motoraider Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Az a hiba hogy az injektor nem fecskendez üzemanyagot! Próbáltunk relét cserélni de nem segitet! Próbáltuk a vezérlőt is cserélni "hála az égnek van ismerős akitől tudok kölcsönkérni" de az sem vezetett eredményre! Persze az injektor is lett ellenőrizve majd próba képen cserélve de semmi! Üzemanyag van a AC müködik hibátlanul! Tanácstalan vagyok. Ez a hiba ráadásul egyik naprol a másikra történt ezért gondolom hogy vezeték szakadás esetleg! Ha van ötleted örömmel veném! valószínű fordulatszámjelet nemkap a vezérlő ,de ez csak tipp Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Az a hiba hogy az injektor nem fecskendez üzemanyagot! Próbáltunk relét cserélni de nem segitet! Próbáltuk a vezérlőt is cserélni "hála az égnek van ismerős akitől tudok kölcsönkérni" de az sem vezetett eredményre! Persze az injektor is lett ellenőrizve majd próba képen cserélve de semmi! Üzemanyag van a AC müködik hibátlanul! Tanácstalan vagyok. Ez a hiba ráadásul egyik naprol a másikra történt ezért gondolom hogy vezeték szakadás esetleg! Ha van ötleted örömmel veném! Milyen motor van benne? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Milyen motor van benne? :lol: injektoros :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 injektoros :lol: Azt mindjárt gondoltam, amikor elkezdett injektorról és AC-ról írni. :lol: Inkább arról mesélj, hogy mi lesz a Corsáddal! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Sziasztok! Nagyon nagy szükségem lenne A corsa-hoz kapcsolási rajzra! A kocsi 1988 évjáratú! Esetleg tudna valaki segiteni vagy ha van neki elküldené e-mailban? baloghtibi@gmail.com Előre is köszönöm! Hali! Mi a motorkódod? Mert kadett kapcsolási rajzom van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibi2222 Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Hali! Mi a motorkódod? Mert kadett kapcsolási rajzom van. 1,3-as Motorkod C13N Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Augusztus9, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2008 1,3-as Motorkod C13N Nem tudom elküldeni mailben. Nincs msn-ed? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibi2222 Elküldve Augusztus10, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2008 Nem tudom elküldeni mailben. Nincs msn-ed? De van balogh.titi@hotmail.com Nagyon szépen köszönöm elöre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Elkezdtem építgetni a "Tiger CORSA"-mat. Hál Isten idén nincs annyi BW szervezés számomra:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Elkezdtem építgetni a "Tiger CORSA"-mat. Hál Isten idén nincs annyi BW szervezés számomra:) http://corsa.burnout.hu/images/moci_teto/m..._20080810_1.jpg http://corsa.burnout.hu/images/moci_teto/m..._20080810_4.jpg http://corsa.burnout.hu/images/moci_teto/m..._20080810_5.jpg Érdekes lesz. Kíváncsi leszek milyen lesz a végén :lol: Ez lesz a legkisebb Pzkpfw csak nem Porsche, hanem Opel motorral :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus11, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2008 Wolfi mikkó veszöl megint gépet:)? Vagy már meg van? Anyagi okok miatt nem fér bele ilyesmi a költségvetésbe a közeljövőben.Meg sztem a távoliban senem....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Vettem benzinkannát az autómba: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Vettem benzinkannát az autómba: http://corsa.burnout.hu/images/kanna/1.jpg http://corsa.burnout.hu/images/kanna/2.jpg http://corsa.burnout.hu/images/kanna/3.jpg Wohóó... Komoly lesz. :lol: Kívül lesz rögzítve valahol a pótkerékkel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Ilyent hol lehet még egyáltalán találni? :lol: Rendesen fel fogod újítani? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 de jó ez a kanna ! srácok valakinek nincs egy Corsa A 3jtós hoz egy baloldali eladó ami azé jó is ?? egy pü. ben rámkiabálhatna thx. ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 de jó ez a kanna ! srácok valakinek nincs egy Corsa A 3jtós hoz egy baloldali eladó ami azé jó is ?? egy pü. ben rámkiabálhatna thx. ! Nekem meg kellene egy jobbos ajtó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Nekem meg kellene egy jobbos ajtó. :lol: azt kínáltak hibátlant szépet rozsda nélkül 15 é . pont ma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Újabb Titán született! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Újabb Titán született! :lol: :lol: Meséjjé má! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 :lol: Meséjjé má! Majd az illetékes! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Újabb Titán született! :lol: Hazafele vigyorogni fog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus21, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2008 Hazafele vigyorogni fog? Szerintem már most nagyon vigyorog, mert már úton van. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 :lol: :lol: Inkább mesélj, hogy milyen! :lol: Volt valami hazafelé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus22, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2008 Inkább mesélj, hogy milyen! :D Volt valami hazafelé? Ááá, semmi extra. Hétköznap éjszaka üres az út, sehol egy BMW vagy valami... :lol: Csak a teherautókat kerülgettem. Szóval "elég jól" megy, nem is találom a jó szavakat rá: Ááállat, durva, brutál! Még mindíg sokkos állapotban vagyok :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts