J0hnny Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Sziasztok! Kadett motorvezérlő sem lenne jó? Mert olyat már találtam. Köszönöm Ki kell próbálni. Attól hogy itt kérdezősködsz,mi sem tudunk távolba látni/javítani! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Piczi Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Sziasztok! A gyárilag felragasztott díszcsíkokat le lehet szedni úgy hogy a fényezés ne sérüljön vagy felejtős? Elvitték előlem a 256os fékeket, máshol meg nem igazán találtam olyan áron, így 235ös hűtőbordásak lesznek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Sziasztok! Kadett motorvezérlő sem lenne jó? Mert olyat már találtam. Köszönöm Kérd kölcsön Stefántól, vagy ha kell odaadom én is. Ne vegyél még, mert egyáltalán nem valószínű, hogy annak van baja. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Sziasztok! A gyárilag felragasztott díszcsíkokat le lehet szedni úgy hogy a fényezés ne sérüljön vagy felejtős? Elvitték előlem a 256os fékeket, máshol meg nem igazán találtam olyan áron, így 235ös hűtőbordásak lesznek. Stefánnak van két komplett 256-os Brembo-Ferodo fékszettje. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Sziasztok! A benzinmutatóval kapcs.ban van 1 kérdésem! Nekem nem akkor kezd el világítani a tank ikon, amikor a pirosba ér a benzinmutató, hanem , amikor az aljára! Ilyenkopr kb mennyi lehet még benne?? Nektek is így van ez??? A Corsáknál annak kell örülni, ha egyáltalán megy a mutató! <_< Ha ki akarod próbálni, hogy mennyit lehet elmenni azután, hogy kivillan a lámpa, akkor próbáld ki! :D Azért egy 5-literes kannát vigyél magaddal! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CORSATOMMI Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Helló Ma.lac! Reggel beszéltünk hogy a váltó és a kárpit kellene nekem.Megnéznéd nekem a váltó számát ha megkérnélek.Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Demo! A C20XE generátor mivel kompatibilis? Az új bakkal most már nem ér bele a vázba, de késő, mert fordulattal emelkedő lüktető surrogó hangot ad ki magából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Demo! A C20XE generátor mivel kompatibilis? Az új bakkal most már nem ér bele a vázba, de késő, mert fordulattal emelkedő lüktető surrogó hangot ad ki magából. Azt hiszem az NE-é is jó hozzá :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ma.lac Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Akkor a két keresztstabilizátor érdekelne bilincsekkel és a két hosszstabilizátor. A Kp.zár és az el. ablakemelő gyári? Minden jár hozzá? Mindent adok hozzá kivéve a z ajtókárpitokat Link to comment Megosztás: More sharing options...
ma.lac Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 A sport rugó mit takar? A gyári GSI rugót értettem alatta,ahogy elnéztem a többi A Corzához képest Kb 4-5 cm ül lentebb+bittos keményebb bár ez utőbit nem pröbáltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ma.lac Elküldve Szeptember25, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2009 Helló Ma.lac! Reggel beszéltünk hogy a váltó és a kárpit kellene nekem.Megnéznéd nekem a váltó számát ha megkérnélek.Köszi Holnap megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 @ma.lac: Ez már a faceliftes (kislámpás) autó volt az újabb fajta műszerfallal? Mert akkor érdekelne a műszercsoport. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 @ma.lac: Ez már a faceliftes (kislámpás) autó volt az újabb fajta műszerfallal? Mert akkor érdekelne a műszercsoport. Ha jól emlékszem 89-es a GSI. Amúgy azt is bele lehet faragni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomiii Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 A Corsáknál annak kell örülni, ha egyáltalán megy a mutató! :D Ha ki akarod próbálni, hogy mennyit lehet elmenni azután, hogy kivillan a lámpa, akkor próbáld ki! B) Azért egy 5-literes kannát vigyél magaddal! :rolleyes: Köszi a tippet!<_< Csak azért kérdeztem, mert épp nem volt keret, hogy tankoljak bele, s azon agyaltam, h kibír e 30 km-t vagy sem XD de bkv-val mentem inkább... -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsöPö Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 Bele lehet faragni, mert nekem is sikerült. Csak arra kell figyelni, hogyan rögzíted, mert nincsenek rajta fülek. Én dóttal oldottam meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ma.lac Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 @ma.lac: Ez már a faceliftes (kislámpás) autó volt az újabb fajta műszerfallal? Mert akkor érdekelne a műszercsoport. Ez még a régi fajta nagylámpás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 @ ma.lac Erre válaszolnál, illetve mondanál egy árat az összes stabilizátorra? Gyári az ablakemelő és a kp.zár, vagy valami utólagos cucc? Akkor a két keresztstabilizátor érdekelne bilincsekkel és a két hosszstabilizátor. A Kp.zár és az el. ablakemelő gyári? Minden jár hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember26, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2009 Ez még a régi fajta nagylámpás. Hát ha a többiek azt mondják hogy bele lehet faragni, akkor kell. Küldök PÜ-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ma.lac Elküldve Szeptember27, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2009 @ ma.lac Erre válaszolnál, illetve mondanál egy árat az összes stabilizátorra? Gyári az ablakemelő és a kp.zár, vagy valami utólagos cucc? A stabilizátorok komplett 6,000 Az ablakemelő és a kp zár gyári még a GM matrica is megvan hozzá a bal oldali ablakon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Szeptember28, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2009 Hali! Megfejtettem,hogy mit kell csinálni a fordulatszámmérős GSi műszercsoport üzemanyag szint jelzőjével,ha azt tapasztaltátok,hogy sokkal többet mutat,mint a régi,amit esetleg kiszereltetek belőle!!!!!! Az ellenállásokkal kell variálgatni,meg az egyik trimmerrel,kicsit bonyolult,de ha vkit érdekel,akkor megcsinálom az övét is!!!!! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
CORSATOMMI Elküldve Szeptember28, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2009 Hali Ma.lac! Nem felejtettél el?Váltószám? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
ma.lac Elküldve Szeptember28, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2009 Hali Ma.lac! Nem felejtettél el?Váltószám? Köszi meglesz-meglesz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pogi Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Ömm... tűrhető állapotú Manta A -t lehet valahonnan szerezni? :rolleyes: Asszem 1970-'75 -ig gyártották. Kedvet kaptam a "barkácsoláshoz" <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Ömm... tűrhető állapotú Manta A -t lehet valahonnan szerezni? :rolleyes: Asszem 1970-'75 -ig gyártották. Kedvet kaptam a "barkácsoláshoz" <_< Válaszoltam a megfelelő topikban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pogi Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Kösz Stefan... <_< asszem maradok a Corsa-m szépítgetésénél, bár egy 2.5 -ös Manta OHV motorja durva lett volna a kaszniba :rolleyes: (Képeket úgy tudok feltenni hogy máshova uppolom és utána szúrom ide a linkjét? Az mindegy hogy hova töltöm fel a képeket?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts