motoraider Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 Mikor viszel egy kört? :) Holnap megyünk a rallyra gyere ki :D Beállunk a mezőnybe Mixit csak elverjük :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rebel Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Szervusztok! Egy gyors kérdésem lenne Corsa témakörben. '90-es C14NZ motoros Corsa A -n természetes ha nincs rajta első stabilizátorrúd? Ha jól tudom akkor B Corsa-n csak az 1,2-es benzines és 1,5-ös dízeleken nincs, de Corsa A-ról nem találok semmi infót. Üdv.:Rebel Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Szervusztok! Egy gyors kérdésem lenne Corsa témakörben. '90-es C14NZ motoros Corsa A -n természetes ha nincs rajta első stabilizátorrúd? Ha jól tudom akkor B Corsa-n csak az 1,2-es benzines és 1,5-ös dízeleken nincs, de Corsa A-ról nem találok semmi infót. Üdv.:Rebel Én azt is el tudom képzelni hogy csak a GSi-n van gyárilag. Az tuti hogy nekem sincs a '92-es C12NZ-n. De majd jön Demó és megmondja a tutit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 1.2-n nincs, 1.4-en a vékony stabrudak vannak, a GSI-n pedig a vastag elöl-hátul. Nézd meg, hogy a hátsó hídban van-e stabrudad. Ha ott van, akkor csak el lett felejtve egyszer az első. Ha ott sincs, akkor nemtudom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsöPö Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Sziasztok! Nekem '91-es C14NZ-n van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Sziasztok! Nekem '91-es C14NZ-n van. Abba már nem csak a hosszirányú rudak, hanem a vékonyabbik keresztben lévő stabrúd is benne kell legyen gyárilag :) Igaz ez 1.6 -tehát a vastagabb, de kb. így néz ki 1.4-en is: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rebel Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Hátul van benne stabrúd. ... Egy ismerősömé az autó, és mikor átnéztük az alját, akkor tűnt fel nekem, hogy elől nincs fent a stabilizátor. Valószínű, hogy lemaradt róla egyszer régen. :) Üdv.:Rebel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Hátul van benne stabrúd. ... Egy ismerősömé az autó, és mikor átnéztük az alját, akkor tűnt fel nekem, hogy elől nincs fent a stabilizátor. Valószínű, hogy lemaradt róla egyszer régen. :) Üdv.:Rebel Lehet, hogy gyárilag maradt ki. Simán előfordulhat, hogy pont olyan évjárat vagy ilyesmi... Állandóan variálnak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Lehet, hogy gyárilag maradt ki. Simán előfordulhat, hogy pont olyan évjárat vagy ilyesmi... Állandóan variálnak :devlish: Valószínűbb az a verzió, hogy egy szerelés alkalmával lemaradt, vagy egy baleset után nem passzolt. :lol: Ha hátul volt, akkor elöl is szinte tuti, hogy volt gyárilag, ráadásul a C14NZ Corsákban, elvileg már mindig volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Sziasztok! Egy barátom Corsa 1.4-esén szarakodik a fék. A hibajelenség: Eleinte csak beragadt a fék nyereg, azaz ha 1x fékezet a srác onnantól kezdve folyamatosan fékezett a gép. Amikor leszedtük a kereket, akkor egy sima fogóval könnyedén vissza lehetett tolni a dugattyút. Most már egy "baszott nagy" francia kulccsal sem lehet visszatolni a fékdugattyút. Ha kilazítom a légtelenítő csapot akkor, a kulccsal vissza tudom tolni. Ha így rálépek a fékre, akkor a légtelenítőn kijön az olaj, de amikor felengedem a pedált a csapból nem szívja vissza az olajat. Nagyjából ennyi. Ha valami még eszembe jut írok. Főfékmunkahenger? Előre is köszönök minden segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Piczi Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Nekem is ugyan ez volt a gondom, én lecseréltem 256osra, a főfékmunkahenger nekem maradt a régi, azóta hibátlan. A baj nekem a nyereggel volt, a csúszkák is nagyon nehezen jártak, meg a dugattyú is beragadt minden fékezésnél. Szerintem cseréljétek ki az egész féknyerget és jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Van hűtőtt 236-os tárcsához nyergem. 5 pénzért odaadnám a párt. Ha csak 13-as kereke van akkor hibátlan. Ha 14-es, akkor inkább a 256. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Köszi ! Írok PÜ-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Nekem is ugyan ez volt a gondom, én lecseréltem 256osra, a főfékmunkahenger nekem maradt a régi, azóta hibátlan. A baj nekem a nyereggel volt, a csúszkák is nagyon nehezen jártak, meg a dugattyú is beragadt minden fékezésnél. Szerintem cseréljétek ki az egész féknyerget és jó lesz. Nekem is ez volt a sejtésem, csak én már szanáltam a régi nyergemet:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 cseréljetek féknyerget, a dugattyú szorul, gondolom a gumi porvédő megsérült, kirepedt, és a bejutó viz miatt a dugattyú rozsdás. astra nyerget neki ! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május3, 2010 Megoszt Elküldve Május3, 2010 Hemi, mi van a Te Corsáddal? Már nagyon régóta nem hallottam róla semmit. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Sziasztok! Egy barátom Corsa 1.4-esén szarakodik a fék. A hibajelenség: Eleinte csak beragadt a fék nyereg, azaz ha 1x fékezet a srác onnantól kezdve folyamatosan fékezett a gép. Amikor leszedtük a kereket, akkor egy sima fogóval könnyedén vissza lehetett tolni a dugattyút. Most már egy "baszott nagy" francia kulccsal sem lehet visszatolni a fékdugattyút. Ha kilazítom a légtelenítő csapot akkor, a kulccsal vissza tudom tolni. Ha így rálépek a fékre, akkor a légtelenítőn kijön az olaj, de amikor felengedem a pedált a csapból nem szívja vissza az olajat. Nagyjából ennyi. Ha valami még eszembe jut írok. Főfékmunkahenger? Előre is köszönök minden segítséget. Hali! :devlish: Nekem is van 236-os nyeregem,de ez a nem hűtött tárcsához való! C14NZ-s A Corsamon volt,csak hűtött került rá és ezért lett levéve! Egy 5-ösért ez is elvihető, írj Pü-t, ha érdekel,meg van egy ehhez való főfékmunkahengerem is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Akkor beállok a sorba: szintén van felesleges 236-os nyergem (nem hűtött tárcsához való), viszont nekem van hozzá tárcsám meg betétem is, a Nokedliből lett kivéve, úgyhogy gyakorlatilag újak, nincs bennük 1000km. 5e-ért ez is vihető. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Valahol talán még nekem is van hozzá hűtött tárcsám ha már így licitálgatunk. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 ... astra nyerget neki ! :lol: Ennyi. 256-os kell alá és le van a gond (hacsak nem 13"-as a kereke) :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Ennyi. 256-os kell alá és le van a gond (hacsak nem 13"-as a kereke) :devlish: Akkor cserél kereket is... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Hát, mondjuk úgy, hogy nem HOBBY-ból van nekik Corsa A-ja:) Nem tervez jelenleg kereket is cserélni. Köszi a srácok , tényleg! PÜ-ben kérek elérhetőségeket, majd a barátom eldönti a biznic részét:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 Hemi, mi van a Te Corsáddal? Már nagyon régóta nem hallottam róla semmit. :devlish: Rohad rendesen:) Lassan költeni kell rá megint:) Bővebben itt olvashatsz a "gépről" :lol: Ízelítő: (Sajna a logo csak grafika, nem valós) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Piczi Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 A és B Corsa GSI első rugóiban, meg az első hátsó stabrudaiban van eltérés? B Corsa Gsi-t is csináltak C16SE-vel vagy csak a 16 szelepessel? Köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Május4, 2010 Megoszt Elküldve Május4, 2010 A és B Corsa GSI első rugóiban, meg az első hátsó stabrudaiban van eltérés? B Corsa Gsi-t is csináltak C16SE-vel vagy csak a 16 szelepessel? Köszönöm a segítséget! A rugók és a gátlók azonosak, a sabirudak nem, se elöl se hátul. C16SE nem volt B corsában, csak C14SE. A GSi az c16xe vagy x16xe. Mellesleg van eladó futóművem corsához. Keményített rövidített gátlók, és -4cm rugók. 20-ért megválnék a teljes szettől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts