Pogi Elküldve Április12, 2009 Megoszt Elküldve Április12, 2009 ,,Maradok amúgy a gyári lámpánál, az szebb ;) " Igaz, igaz! ;) Bár 1x elgondolkoztam rajta hogy hogy nézne ki az autó a Lanchia Delta lámpáival :D (brutális) ;) :P -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 apropó, Nincs valakinek egy kadett gsi 256-os féknyregpárja eladó? Talán egy bal hátsó lámpateste? Cserében adnék 2 fehér A1 corsa indexet... Nos...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április15, 2009 Megoszt Elküldve Április15, 2009 apropó, Nincs valakinek egy kadett gsi 256-os féknyregpárja eladó? Talán egy bal hátsó lámpateste? Cserében adnék 2 fehér A1 corsa indexet... Nos...? Vegyél inkább újat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Hopsza! Csak a kép csalós, vagy ez tényleg teljesen egyszínű piros? (Nekem az indexnél narancsszínű a hátsó búra) És vajon a másik oldali ahol a tolatólámpa van, az is ilyen, vagy ott meg van fehér csík benne? Egyforma lenne jó, de azt ne mondjátok hogy vegyek Vauxhall hátsó lámpát (azon ugye fel van cserélve a hátsó köd/tolatólámpa a sima Opel lámpához képest), mert szvsz picit nehezen fellelhető kishazánkban az olyan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Hopsza! Csak a kép csalós, vagy ez tényleg teljesen egyszínű piros? (Nekem az indexnél narancsszínű a hátsó búra) És vajon a másik oldali ahol a tolatólámpa van, az is ilyen, vagy ott meg van fehér csík benne? Egyforma lenne jó, de azt ne mondjátok hogy vegyek Vauxhall hátsó lámpát (azon ugye fel van cserélve a hátsó köd/tolatólámpa a sima Opel lámpához képest), mert szvsz picit nehezen fellelhető kishazánkban az olyan. Nekem már vannak Vauxhall Nova hátsó lámpáim, köszönet értük Stefánnak! ;) Szerintem két tolatólámpám lesz ezentúl. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 apropó, Nincs valakinek egy kadett gsi 256-os féknyregpárja eladó? Talán egy bal hátsó lámpateste? Cserében adnék 2 fehér A1 corsa indexet... Nos...? Majd megnézem, lehet akad még 2 db. 256-os nyereg a sok kicsi között, amiket ledobáltunk. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április16, 2009 Megoszt Elküldve Április16, 2009 Majd megnézem, lehet akad még 2 db. 256-os nyereg a sok kicsi között, amiket ledobáltunk. :P -_- ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Majd megnézem, lehet akad még 2 db. 256-os nyereg a sok kicsi között, amiket ledobáltunk. ;) Hát nagyon boldog lennék mert nincs szivem átrakni a c16nz-ről, úgy megszoktam már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Vegyél inkább újat... aham... köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Hát nagyon boldog lennék mert nincs szivem átrakni a c16nz-ről, úgy megszoktam már. De mi a bajuk? elvileg az volt neked eddig is, nem? Nem igazán szoktak tönkremenni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 De mi a bajuk? elvileg az volt neked eddig is, nem? Nem igazán szoktak tönkremenni. ;) Nem ment tönkre jó az, csak kevés. A c20xe-n gyári belsőhűtéses 236-os gsi fékek vannak, 1 azaz 1 kört sem bírtak ki a hungaroringen ;) A c16nz meg vígan hasít 3-4 kört az euroringen, mire elmelegedne a 256-os, de még úgy is jobban fog. A féktávról, adagolhatóságról meg nem is beszélnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április17, 2009 Megoszt Elküldve Április17, 2009 Nem ment tönkre jó az, csak kevés. A c20xe-n gyári belsőhűtéses 236-os gsi fékek vannak, 1 azaz 1 kört sem bírtak ki a hungaroringen ;) A c16nz meg vígan hasít 3-4 kört az euroringen, mire elmelegedne a 256-os, de még úgy is jobban fog. A féktávról, adagolhatóságról meg nem is beszélnék. Ez viszont meglep, mert a tiéd egy Hennig Corsa és ott 256-os fék kellene, hogy legyen rajta. Stefánnak van még tőlem egy f@sza 256-os fékszettje, amit azóta se rakott fel semmire. Brembo tárcsák, Ferrodo betétek. Én nagyon elégedett voltam velük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április18, 2009 Megoszt Elküldve Április18, 2009 Nem ment tönkre jó az, csak kevés. A c20xe-n gyári belsőhűtéses 236-os gsi fékek vannak, 1 azaz 1 kört sem bírtak ki a hungaroringen ;) A c16nz meg vígan hasít 3-4 kört az euroringen, mire elmelegedne a 256-os, de még úgy is jobban fog. A féktávról, adagolhatóságról meg nem is beszélnék. Miért nem cseréled át? Egy 236-os tényleg nagyon kevés lehet, főleg XE-re és főleg versenypályán. Az 1.6-ra meg elég a gyári GSi fék is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 Ez viszont meglep, mert a tiéd egy Hennig Corsa és ott 256-os fék kellene, hogy legyen rajta. Stefánnak van még tőlem egy f@sza 256-os fékszettje, amit azóta se rakott fel semmire. Brembo tárcsák, Ferrodo betétek. Én nagyon elégedett voltam velük. Kicsi, asszem 13-as, de széles felnik voltak rajta amikor átépítették. Fém fékcső benne van, de a tárcsa alap maradt... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 Miért nem cseréled át? Egy 236-os tényleg nagyon kevés lehet, főleg XE-re és főleg versenypályán. Az 1.6-ra meg elég a gyári GSi fék is. Hááát, gondoltam már rá, de már úgy megszoktam az elmúlt 2 évben a nagyféket az utcán (és pályán) a c16nz-ben, hogy nem akarok lemondani erről az extráról. És a kicsi is szokott menni pályázni, szerpentinezni, kell rá. A fék amiről Demó beszélt, azzal mizu? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 Hááát, gondoltam már rá, de már úgy megszoktam az elmúlt 2 évben a nagyféket az utcán (és pályán) a c16nz-ben, hogy nem akarok lemondani erről az extráról. És a kicsi is szokott menni pályázni, szerpentinezni, kell rá. A fék amiről Demó beszélt, azzal mizu? Hát, ha annyira megszoktad, akkor muszáj lesz a másikat is cserélni ;) Csak azt el ne felejtsd, hogy akkor minimum 14"-es felni kell rá ;) Amúgy valami "sima" GSi Astra fék nem jó az 1.6-ra? A jobbikat meg átrakod az XE-re. Ami nekem van, azt szeretném megtartani tartalékba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cselt Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 Szerintetek megéri belevágni egy ilyen projektbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 Szerintetek megéri belevágni egy ilyen projektbe? Az attól függ mit értesz az alatt, hogy "megéri". Ha eladásra akarod csinálni, akkor egyértelműen: nem, de magadnak, "szerelemből" szerintem jó alapnak tűnik. Meg kell nézni élőben, hogy milyen állapotban van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 Sztem nem lenne rossz autó, meg végülis Irmscher-es, csak sajnos a képek nem fedik a valóságot. Ahogy irja is 3 éve áll a kicsike, és még anno készültek a fotok.....Már tavaly is hirdette...... Hivd fel, és érdeklődj rá, hogy most milyen a helyzet, mert nekem furcsa, hogy egy ilyen autót, "csak úgy" állni hagynak 3 évig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cselt Elküldve Április19, 2009 Megoszt Elküldve Április19, 2009 Felhívtam a srácot, hát azt mondta a motor nem indul, mert rossz az AC, meg hát a 3 év állás is megtette a dolgát és elég ramaty állapotban van a kasztni. Így azért már lehet, hogy felejtős... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsöPö Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Sziasztok! Azt hogyan csinálta??? B corsa ülések vannak benne. A múltkor voltam kinn a bontóba. Olyan ######a kadett magasságállítós üléseket láttam, de egy sem volt, még hasonló felfüggesztésű sem, mint a gyári Corsa. Most ilyenkor mit lehet tenni, mert én szívesen cserélnék kényelmesebbre, de nekem még le sem lehet szedni az ülést a sínről, míg a kadettban már le lehetett csavarozni. Ha jól tudom a B corsa ülései is más felfogatásúak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsöPö Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 A ###### a szuper egy kicsit más megnevezéssel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Sziasztok! Azt hogyan csinálta??? B corsa ülések vannak benne. A múltkor voltam kinn a bontóba. Olyan ######a kadett magasságállítós üléseket láttam, de egy sem volt, még hasonló felfüggesztésű sem, mint a gyári Corsa. Most ilyenkor mit lehet tenni, mert én szívesen cserélnék kényelmesebbre, de nekem még le sem lehet szedni az ülést a sínről, míg a kadettban már le lehetett csavarozni. Ha jól tudom a B corsa ülései is más felfogatásúak. Át szokták hegeszteni a sínt. Amúgy az A-Corsa GSi gyári kagylói is szépek és jók is szerintem. Csak nagyon nehéz találni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsöPö Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Valamelyikőtök mondta a múltkor, hogy a gsi üléssínre fel lehet rakni az astra üléseket is. Milyen a gsi üléssín, elegendő lenne esetleg egy olyat is felhajtanom. Esetleg valaki egy képet róla, vagy szuper leírást! Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Üdv! Találtam 4x100-as felnit, nyári gumival, jó állapotban, jó gumival, occsón a corzucskóra. Van egy kis szépséghibája, hogy amíg a Corsa tehermentesítője 56,5 mm, addig a kiszemelt felnié 57 mm. Szerintetek járható út, hogy csak felteszem és kész? Vagy sokat jelent az a fél mm? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts