topmodel Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Arra van jobb ötletem: http://images.netbag.hu/20070731/15372135527.jpeg :) És lárványosabb is a hátulkaparós :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Na ja. Abban viszont teljesen igazatok van, hogy a Corsa sokkal meglepőbb. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Az igazán tuti a hátsó ablakon volt: http://img.carstyling.hu/usercars/00/03/58..._1216564569.jpg :) Régi, szép idők! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Nézzétek a kép jobb szélét! Híres lettem! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Arra a fehér foltra gondolsz? :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
topmodel Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Nézzétek a kép jobb szélét! Híres lettem! ;) http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/89..._1224156116.jpg Tudtam, hogy már láttalak valahol.. Gigasztár lettél!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Hello, Elujságolnám, hogy ma vételeztem egy 91-es gsi-t c20xe motorral! mostmár 2-en vannak és mindketten rángatnak alacsony fordulaton. C16NZ motorvezérlő elektronoka hibás tuti, csere és jó - a héten veszek bele C20XE néha jó, de többnyire rángat, nehezen veszi a fordulatot, de 3-4ezer felett összeszedi magát és hasít van hogy alapjárat sincs... talán légtömegmérő, a motor egy 92-es vectrából való Ötlete vkinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Nincs valakinek egy eladó corsája, bármilyen motorral, a lényeg, hogy folyamatosan rángasson és én megveszem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Hali srácok! Találtam egy donort! 1.6 16V GSi Kadett külföldi papíros! Ehhez a motorhoz mit kellene kicserélni az én autómon(Corsa A 1.4i, 1992.12., 5gangos váltó)? A mostani váltó az megfelelne?Mert nem akarnék a féltengely hegesztéssel foglalkozni! Vagy azt is a GSi-ből kellene áttenni? Gondolom a motortartókat minden féle képpen a GSi-ből kellene áttenni!?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Nincs valakinek egy eladó corsája, bármilyen motorral, a lényeg, hogy folyamatosan rángasson és én megveszem! Már így megszoktad? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Hali srácok! Találtam egy donort! 1.6 16V GSi Kadett külföldi papíros! Ehhez a motorhoz mit kellene kicserélni az én autómon(Corsa A 1.4i, 1992.12., 5gangos váltó)? A mostani váltó az megfelelne?Mert nem akarnék a féltengely hegesztéssel foglalkozni! Vagy azt is a GSi-ből kellene áttenni? Gondolom a motortartókat minden féle képpen a GSi-ből kellene áttenni!?! Szerintem sima 1.6 16V, nem GSi az. Kadettnél 1.8-tól volt GSi, ha jól tudom. A féltengelyek szerintem nem lesznek jók a Corsába, már csak a hossza miatt sem. 1.6 16V Corsa csak a B GSi-ből volt, de attól még elképzelhető, hogy rámegy az A-ban lévő F10/F13-rera. A motortartót talán érdemes lehet átrakni, akkor kicsit masszívabban lesz benne a motor, de bakot újat érdemes venni bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Hello, Elujságolnám, hogy ma vételeztem egy 91-es gsi-t c20xe motorral! mostmár 2-en vannak és mindketten rángatnak alacsony fordulaton. C16NZ motorvezérlő elektronoka hibás tuti, csere és jó - a héten veszek bele C20XE néha jó, de többnyire rángat, nehezen veszi a fordulatot, de 3-4ezer felett összeszedi magát és hasít van hogy alapjárat sincs... talán légtömegmérő, a motor egy 92-es vectrából való Ötlete vkinek? A Corsa GSI C20XE-vel? B) Szerintem, ha lehozod hozzám, akkor megoldom, meg amúgy is jó lenne átnézni ilyen átépített autót, hogy milyen megoldások vannak benne. Az egyémen kívül még egy GSI-ről tudok, amiben C20XE van, azt már készen átépítve hozták be és ha jól tudom igen ritkán Bp.-en használták. Tennél fel képeket motortérről, meg az autóról? Esetleg az aljáról, féltengelyek, lengőkarok... Nagyon érdekel, hogy mit vettél! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Srácok, vkinek nem kellenének az ültető rugóim elsők és a hátsók is 60-asak, legalábbis az van ráírva! elcserélném -40-es körüliekre! Nekem túl sok a -60mm, mert nagyon alacsonyan van a katalizátorom, lejebb, mint a kocsi köszöbének szintje és így leér a kapubehajtóban! Próbáltam feljebb csalni a kipufogót, de nemment! Vki tudna segíteni a kipufogóm feljebb csalásán, mert hely az lenne neki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 A Corsa GSI C20XE-vel? B) Szerintem, ha lehozod hozzám, akkor megoldom, meg amúgy is jó lenne átnézni ilyen átépített autót, hogy milyen megoldások vannak benne. Az egyémen kívül még egy GSI-ről tudok, amiben C20XE van, azt már készen átépítve hozták be és ha jól tudom igen ritkán Bp.-en használták. Tennél fel képeket motortérről, meg az autóról? Esetleg az aljáról, féltengelyek, lengőkarok... Nagyon érdekel, hogy mit vettél! ;) Ez egy német építésű fekete-metál corsa, benne: erősített váznyúlvány, állítható futómű, digit műszerfal, bukócső. A GFS-nél nézték át és rendbe találták. Képek privben. Merre laksz? Légtömegmérőt lehet-e pucolni? Ma reggelre nagyon kritikus lett a hangulat, alig marad meg az alapjárat és alig pörög fel a motor, de melegen elviselhetöbb, 3ezer felet jól van. B. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Ez egy német építésű fekete-metál corsa, benne: erősített váznyúlvány, állítható futómű, digit műszerfal, bukócső. A GFS-nél nézték át és rendbe találták. Képek privben. Merre laksz? Légtömegmérőt lehet-e pucolni? Ma reggelre nagyon kritikus lett a hangulat, alig marad meg az alapjárat és alig pörög fel a motor, de melegen elviselhetöbb, 3ezer felet jól van. B. Rakhatál ide is pár képet B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzás Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Rakhatál ide is pár képet B) Jaja! Én is megnézném a képeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Kééépeket... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Én láttam a képeket! ;) Asszem ez az a Corsa, amit meg akartam venni régebben, csak akkoriban azt mondta a tulaj, hogy kiveszik belőle a motort. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 képek: http://indafoto.hu/vincent/corsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
padregas Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 A C16NZ-ről is rakok fel képet ha akarjátok B) De ezt a videót legalább: http://auto.indavideo.hu/video/Nurburgring_-_erkezes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Ez egy német építésű fekete-metál corsa, benne: erősített váznyúlvány, állítható futómű, digit műszerfal, bukócső. A GFS-nél nézték át és rendbe találták. Képek privben. Merre laksz? Légtömegmérőt lehet-e pucolni? Ma reggelre nagyon kritikus lett a hangulat, alig marad meg az alapjárat és alig pörög fel a motor, de melegen elviselhetöbb, 3ezer felet jól van. B. Szerintem nem a légtömegmérővel lesz ott a gond. Hajóson lakok, Bp.-től kb. 140km-re délre. Itt van minden alkatrészem próbára és van diagnosztikai műszerem is. XE A Corsákkal szerintem itthon nekem van a legtöbb tapasztalatom, tehát mindenképp jó lenne összefutnunk, mert az hogy német építésű, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy tökéletes. Főleg mert már évek óta itthon van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 A C16NZ-ről is rakok fel képet ha akarjátok ;) ... Ha Corsa, akkor ne sajnáld a képeket! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Hát van azért ott egy két pitty putty...de jó kis kocsi lehet... B) Grat hozzá... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Ja, heggeszteni tuti lesz mit, mint az enyémen is, csak az enyémen legalább eltakarták a küszöbök. ;) Bukócsövet nem láttam egyik képen se. B) Az ülései viszont nagyon tetszenek, meg úgy az egész szerintem jól néz ki. Ez legalább nem piros, mint a legtöbb 2000-es Corsa. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Jópofa az az olaj(hőfok?) mérő az óra helyén B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts