Stefan Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Hello szerintem előbb vegyél egy fojtószelep tisztítósprayt és utána nézd meg .Csodákat tud művelni. :-) Van ilyen is? :) Én idáig sima féktisztítót használtam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.balázs Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 Sziasztok. Új vagyok. Pár hónapja én is A Corsa tulajdonos vagyok. 91es . történt egy kis baleset és ennek folytán lenne szükségem egy két dologra, mint pl egy jobbos tükör, vagy ha vkinél van feleslegesen, akkor egy komplett jobbos ajtó :) köszi a segítséget. Balázs Link to comment Megosztás: More sharing options...
h.balázs Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 sziasztok cimborám A corsája sajnos a múlté, de van néhány olcsó alkatrésze, ráadásul vannak 13" keskeny téligumijai 4x100 acélfelnin nagyon baba állapotban.... A srác pesti, pesthez közel vannak eltéve a cumói..... Olcsón ad el mindent mert már F astrája van....... csak telón érhetitek el :0620-431-1477 sziasztok hello érdekelnének a téligumik.irjatok légyszives ha még megvannak,és hogy mennyiért adnátok oda. köszi balazs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Piczi Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Sziasztok! C14NZ-nél hány Nm-mel kell lehúzni a szelepfedél csavarjait? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Sziasztok! C14NZ-nél hány Nm-mel kell lehúzni a szelepfedél csavarjait? köszi 5,vagy 8Nm,de nem kell hozzá nyomatékkulcs,csak finoman kell,mert ha megtéped,akkor csak szétnyomod a tömítést!!! Ja és ne vegyél gagyi tömítést!!! az Elring nagyon jó!!!!!Ilyet szoktam használni,ha csinálok vkinek autót!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 hmm http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...corsa_a-3213928 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Piczi Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 5,vagy 8Nm,de nem kell hozzá nyomatékkulcs,csak finoman kell,mert ha megtéped,akkor csak szétnyomod a tömítést!!! Ja és ne vegyél gagyi tömítést!!! az Elring nagyon jó!!!!!Ilyet szoktam használni,ha csinálok vkinek autót!!! Elringet vettem. 8 Nm-re emlékszem én is, csak kicsit ereszt valamiért, pedig nemrég lett cserélve. Arra gondoltam bekenem vékonyan tömítőpasztával a fedelet meg a vezérműházat, közé a tömítés és úgy össze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pogi Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 hmm http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...corsa_a-3213928 Hát én nem venném meg az bizti... meg gyanús a futott Km is :) ...jah és hol rozsdásodik? csak egy fénykép van róla... netán koppantott a kicsike Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 hmm http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...corsa_a-3213928 Már egy ideje fent van, és ennyiért még nagyon sokáig árulni is fogja. :) Örüljön, ha 300-at kap érte! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pogi Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Örüljön, ha 300-at kap érte! :) Én is maximum 300-ra gondoltam :) ...de merész volt beleírni egy nyilvános hírdetésbe hogy nem az van az autóban mint a papírján :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Piczi Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Hali! Megyek ma tankolni a kútra ami tőlünk nincs 500 méterre sem. Mindig úgy indítok hogy nyomom a féket meg a kuplungot, itt még nem volt semmi gond, ám az első fékezésnél, ahol ki kell fordulni a 26os főútra, beesett a fékpedál, semmi fékerő, gyorsan kézifék, szerencsére sikerült megállni mert kicsit emelkedik a kereszteződés előtt az út. Vissza is fordultam, otthon levettem a bal első kereket, és a fékcsövet a nyeregtől vagy 10 centire, mintha a gólyaláb alja kidörzsölte volna. Találkozott már valaki ilyesmivel? Vagy csak egyszerűen elöregedett és így nyílt szét? Ha esetleg lenne valakinek ilyesmi a közelben szívesen megvenném, vasárnapra nagyon kéne az autó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Elringet vettem. 8 Nm-re emlékszem én is, csak kicsit ereszt valamiért, pedig nemrég lett cserélve. Arra gondoltam bekenem vékonyan tömítőpasztával a fedelet meg a vezérműházat, közé a tömítés és úgy össze. FBS ragasztóval szoktam bekenni!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Hali! Megyek ma tankolni a kútra ami tőlünk nincs 500 méterre sem. Mindig úgy indítok hogy nyomom a féket meg a kuplungot, itt még nem volt semmi gond, ám az első fékezésnél, ahol ki kell fordulni a 26os főútra, beesett a fékpedál, semmi fékerő, gyorsan kézifék, szerencsére sikerült megállni mert kicsit emelkedik a kereszteződés előtt az út. Vissza is fordultam, otthon levettem a bal első kereket, és a fékcsövet a nyeregtől vagy 10 centire, mintha a gólyaláb alja kidörzsölte volna. Találkozott már valaki ilyesmivel? Vagy csak egyszerűen elöregedett és így nyílt szét? Ha esetleg lenne valakinek ilyesmi a közelben szívesen megvenném, vasárnapra nagyon kéne az autó... Nekem pont van egy ilyenem tarcsiban,oda adom,ha tudsz fénypostát fogadni!!!!! Csak nyitsd ki az ablakot!!!! :) Amúgy most pénteken megyünk szüleimhez és le tudom vinni Miskolcra, ha tényleg kell!!!! Bláthy előtt jó lenne neked? Holnap elő keresem,hogy valóban meg van-e,de sztem meg lesz!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Hali! Megyek ma tankolni a kútra ami tőlünk nincs 500 méterre sem. Mindig úgy indítok hogy nyomom a féket meg a kuplungot, itt még nem volt semmi gond, ám az első fékezésnél, ahol ki kell fordulni a 26os főútra, beesett a fékpedál, semmi fékerő, gyorsan kézifék, szerencsére sikerült megállni mert kicsit emelkedik a kereszteződés előtt az út. Vissza is fordultam, otthon levettem a bal első kereket, és a fékcsövet a nyeregtől vagy 10 centire, mintha a gólyaláb alja kidörzsölte volna. Találkozott már valaki ilyesmivel? Vagy csak egyszerűen elöregedett és így nyílt szét? Ha esetleg lenne valakinek ilyesmi a közelben szívesen megvenném, vasárnapra nagyon kéne az autó... Öregedés, én is jártam már így és engem egy másik autó állított meg. :) Nagyon nagy szerencséd volt! Vegyél két (de inkább 4) új gumifékcsövet, egy jobb autósboltban még szombaton is kaphatsz ilyent. Érdemes időnként ránézni, mert ha eldurran, akkor sokkal nagyobb baj is lehet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Öregedés, én is jártam már így és engem egy másik autó állított meg. :) Nagyon nagy szerencséd volt! Vegyél két (de inkább 4) új gumifékcsövet, egy jobb autósboltban még szombaton is kaphatsz ilyent. Érdemes időnként ránézni, mert ha eldurran, akkor sokkal nagyobb baj is lehet! :D A Birner nyitva is van 12:00-ig szombaton Miskolcon!!!! Már írtam neki Pü-t!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Piczi Elküldve November13, 2009 Megoszt Elküldve November13, 2009 Ránézek a többire is, de elvileg pár hete megnéztük mindegyiket, amikor tettük fel a nagyfékeket. Köszi a kommenteket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Ránézek a többire is, de elvileg pár hete megnéztük mindegyiket, amikor tettük fel a nagyfékeket. Köszi a kommenteket! Hello ha nincs pályád alkatrészbeszerzésre írj segítek szivesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Piczi Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Hello ha nincs pályád alkatrészbeszerzésre írj segítek szivesen. szombaton sikerült vennem, a bárdiban szerencsére készleten volt köszi a lehetőséget, élni fogok vele a jövőben! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Hali Fájó szívvel de eladó az autóm ha valkit érdekel hívjon 06-30/239-3876 az építés árának töredékéért.330e felni nélkül 290e Teljesen új motor stb. többit telefonon du fenn lesz a használtautón Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...a_1.8_i-3416338 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa...a_1.8_i-3416338 Remélem jó helyre kerül! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
perko Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Sziasztok! Most találtam rá a fórumra. Új nekem nagyon ez a Corsa téma. Pár napja vásároltam egy 92-es, 1.2-es autót. Gondoltam, faragok rá rendes futót. Kérdésem az lenne, hogy merre találok normális toronymerevítőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November26, 2009 Megoszt Elküldve November26, 2009 Sziasztok! Most találtam rá a fórumra. Új nekem nagyon ez a Corsa téma. Pár napja vásároltam egy 92-es, 1.2-es autót. Gondoltam, faragok rá rendes futót. Kérdésem az lenne, hogy merre találok normális toronymerevítőt? Demó -t próbáld meg megkérdezni, tudtommal neki van egy elfekvő acél első-felső toronymerevítője, ami a nagyblokkos 16 szelepeshez már nem fért be, de mindegyik másba jó lenne. Nekem meg van egy hátsó, szintén acél ha esetleg érdekel :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
perko Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 Nekem meg van egy hátsó, szintén acél ha esetleg érdekel :huh: Köszi. Mennyi az annyi? Adnál egy elérhetőséget? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November27, 2009 Megoszt Elküldve November27, 2009 Köszi. Mennyi az annyi? Adnál egy elérhetőséget? Az enyém (hátsó) 5 pénz, de küldtem privát üzenetet, ott részletesebben meg tudjuk beszélni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts