bazs Elküldve Augusztus6, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2005 Sajnos nur für Deutschland :lol: Nekem jó lenne penig :) az nem lényeg meg kell vele dumálni, hogy előre átutalod a pénzt és csak utána kell küldenie az esetek 99 százalékában belemennek Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 Egész szép kis járgány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 mondom én, hogy elfér alá a 15ös felni ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 mondom én, hogy elfér alá a 15ös felni ;-) 1.6/105LE alá azé' má lehet.De az én 1.2/45?LE gépem ölég nehezen venné fel a ritmust! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=105097#105097 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=105097#105097 A fogyasztás nem aggaszt, de így sem egy kapkodó idegbolond a kis masina, szal, a szélesebb kerék ehhez a mocihoz szvsz nagyon felesleges. Majd ha beugranak alá a rugók a tavasszal! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 ez mondjuk igaz ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 Egész szép kis járgány. nekem is pont ilyen az ótóóóóóóóóóóóóóóm :lol: :) :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus7, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2005 Szóval a tiéd? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Egyébként egy hirtelen 5lettől vezérelve kicseréltem a Corsám ablaktörlő kapcsát az Astrámból kiszedettre, és láss csodát!Műxik vele, és csont nélkül bemegy a helyére!Bár érdekes, hogy míg beszerelés után működött a szakaszos törlés, ma ahogy jöttem melóba, már nem akarta nekem úgy törölni.Na sem'baj.Majd még rutinozok vele, aztán beugrok meló után a Bontóba, és szerválok hozzá irányjelző kapcsot is, mert az már annyira kopott, hogy nem agar visszaugrani a helyére, ha a kormányt tekerem.Hátha jó oda is az Astráé! :lol: Amúgy nagyon tetszik nekem ez a kis rövid váltó, mert a melóhelyre jövet kb. max. olyan 3X nyúltam hozzá, mert vissza kellett tenni harmadikba! :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Szóval a tiéd? :roll: ami a képen van nem az enyém.... :lol: de pont ugyan így néz ki...csak sokkal rozsdásabb...(volt mert már ki van lakatolva... e-mailba küldök az enyémről neked képet ha akarod kirakhatod ide... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 ami a képen van nem az enyém.... :) de pont ugyan így néz ki...csak sokkal rozsdásabb...(volt mert már ki van lakatolva... e-mailba küldök az enyémről neked képet ha akarod kirakhatod ide... O.K. Megoldható!Viszont mailben kértem egy árlistát a felnikről, nem tudom sikerült-e elolvasni!Ismerve a freemail serverét! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 beugrok meló után a Bontóba, és szerválok hozzá irányjelző kapcsot is, mert az már annyira kopott, hogy nem agar visszaugrani a helyére, ha a kormányt tekerem.Hátha jó oda is az Astráé! :lol: Astra F-Wagon R+ kapcsolók dettó :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PYTHON Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Srácok,a gsi-nek nem szélesebb a sárvédőíve???mert én hallottam egy ilyet,de nemtudom.... a 15-ös kerék beférését én kétségbe vonom!!!bepróbáltunk az enyém alá egy 37et-vel rendelkező kereket,és kívül persze vagy félcentit beért,pedig kivan peremezve a sárvédőív,és belülis úgytűntha nagyobabt rugózna,odais beérne.... de gsi aaltt már énis láttam 15-ös kereket midnen szélesítés nélkül,szóval lehet,hogy tényleg szélesebb..... :? amúgy az én kerekeim is vihetőek,mert én aláfogom préselni a 15-öt szélesítéssel...még nemtudom hogyan,de aláfogom :D warwolf,az én kerekeim nemteccettek?csökken kicsit a kerékátmérő,így jobban húz az autó.185/50 r14.nemmernék rá megesküdni,de szerintem kisebb a kerékátmérő ezzel,mint a gyárival.45-ből kicsit még talán engedek is,pedig azse lenne egy rossz ár :) lehet mégse gurul be a következő bontásalany,ezér már sokat akarnak kérni :lol: napokban kiderül.... msn nevű programocskát nemhasználtok?mertha igen,ottis lehetne dumálni!! aki használ ilyet,az adja meg a címét!!! :( szerintetek mennyire vészes egy átlagosan rozsdás corsa alá betenni egy sportfutóművet??(60/40mm)nemfog egy nagyobb döccenőnél lecsüccsenni az aszfaltra??ez lehet,hogy hülyekérdés,de én félek tőle.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Srácok,a gsi-nek nem szélesebb a sárvédőíve???mert én hallottam egy ilyet,de nemtudom.... msn nevű programocskát nemhasználtok?mertha igen,ottis lehetne dumálni!! aki használ ilyet,az adja meg a címét!!! :lol: Sztem a GSI-é nem szélesebb. Az ET osztóval lehet játszani :roll: Az msn meglétéről informálódhatsz a hozzászólásoknál a legalsó sorban. Akinek van az oda írja be az e-mail cim és a Privát üzenetes bigyó mellé :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 40 feletti ET-t kell használni ez alatt a 13-as is beleérhet (bár ott nem a felni, hanem a gumi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 warwolf,az én kerekeim nemteccettek? Sajnos nekem ezek a telibefelnik nem jönnek be.-Én küllős párti vagyok! :lol: Amúgy sztem ha a kasztnid, és a futómű bekötési ponjai rendben vannak, akkor nem fog sportfutó miatt széthullani a masinád!Szerintem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 nya... 15 -ös görgők corsa alá??????? :? :? :shock: :shock: :shock: énnemtenném..... SOHA.... nem illik rá szerintem.... (de ez privát vélemény....)jól leültetve...széles kerék..... úgy a baba... :lol: :) :( :D legfeljebb majd kell alá kartelvédő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 O.K. Megoldható!Viszont mailben kértem egy árlistát a felnikről, nem tudom sikerült-e elolvasni!Ismerve a freemail serverét! :lol: megint ment egy email.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 jaaaa...nem tudtok bontásból első lámpákat eladót????? :? :? :? :shock: :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dömy Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 Amúgy nagyon tetszik nekem ez a kis rövid váltó, mert a melóhelyre jövet kb. max. olyan 3X nyúltam hozzá, mert vissza kellett tenni harmadikba! :lol: :) Üdv. Milyen rövid váltó? Milyen volt fent és most milyet tettél fel? Valaki nem tudja véletlenül hogy melyik váltó milyen áttételekkel rendelkezik? Pl. egy táblázat jól jönne, meg az is hogy melyik váltót melyik motor mögé lehet feltenni... Pl. érdekelne hogy a Dízel váltó különbözik-e valamit a főáttételen kívül a benyósok váltójától! Felni téma... nekem azt mondták hogy 14" 185/50 nem ér bele, sőt jó eséllyel még felperemezni se kell hozzá... de engem is erősen érdekelne, hogy egy GSI kaszni sárvédőívei, kerékjáratai különböznek-e a többitől... Üdv.: Dömy Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 nekem azt mondták hogy 14" 185/50 nem ér bele, sőt jó eséllyel még felperemezni se kell hozzá... ET és felni-szélesség függő pl egy 10x14-es, ET10-es tutira beleér :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dömy Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 ET és felni-szélesség függő pl egy 10x14-es, ET10-es tutira beleér :lol: :) :( Sorry... 6" és ET35-ET39 :R De elmesélhetnétek hogy pontosan mi az az ET... azt tudom hogy a felni közepétől mért távolság csak itt a collok meg a milliméterrek kavarnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 De elmesélhetnétek hogy pontosan mi az az ET... azt tudom hogy a felni közepétől mért távolság csak itt a collok meg a milliméterrek kavarnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus8, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2005 tehát lényegében a felfogatási pont és a felni középvonala közti távolság milliméterben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts