PYTHON Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 hát nem mind1 hogy ki és hogyan lakatolta...nebazzmáfel az idegemet... most aggódhatok hogy az enyémmel mi lesz.... de remélem az enyém sokáig bírja majd engem is felkummantott a dolog....a srác félig szakmabeli,és sok szakmabeli haverja van,úh szerintem nemlet az összebarmolva..... annyi,hogy a srác szereti a havat.... én azthiszem átkell üljek egy B corsa-ba....én ezekután ezt nemmerem.B corsa-hoz meg pénz kell...azmeg nincs elég... legalább ne B corsa-t akarnék,akkor eladhatnáma sportfutóművet is :( de az jólesz abba is.... ha valakit tudtok,aki akar venni műszakilag nagyon jól karbantartott megbízható A corsa-t,akkor az enyémet már mondhatjátok is neki....sárvédőperemet még kicseréltetem eladás előtt,mert az rondán néz ki...lehet,hogy még egy hátsóajtót is adok hozzá,és végülis akkor kívülről nincs is rajt rozsda...az alját meg már hamar kilehet hegesztgetni. mér van az,hogy végre lenne pénzem telibe átalakítgatni,és ..... :lol: :) szerintetek mennyit lehet kapni manapság egy ilyen 90-es corsa-ér?piaci ára igencsak tág..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus17, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2005 Na emberek,én lehet,hogy megválok a kisautómtól.... tegnap nézegettem egy haver corsa-jat,aminek nemismertem a multját... 2éve kilett lakatolva,és nagyon ramatyul rozsdásodik.....és ez nekem nagyon elvitte a kedvem a javítgatásoktól :lol: Bírom ezt a határozottságot! :) :( :D Vagy mégesem? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Bírom ezt a határozottságot! :( :D :D Vagy mégesem? :D ;) jajaa,az bennem van dögivel ;) nembaj,ilyenkor fogom eladni a sportfutóművet,ha valaki megveszi,és majd 2-3hét mulva lehet,hogy megbánom :D tényleg határozatlan vagyok,mert egy 1.4si vagy 1.4 16v corsa 9-10évesen szép állapotban 800-900ezer forint...az enyém ezeknél 4-5évvel öregebb,és ér mondjuk 200-at.valahol ebbe nemlátok realitást,mert nemnagyon tartják az árukat...másfelől jólenne dízel autó,mert a gázolaj az csurrancseppen olcsóbban talán :D jó dízel meg drága...1.5td corsa nemkell,mert oylat eccer vezettem,és elég is volt belőle:) astra-k roahdnak,mint a fene.vectra,omega meg már drága,és amit megtudok venni,az már futott vagy 2-300ezer km-t.... szóval teljesen totálisan tanácstalan vagyok... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lui Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 vectra,omega meg már drága,és amit megtudok venni,az már futott vagy 2-300ezer km-t.... szóval teljesen totálisan tanácstalan vagyok... :lol: Megjegyzem, mint két Omega boldog tulajdonosa ( mindekettő A Omega egy szedán egy caraván), hogy a sedan 232 000 km -es és Opel betegségei vannak (rozsda), a bordó caravan meg 165-öt mutat de pl. a váltójába olyan 400 - 450 000 km van és csak most kell majd felújítani.. Szal az a 200-at futott omega, nincs ám nagyon túlhajtva... :roll: Persze Corsa után Omegába ülni :roll: Mindenesetre érdekes tapasztalat lehet. Mint az a csóka akit én láttam a dévó szalonba. Omega B Caravan lead, Dévó tikó megvesz... Mikor indult, olyan oldaltartása volt mindenfelé, hogy még mellé állhatott volna vagy két ilyen kisautó... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 tényleg határozatlan vagyok,mert egy 1.4si vagy 1.4 16v corsa 9-10évesen szép állapotban 800-900ezer forint...az enyém ezeknél 4-5évvel öregebb,és ér mondjuk 200-at.valahol ebbe nemlátok realitást,mert nemnagyon tartják az árukat...másfelől jólenne dízel autó,mert a gázolaj az csurrancseppen olcsóbban talán :) jó dízel meg drága...1.5td corsa nemkell,mert oylat eccer vezettem,és elég is volt belőle:) astra-k roahdnak,mint a fene.vectra,omega meg már drága,és amit megtudok venni,az már futott vagy 2-300ezer km-t.... szóval teljesen totálisan tanácstalan vagyok... :lol: Azért nem kell ennyire szélsőségesen látni a dolgokat, minden csak tulaj függő.Ha gondját viselte az autónak, akkor nem olyan vészes egy kis rohadás.De el kell döntsd, hogy ha eladod a Corsát, mit akarsz venni helyette, és azt mire akarod használni.Ha csak ilyen családi verdának, arra jó a TD.De ha racingelni kell, akkor min. 1.6SI.A TD-k elég nehezen viselik, ha hajtják őket.Szóval ha mostanság nem tervezel családot alapítani, akkor inkább rakasd rendbe a Corsát, és használd.Aztán később majd alakul ez.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dömy Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Azért nem kell ennyire szélsőségesen látni a dolgokat, minden csak tulaj függő.Ha gondját viselte az autónak, akkor nem olyan vészes egy kis rohadás.De el kell döntsd, hogy ha eladod a Corsát, mit akarsz venni helyette, és azt mire akarod használni.Ha csak ilyen családi verdának, arra jó a TD.De ha racingelni kell, akkor min. 1.6SI.A TD-k elég nehezen viselik, ha hajtják őket.Szóval ha mostanság nem tervezel családot alapítani, akkor inkább rakasd rendbe a Corsát, és használd.Aztán később majd alakul ez.Szerintem. Nem teljesen értem, hogy a TD miért viseli nehezen a hajtást! Mindegyik dízel utálja ha forgatják, de mivel kellemes nyomatékos motorok, jót lehet velük autózni forgatás nélkül is... És ezt megfejelve egy intercoolerral 72-80 ló közé emelkedik a teljesítménye, ami azért nem rossz! Ugyanez a kis Isuzu moci 1,5TD Kadettban a kicsike intercoolerral 72 ló, kicsivel nyagyobb coolerral meg életveszély :lol: És azért a 4,2-5,5 liter fogyi nem rossz!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Sajnos ezt a pörgetős dolgot a tulajok nem mindig tudják.A nyomaték nekem is tetszett amikor Opelpróbán voltam egy 1.7CDTI H Astrával.(240Nm) A fogyi kétségtelen, de számomra a gázolajos autók akkor is csak családi autók maradnak, amivel messzire, és kis fogyival el lehet menni.A racingverda benzines.Tudom, ez így elég egyirányú, de én így gondolom.S, most nem a 2.2DTL, és 3.0CDTI-ről beszélek, hanem a "kis" Dieselekről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dömy Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Sajnos ezt a pörgetős dolgot a tulajok nem mindig tudják.A nyomaték nekem is tetszett amikor Opelpróbán voltam egy 1.7CDTI H Astrával.(240Nm) A fogyi kétségtelen, de számomra a gázolajos autók akkor is csak családi autók maradnak, amivel messzire, és kis fogyival el lehet menni.A racingverda benzines.Tudom, ez így elég egyirányú, de én így gondolom.S, most nem a 2.2DTL, és 3.0CDTI-ről beszélek, hanem a "kis" Dieselekről. Sajnos általában nem tudnák a pörgetős dolgot, aki meg tudja, mint pl. én, az is néha-néha beleesik a csapdába :) mondván hogy elforog az még 5-5500-ig is :( De tény hogy nem sok piszkálással a kis 1,5TD is 80-100ló ami nem rossz... a nyomatékról meg annyit, hogy az én szívó 1,5D-m 50ló és 90Nm, ami bőven több mint az 1,2i, és sokkal kisebb fordulaton! De én is hiányolom a turbót! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Egyébként saját feeling volt, de míg a CDTI-n azt éreztem, hogy tol akkorát mint az ökör, addig az 1.6 16V-m meg húz.Elég hülyén hangzik, mert mind2 elsőkerekes verda, de ez az érzés benne ülve. Amúgy ezaz 1.2S sem rossz, de csak lendületből lehet vele jót kocsikázni, igaz a menetteljesítmények nem olyan eszeveszettek.De lesz ez még máshogy is! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Amúgy ezaz 1.2S sem rossz, de csak lendületből lehet vele jót kocsikázni, igaz a menetteljesítmények nem olyan eszeveszettek.De lesz ez még máshogy is! :wink: de mikor??? :oops: addigra én széthajtom a GSI -t :wink: :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 de mikor??? :oops: addigra én széthajtom a GSI -t :wink: :lol: :) :( Nevess csak nevess! :D Elméletileg a tavaszra van betervezve.Nagyvonalakban.Egyenlőre.Aztán ha Pythonnak esetleg mégse kellene azaz 1.3SR moci............. Azt még "büntetlenül" max. kisebb átalakításokkal, de be lehetne aplikálni a kis vasamba.Gondolom, a C14NZ már bonyolultabb.Szóval tervek azok vannak. :wink: Komolyabb mocihoz meg nagyon szét kellene bombázni, meg több mindent cserélni.Mert tennék én bele C20XE-t is, csak az meg szvsz már naggyon durva. Majd meglátjuk.Egyenlőre örülök, hogy idáig is eljutottam.De ami 100, hogy eladni 1hamar nemakarom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Ne is! Mert nagyon szép!! :lol: Sajnos az öreg vasakkal ez a helyzet, hiába csinálják meg, 3-4 év és lehet újra.... Nekem is mondták, hogy készüljek fel rá (a Rapidnál). Sebaj, majd 3-4 évente színt váltok rajta! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Sajnos általában nem tudnák a pörgetős dolgot, aki meg tudja, mint pl. én, az is néha-néha beleesik a csapdába :D mondván hogy elforog az még 5-5500-ig is :D De tény hogy nem sok piszkálással a kis 1,5TD is 80-100ló ami nem rossz... a nyomatékról meg annyit, hogy az én szívó 1,5D-m 50ló és 90Nm, ami bőven több mint az 1,2i, és sokkal kisebb fordulaton! De én is hiányolom a turbót! :lol: na azér ez így túl egyszerű lenne!!!hiába hasonlítgatjuk így az adatokat!aakrtam evnni énis 1,5td corsa-t,ami enyémnél még erősebb is,mert nem 60,hanem 67Le.autó állapota végett nemlett megvéve..és utána próbáltam egyet.....szerintem kudarc,és autózhatatlanul gyenge....és jóvolt a turbo,jóallapotú volt a moci,amivel mentem....200méteren szerintem 50-et bitos rávertem volna a 60lovammal.....ugyanúgy 1.2b szerintem ugyanúgya gyalázza a sima 1.5d-t,mert hiába van benne nyomaték,akkoris lomhán pörög fel,vagy én nemtudom..... A omegát én már nemszeretnék,karoszériájuk azoknak sem az igazi.... ami még eszembe jutott,egy 190d sporline merci 2.5td-vel.az nemolyan nagy autó,és 127lovas dízelmocija van.és ha valami,a mercik azok nem rohadnak.csak sajnos megis kérik az árát.... warwolf,téged megcáfollak,van itt kapsováron egy nagyon szép még kis dízelkategóriába tartozó 1.9tdi ibiza,még a régi kasznis.némi tuningal megfogja az 1.6vti honda civic-et,aminek 7.5körül vana 100-ra gyorsulása :) amúgy énis a benzineseket szeretem jobban,a vti volt nagyélmény,ahogy az leforog 8500-ig,az már nemnormális :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dömy Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 na azér ez így túl egyszerű lenne!!!hiába hasonlítgatjuk így az adatokat!aakrtam evnni énis 1,5td corsa-t,ami enyémnél még erősebb is,mert nem 60,hanem 67Le.autó állapota végett nemlett megvéve..és utána próbáltam egyet.....szerintem kudarc,és autózhatatlanul gyenge....és jóvolt a turbo,jóallapotú volt a moci,amivel mentem....200méteren szerintem 50-et bitos rávertem volna a 60lovammal.....ugyanúgy 1.2b szerintem ugyanúgya gyalázza a sima 1.5d-t,mert hiába van benne nyomaték,akkoris lomhán pörög fel,vagy én nemtudom..... A omegát én már nemszeretnék,karoszériájuk azoknak sem az igazi.... ami még eszembe jutott,egy 190d sporline merci 2.5td-vel.az nemolyan nagy autó,és 127lovas dízelmocija van.és ha valami,a mercik azok nem rohadnak.csak sajnos megis kérik az árát.... warwolf,téged megcáfollak,van itt kapsováron egy nagyon szép még kis dízelkategóriába tartozó 1.9tdi ibiza,még a régi kasznis.némi tuningal megfogja az 1.6vti honda civic-et,aminek 7.5körül vana 100-ra gyorsulása :lol: amúgy énis a benzineseket szeretem jobban,a vti volt nagyélmény,ahogy az leforog 8500-ig,az már nemnormális :) Szerintem meg áttételfüggő a dízeles kérdés... mikor ment alattam az alap 1,5TD 200-at és ott forgott kb. 4200at akkor nincs szégyenkeznivalója! Szóval szerintem nem nagyon kell a turbósnak akármelyik hasonló kategóriáju benzines elöl elbújni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Szerintem meg áttételfüggő a dízeles kérdés... mikor ment alattam az alap 1,5TD 200-at és ott forgott kb. 4200at akkor nincs szégyenkeznivalója! Szóval szerintem nem nagyon kell a turbósnak akármelyik hasonló kategóriáju benzines elöl elbújni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 emberek!nagyon sokatoknak nincs galériája,pakoljatok már fel pár képet autóitokról,akár magatokról,ilyesmi!!!nem bonyolult folyamat még nekem se,pedig én még mostis alig igazodok itt ki néha :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Kár ezen filozofálni srácok.Egy izmos C20XE, és irány a pokol! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus18, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2005 Széph Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 na én leléptem balcsira tüzijátékozni,meg barátnpmmel az 1évünket ünnepelni :lol: 8) pá,remélem hiányozni fogok eza 2nap alatt 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 na én leléptem balcsira tüzijátékozni,meg barátnpmmel az 1évünket ünnepelni :) 8) pá,remélem hiányozni fogok eza 2nap alatt 8) Grat. érezzétek jól egymást! :lol: Aztán majd jössz! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Elég furi hangja volt a váltómnak ,felengedett kuplungnál.Mondhatni egy pöttyet visított.Na jó, nem izomból, de azért számomra kellemetlen volt.Ma rászántam magam, szétszedtem a kmóra spirált, és öntöttem bele egy kis olajat.Most szép hangja van.Helyesebben nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Augusztus21, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2005 Na Warwolf pajti óta mindenki elcsendesedett :lol: hogy valami vicceset mondjak,édesapám kisautómat odébtolatta 2métert a mikrobuszával... nem velem történne ilyen,akkor énis röhögnék rajta :( elvégre ehhez elég izmos bal######ság kell,hogy valaki nevegye észre,hogy épp valamit odébbtol...édesapáma kézifék fele kezdett bóklászni,mert aszitte befog... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Előfordul az ilyesmi. Apádra neharagudj. Ha minden igaz a héten lész az autom... Python hátsó ülés sor nincs eladó?? csak fekete szinű érdekelne.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Egy volt neki, de az is szürke mintás.És a Corsámban van!:-)) Hemi, ha kész van, képeket pls.!!!!:-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Ebben milyen moci dolgozik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts