket? Valaki asszem bemásolt valamit nemrég. Emlékeim szerint max 60 nap áll rendelkezésre a kiküldésre. De : www.google.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 A gyorshajtásért mikor küldik a csekket? Ha kaptál már értesítést arról hogy eljárás indult ellened, akkor a https://kozigbirsag.police.hu/ oldalon a határozatazonosító (nyolcassal kezdődő kilencjegyű szám, az értesítés fejlécében szerepel) és a rendszámod segítségével megnézheted hogy hol tart az ügy (itt egyébként az autódról készült fotót is láthatod <_< ), de amúgy jól mondta Pista, van egy 60 napos jogvesztő határidő, ha annyi idő alatt nem érkezik csekk, akkor nem kell befizetni a bírságot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Ha kaptál már értesítést arról hogy eljárás indult ellened, akkor a https://kozigbirsag.police.hu/ oldalon a határozatazonosító (nyolcassal kezdődő kilencjegyű szám, az értesítés fejlécében szerepel) és a rendszámod segítségével megnézheted hogy hol tart az ügy (itt egyébként az autódról készült fotót is láthatod :wacko: ), de amúgy jól mondta Pista, van egy 60 napos jogvesztő határidő, ha annyi idő alatt nem érkezik csekk, akkor nem kell befizetni a bírságot. Emlékeztem arra, amit te bevéstél <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Emlékeztem arra, amit te bevéstél <_< Gabika nagyon jól informált mindenről egyébként :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 a hatvan nap csak az első levél megérkezéséig van nem? onnantól már folyamatban van az ügy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szissztem Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Sziasztok! 2 dolgot keresnék, mindkettő elég sürgős lenne. Az egyik A Corsa GSi-ből km-óra spirál, ami a fordszámmérőshöz van, mert nekem a sima van (nem fordszámmérős), ez pedig valószínüleg rövid, és emiatt kattog. A másik, a motortérben az akksi mellet jobbra, közvetlenül a szélvédő alatti rács alatt középen, van egy nagyon vékony fekete műanyag takarólemez, ami a szellőzőrendszert védi a víztől meg minden egyébtől. Nekem az szarrá van törve, és beázik a kocsi. Konkrétan anyósülés előtt a lábtérnél áll a víz, ha fél napig esik az eső. Szerencsére gumiszőnyeggel kivédem a dolgot, és abból eddig még nem folyt túl, de ez nem megoldás. Szóval nagyon-nagyon SÜRGŐS lenne. Ha valaki tud segíteni, itt a számom: 06-30/2001-601 Csak telón értek el, mert a fórumot nem igazán tudom nézegetni. Köszi, Orsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Csak telón értek el, mert a fórumot nem igazán tudom nézegetni. Me a fészbuk felemészti az energiáiadat :wacko: :( Nevedet ne írjam át amúgy ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szissztem Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Me a fészbuk felemészti az energiáiadat :wacko: :( Nevedet ne írjam át amúgy ? <_< Nem, csak ritkán járok fel ide. Lekötelezel: Szissztem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Nem, csak ritkán járok fel ide. Lekötelezel: Szissztem :wacko: Szissztem ? Ez legyen <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Szissztem ? Ez legyen <_< Kérdőjel nélkül. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Kérdőjel nélkül. <_< Pedig olyan jól nézne ki :wacko: Az a legmokásabb, hogy van egy másik regje is :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szissztem Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Pedig olyan jól nézne ki :wacko: Az a legmokásabb, hogy van egy másik regje is :( Aha, ez. Kérdőjel nélkül ;) Másik reg??? Mi az? (Megelőzve Zoli hozzászólásást, nem azt nem tudom, hogy mi a reg, hanem azt, hogy melyik az <_< ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Aha, ez. Kérdőjel nélkül ;) Másik reg??? Mi az? (Megelőzve Zoli hozzászólásást, nem azt nem tudom, hogy mi a reg, hanem azt, hogy melyik az <_< ) Cicu :( Ez a másik. Szmájli nélkül :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szissztem Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Cicu :wacko: Ez a másik. Szmájli nélkül <_< Hmmm, erről nem is tudtam. Tudod törölni? Szerintem nem sokat használtam. Nem is kell :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Hmmm, erről nem is tudtam. Tudod törölni? Szerintem nem sokat használtam. Nem is kell :wacko: Azon 21 hozzászólás van, ezen 9 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szissztem Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Azon 21 hozzászólás van, ezen 9 <_< Lényegtelen :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Pedig azon is jó a kép: <_< :wacko: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts