hemi Elküldve Augusztus2, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2005 sziasztok!!!!!! Hétvégén sikerült végre kijutnom az autópályára és letesztelni a gépet... A tanulság,hogy a 200km/h-ás óra kevés :lol: :) :( az autó meglepően stabil volt , ugyhogy digitóra be sproba ujra. De jó neked:) Nekem ez még legalább 2 év.... Képek:)? Avatar:)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Augusztus2, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2005 hi! az tuti hogy a felni rh,és nekem úgyrémlik azon belül artec,már csak azért is,mert neten is rákerestem,és megtaláltam ilyen fedőnév alatt,méghozzá az rh oldalán,ha jól emlékszem,de vagy 1 hónapja néztem,úh nememlékzsem,de a kedvedért megnézem majd mégeccer :lol: a 14-eseket nem adod el? a gsi rugók még mostse tudom,hogy mennyit ültetnek,de lehet,hogy nekem lesz komplett eladó futóművem elől koni,hátul fk gátlókkal,és előre választható 40 vagy 60mm-es rugókkal,mert van mindegyik :D nemtudom ,hogy megváljak e tőle,és nemis tudom,mennyit érhet :) ajánlatok? :( na egy felnimárkán nem veszünk össze :D :D a felniket nem adom el.... isten ments...rengeteg időmbe tellett mire rátaláltam.... ;) ;) lassan alakul az ótó de jövöre készen lesz....agyamban már kész van csak anyagiakat kell megteremtenem Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Augusztus2, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2005 sziasztok!!!!!! Hétvégén sikerült végre kijutnom az autópályára és letesztelni a gépet... A tanulság,hogy a 200km/h-ás óra kevés :lol: :) :( az autó meglepően stabil volt , ugyhogy digitóra be sproba ujra. miótó??? képet lehet kérni??én még újj vok itt...nekem is 200km/h megyeget a gsi... és meg sem mozdul főleg igy megültetve Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Augusztus2, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2005 ha esetleg küldenétek képeket az ótóitokról megköszönöm.... vagy esetleg linket..érdekelne hogy mennyi a corsa a gsi van mo-on Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobiSzeged Elküldve Augusztus2, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2005 Sziasztok! Robi vagyok szegedről és lenne egykét érdekes kérdésem. Arra lennék kiváncsi, megkaptam szüleim Corsa-ját amely A (1984) tipusu. Probáltuk egyik haverommal a műszerfal világítását megjavítani, de nemtudtuk kintebhúzni 2 centinél, gondolom a spirálok miatt. Nálatok is nehezen jön, vagy könnyedén kitudjátok billenteni? Vagy sajna le kell szednünk az egész müszerfalburkolatot most ezmiatt? Kinek volt még a gondja a benzinmutatóval? Mennyibe kerül egy uj érzékelő a tankba? Válaszotokat köszi elöre és a segítséget is. usacar@freemail.hu Üdv mindnekinek, Robi Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Augusztus2, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2005 Sziasztok! Robi vagyok szegedről és lenne egykét érdekes kérdésem. Arra lennék kiváncsi, megkaptam szüleim Corsa-ját amely A (1984) tipusu. Probáltuk egyik haverommal a műszerfal világítását megjavítani, de nemtudtuk kintebhúzni 2 centinél, gondolom a spirálok miatt. Nálatok is nehezen jön, vagy könnyedén kitudjátok billenteni? Vagy sajna le kell szednünk az egész müszerfalburkolatot most ezmiatt? Kinek volt még a gondja a benzinmutatóval? Mennyibe kerül egy uj érzékelő a tankba? Válaszotokat köszi elöre és a segítséget is. usacar@freemail.hu Üdv mindnekinek, Robi csavard ke a spirálokat és úgy ki tod venni... bár nekem 91- es a corsa nem tudom hogy ugyan olyan -e de szerintem nem :? :? esetleg nem érdekel két első sárvédő???? nekem rosszat hoztak és nem akarják visszavenni :? :? :? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dömy Elküldve Augusztus2, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2005 Sziasztok! Robi vagyok szegedről és lenne egykét érdekes kérdésem. Arra lennék kiváncsi, megkaptam szüleim Corsa-ját amely A (1984) tipusu. Probáltuk egyik haverommal a műszerfal világítását megjavítani, de nemtudtuk kintebhúzni 2 centinél, gondolom a spirálok miatt. Nálatok is nehezen jön, vagy könnyedén kitudjátok billenteni? Vagy sajna le kell szednünk az egész müszerfalburkolatot most ezmiatt? Kinek volt még a gondja a benzinmutatóval? Mennyibe kerül egy uj érzékelő a tankba? Válaszotokat köszi elöre és a segítséget is. usacar@freemail.hu Üdv mindnekinek, Robi Szia! Faternak van néhány bontott alkatrésze Makón, ha kell! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
RobiSzeged Elküldve Augusztus3, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2005 Köszi Srácok. Majd szolok ha aktuális lesz vmi! Addig is jó hajtást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Augusztus3, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2005 sziasztok!!! a régebbi corsakból a km óra kivétele nem tul nehez ha kicsi a kezed és le tudod huzni a spirált az óráról, vagy a váltoról veszed le . az autóm fékeiről inkább nem beszélnék :lol: :) :( A stabilitást nagyban elősegiti a 195/45-ös gumi mert más semmi nincs alatta csak jok a gátlók. amugy ha valaki tud digitóra jeladó még midig hija és igy nem tudok végsebességet mérni mert a 200 után még fordul az óra úgy kb 210-ig de ott már beakad, pedig az autó még gyorsul na szisztok Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus3, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2005 Az én használt szarjaim nem jók erre a célra? Bár suszter kolléga pont nyaral szóval későn juttna hozzád.... péntek estig átvehetőek... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus4, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2005 péntek estig átvehetőek... :wink: Már késő! :lol: Ma haza jöttünk a Balcsiról, mert elromlott az idő, aztán a boltban megvettem az Új LIP gátlókat hátra.A kézifék végül is összeállt, de van egy olyan sanda gyanum, hogy nem a ferodol, hanem a kézifékkötél amibe beakad, na az a kimozduló kar adja a fékhatést, az agyon fékezve.Szóval érdekes.Mint ha ki lenne felejtve belőle v.mi alkatrész. Egyébként meghackeltem a bekötési pontnál a kézifékkar előtt.Be lett rakva egy csődarab, olyan 6cm-es, és így már megvan a kellő feszítési távolság. Hemi!Azért a cuccaidra igényt tartanék, mert jó lesz tarcsiba!Főleg az elsők!!Mert előbb-utóbb azok is cserések lesznek nákam! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 Ma, hosszas szívások közepette megszültett a kicsikocsi műszakija, és zöldkártyája.Hosszú lenne elmesélni azt a szívást, amin az Autóklub vizsgáztató emberei miatt keresztül mentem, és végtelenül hálás köszönetem Joenak a zöldkártyatippért, Johnnynak a villanyászkodásért, és Uhunak a sok technikai segítségért.Valamint a szüleimnek, akik az utolsó pillanatban mentettek meg a totális összeomlástól, mert mivel itt Kecskeméten egyáltalán nem álltak segítőkészen a műszakihoz, vártam kb. 3 órát, hogy sorrakerüljek, majd nagykegyesen közölték, hogy a műszaki meglenne, de csak érvényes zöldkártyával adják oda, és 12-kor szólnak, hogy csináltassak v.hol, mert ők csak 13:00-ig vannak.Aztán voltam még kb. 3 helyen, mire Joe embere segített a probléma megoldásában, aztán bár késtem ezmiatt 13 percet, nem voltak képesek megvárni, és kijelentették, hogy hétfőn újra kell játszani az egészet, mert a mérések csak mára érvényesek.Na itt szállt el az agyam, újabb telefon, irány Kiskőrös, és kb. 7 perc alatt megvolt a műszakim.Apu régi ismerőse volt a vizsgabázis vezetője, és ŐK megvártak, hogy leérjek, és tudtak még 20 percet álldozni az idejükből, hogy megcsinálják a papírjaimat.Szóval végtelenül hálás vagyok a Gubcsi Teamnek, és a fiatal, és rugalmas vizsgabiztos úrnak is. Aztán még egy kis sprint hazáig, az átíróiroda munkatársa is készségesen tudott még várni 20 percet a munkaideje után, hogy odaérjek a papírjaimmal. Szóval mostmár én is teljes értékű Corsa tulaj lettem.:smt041 A kukacos bürokrata helyi vizsgáztató brancs pedig tehet egy szívességet. :butthead: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 no itt már a népnek kell igazságot tennie, hogy milyik a szebb 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 no??? :lol: :) :( mindkettő szép biza! büszke Corsa tulajok vagyunk! 8) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 Ma, hosszas szívások közepette megszültett a kicsikocsi műszakija, és zöldkártyája. :supz: király!!! GRATULÁLOK!!! végre minden tiszta a géppel.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus5, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2005 :supz: király!!! GRATULÁLOK!!! végre minden tiszta a géppel.... köszönöm, köszönöm! :oops: Viszont így hátulról nézve nékem is kell v.mi komolyabb kerék, mert ma egy kanyart, amit az Astrával kényelmesen be tudtam venni, a Corsával csak csúszva sikerült.Pedig esküszüm, nem mentem gyorsan! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Augusztus6, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2005 Viszont így hátulról nézve nékem is kell v.mi komolyabb kerék, mert ma egy kanyart, amit az Astrával kényelmesen be tudtam venni, a Corsával csak csúszva sikerült.Pedig esküszüm, nem mentem gyorsan! :roll: nekem vannak eladó kerekeim....... :roll: :roll: :wink: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus6, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2005 nekem vannak eladó kerekeim....... :roll: :roll: :wink: :wink: Helyileg hol is?S, mennyiért is?Meg milyen kerék, milyen gumi, állapot, kép? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus6, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2005 valaki? ]http://cgi.ebay.de/Opel-Corsa-A-GSI-Innena...iewItem Link to comment Megosztás: More sharing options...
kmário Elküldve Augusztus6, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2005 Helyileg hol is?S, mennyiért is?Meg milyen kerék, milyen gumi, állapot, kép? :lol: már e-mailban kültem képeket.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus6, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2005 már e-mailban kültem képeket.... Válaszoltam! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus6, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2005 Na, ma körbebabusgattam a kisautót, aztán nagyon bele lendültem, és atomjaira szedtem a műszerfalat, és minő véletlen, találtam 2db kiégett műszerfalizzót.Megberheltem a rádiót, és a fűtéskonzol feletti apró pici izzót is megtaláltam, mert furi volt, hogy nem világított ott semmi.Szóval ilyet még szerválnom kell, vagy kicserélem LED-re.Utóbbi van is itthon, igaz csak kék, és piros.Sem'baj.Meg egy kicsit állítottam a kuplungra, lecseréltem az olajat, a levegőszűrő nem lett jó hozzá amit kaptam, meg a szelepdekni tömítés se, szóval azok hétfőn vissza, és csere. Viszont a létező legkisebb zegzugot is kitöröltem, és kifújtam szilikonsprayvel.Nadonszéplett!Meg jól el is fáradtam! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dömy Elküldve Augusztus6, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2005 valaki? ]http://cgi.ebay.de/Opel-Corsa-A-GSI-Innena...iewItem Sajnos nur für Deutschland :lol: Nekem jó lenne penig :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts