Demó Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Az szerintem is a fékfolyadék ikonja, bár eddig csak gyújtáson láttam világítani, akár volt benne fékfolyadék, akár nem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Árpi170 Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Üdv Mindenkinek! Olyan kérdésem lenne, hogy "A" corsát gyártottak-e 1.4 si(C14SE) motorral vagy ha találtam ilyet, akkor abba "B" corsa motorja lett beépítve? Válaszokat előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Üdv Mindenkinek! Olyan kérdésem lenne, hogy "A" corsát gyártottak-e 1.4 si(C14SE) motorral vagy ha találtam ilyet, akkor abba "B" corsa motorja lett beépítve? Válaszokat előre is köszi! Volt A-ból is Si :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április10, 2010 Megoszt Elküldve Április10, 2010 Hehh, úgy néz ki végre szerető gazdihoz került Wolfi ex-Corsája, egy Astra-Coupé Clubos srác vette meg, már el is kezdődött az építés. Kíváncsi vagyok miből lesz a cserebogár, vagy pontosabban mi lesz végül a "cserebogárból"... ha tehetem majd tudósítok az épülés folyamatáról. Most ilyen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
perko Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 Sziasztok! Visszaolvastam pár oldalt, de nem leltem rá a keresett infóra. A kérdésem az lenne, hogy melyik digit műszerfal működik az A2 Corsában. Mi kell hozzá? Elég csak a műszerfal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 Sziasztok! Visszaolvastam pár oldalt, de nem leltem rá a keresett infóra. A kérdésem az lenne, hogy melyik digit műszerfal működik az A2 Corsában. Mi kell hozzá? Elég csak a műszerfal? Kadett (E) GSi-ét szokták belerakni. Nem egy az egyben berakod és működik, kicsit át kell kötözgetni pár dolgot, meg kell egy plusz csati is hozzá. Ezen az oldalon érdemes körülnézni: klikk Link to comment Megosztás: More sharing options...
pety79 Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Üdv Cartársak , egy ismerősöm kért segítséget,A Corsa 1.5 isuzu motor, Kuplung bowden elszakadt, én fogom kicserélni, kérdésem vmi szerszám kell hozzá? Mire kell figyelnem? Üdv Pety (tudom nem egy nagy dolog a csere régi kadettembe cseréltem csak már nem emlékszem pontosan , a kocsi meg a soroksárin áll délután, kapja a kuplung bowdent, igy SOS a dolog) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Üdv Cartársak , egy ismerősöm kért segítséget,A Corsa 1.5 isuzu motor, Kuplung bowden elszakadt, én fogom kicserélni, kérdésem vmi szerszám kell hozzá? Mire kell figyelnem? Üdv Pety (tudom nem egy nagy dolog a csere régi kadettembe cseréltem csak már nem emlékszem pontosan , a kocsi meg a soroksárin áll délután, kapja a kuplung bowdent, igy SOS a dolog) Szerintem semmi extra nem lesz a Kadetthoz képest. Kell valami feszítő alkalmatosság a váltónál a kinyomórúdhoz, hogy lelazuljon a bovden, aztán az állítónál le kell tekerni. A pedálnál talán kicsit macerás lehet odaférni normálisan, de ha már a motortérben le van lazítva ott is ki kell könnyen jönnie :) Akinek volt már Kadettja, az tuti, hogy meg tudja csinálni :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pety79 Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 A pedálnál talán kicsit macerás lehet odaférni normálisan, de ha már a motortérben le van lazítva ott is ki kell könnyen jönnie :) Akinek volt már Kadettja, az tuti, hogy meg tudja csinálni :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsöPö Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 Sziasztok! Ma levettem az elosztófedelet, s azt láttam, hogy alatta van egy kis friss olaj. Ott van valami tömítés, amit ki kell cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április15, 2010 Megoszt Elküldve Április15, 2010 ...Kell valami feszítő alkalmatosság a váltónál a kinyomórúdhoz, hogy lelazuljon a bovden... Egészen egyszerű, keresel valakit, aki felhúzza előre a kuplung pedált és már le is lazult. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lallleee21 Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Sziasztok! Ma levettem az elosztófedelet, s azt láttam, hogy alatta van egy kis friss olaj. Ott van valami tömítés, amit ki kell cserélni? szia van. a fedelet levetted 2 db csavarral alatta van egy alu rész amin keresztül kibújik a vezérmű tengelyed ezt az alu valamit egy 8 as csavar fogja alulról azt kicsavarod és egyik irányba fordítani kell és kijön. alatta van egy vékony O gyűrű. ami 80 ft asszem :) nekem tavaly kellett cserélnem. de jelöld össze a kivett darabot a henger felőli résszel, mondjuk vagy filc, vagy karcold meg, mert nekem pl így kell állítani a gyújtásomat. magyarul ha azt kiveszed akkor el is állítottad a gyújtást ha nem ugyanoda raqkod vissza Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április16, 2010 Megoszt Elküldve Április16, 2010 Egészen egyszerű, keresel valakit, aki felhúzza előre a kuplung pedált és már le is lazult. :D :) Akkor -ha egyedül csinálja- csak egy fadarab kell kitámasztani a pedált :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 :) http://www.corsaforum.de/download/file.php...2&mode=view http://www.corsaforum.de/download/file.php...1&mode=view http://www.corsaforum.de/download/file.php...0&mode=view Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Csajozós a gép, de azért a kipuffot szebben is hegeszthették volna. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 :) http://www.corsaforum.de/download/file.php...2&mode=view http://www.corsaforum.de/download/file.php...1&mode=view http://www.corsaforum.de/download/file.php...0&mode=view Na végre valami kép az aljáról is :) Beindultak a tekervények? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Na végre valami kép az aljáról is :) Beindultak a tekervények? :D :) Én már régebben is láttam képeket az aljáról... :D Nem tervezek ilyesmit, csak érdekességképpen mutattam meg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Én már régebben is láttam képeket az aljáról... :) Nem tervezek ilyesmit, csak érdekességképpen mutattam meg. :) Ez milyen futómű??? Mármint mi alatt volt eredetileg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Boldog szülinapot ZsöPö-nek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Ez milyen futómű??? Mármint mi alatt volt eredetileg? A Calibra 4x4 hátsó futóműve van alá faragva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsöPö Elküldve Április19, 2010 Megoszt Elküldve Április19, 2010 Boldog szülinapot ZsöPö-nek :) Nagyon szépen köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 A Calibra 4x4 hátsó futóműve van alá faragva. Értem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Sziasztok! Ma végre levizsgáztattam a corsát :) ,ugyhogy ismét nyeregben vagyok :) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Hehh, úgy néz ki végre szerető gazdihoz került Wolfi ex-Corsája, egy Astra-Coupé Clubos srác vette meg, már el is kezdődött az építés. Kíváncsi vagyok miből lesz a cserebogár, vagy pontosabban mi lesz végül a "cserebogárból"... ha tehetem majd tudósítok az épülés folyamatáról. Most ilyen: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Piczi Elküldve Április21, 2010 Megoszt Elküldve Április21, 2010 Sziasztok! Ma végre levizsgáztattam a corsát :) ,ugyhogy ismét nyeregben vagyok :) . Mikor viszel egy kört? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts