Demó Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Kiszedted a régiből? Nem, abból nem lehet megmenteni a lengőkarokat és a szilentházat sem. Ez mind az erősabb GSI alkatrész még csak homokszórva, de két hét múlva, ha meglesz minden, akkor le fogom szintereztetni. Csak azt nem tudom még, hogy milyen színűre. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Nem, abból nem lehet megmenteni a lengőkarokat és a szilentházat sem. Ez mind az erősabb GSI alkatrész még csak homokszórva, de két hét múlva, ha meglesz minden, akkor le fogom szintereztetni. Csak azt nem tudom még, hogy milyen színűre. :lol: Szerintem egyértelmű: piros. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Nem, abból nem lehet megmenteni a lengőkarokat és a szilentházat sem. Ez mind az erősabb GSI alkatrész még csak homokszórva, de két hét múlva, ha meglesz minden, akkor le fogom szintereztetni. Csak azt nem tudom még, hogy milyen színűre. :lol: mint a rallyba egyik oldal piros másik kék, hogy ne keverje össze a szervizpark :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Én is piroson agyaltam, meg feketén. Havernak sárga volt, az se nézett ki rosszul... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Én is piroson agyaltam, meg feketén. Havernak sárga volt, az se nézett ki rosszul... Ha már az autó is piros, meg a féknyergek is, akkor szerintem olyanra kéne, vagy élénkebbre, amilyen a toronymerevítőd. De, ha rám hallgatsz, akkor csináld olyanra, amilyenre akarod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 "a lány dekoráció" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 "a lány dekoráció" :lol: Izmos kis 1.4-es! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Július25, 2008 Megoszt Elküldve Július25, 2008 a lány dekoráció :lol: de aranyos :lol: bár látom kicsit szét van csúszva az autó eleje :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Július26, 2008 Megoszt Elküldve Július26, 2008 seholsenki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július28, 2008 Megoszt Elküldve Július28, 2008 :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július29, 2008 Megoszt Elküldve Július29, 2008 :lol: :lol: http://kepfeltoltes.hu/080728/IMG_2388_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/080728/IMG_2390_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/080728/IMG_2394_www...ltoltes.hu_.jpg :lol: Szegény foltos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 ejj :S kicsit szét van csúszva a Matchboxod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július30, 2008 Megoszt Elküldve Július30, 2008 ejj :S kicsit szét van csúszva a Matchboxod :lol: Hátt, rondán elkerülte a szerencse.De legalább Demó kiszállt belőle. :lol: Ebből ish.. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Wolfi mikkó veszöl megint gépet:)? Vagy már meg van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ChrisAC Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Hello! Olvastam a fórumon, olyan hibáról, hogy B corsa, F astra menet közben egyszer csak leáll és semmi, aztán újraindul kis idővel... Nekem egy 87 es 1.2 es 12ST-s corsám van, és olvasgatva a fórumot A corsával még nemvolt evvel gond. Nálam ugyan ez a hiba egyszer csak leállt, és azóta semmi... Egyszer sem indult be. Gyujtásmodul lehet itt is a hiba? Gyujtásrotor? Már sok mindent megnéztem, de nincs kontakt hiba, egyszerűen nem indul :lol: Akinek van valamien tapasztalata vagy ötlete előre is köszönöm :lol: üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Gyüjtás van? Benzin van a karburátorban? Normálisan teker az önindító, vagy könnyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ChrisAC Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Gyüjtás van? Benzin van a karburátorban? Normálisan teker az önindító, vagy könnyen? Benzin van, a gyertyák is jók, szikrázik, normálisan teker az önindító. Ma pukkant eggyet a kipufogó, más érdekes dolog nem történt ezen kívül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Bocsi kicsit OFF: A CORSÁMHOZ ("A" '92-es) keresek: - jó állapotú motorháztetőt. - jó állapotú hátsó ajtót (3 ajtós verzió) Természetesen nagyon olcsón:) Tudom nem hirdetés rovat, de talán itt többen olvassák:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Bocsi kicsit OFF: A CORSÁMHOZ ("A" '92-es) keresek: - jó állapotú motorháztetőt. - jó állapotú hátsó ajtót (3 ajtós verzió) Természetesen nagyon olcsón:) Tudom nem hirdetés rovat, de talán itt többen olvassák:) Ilyesmit lehet tudok intézni bontóból. Nekem is van, de a csomagtartó ajtó és a motorháztető is 86-os. A különbség annyi, hogy hátul a rendszám fölött nem az a szürke műanyag léc van, hanem csak egy kis kerek zár. A motorháztető meg lehet passzol, de szerintem az se 100%-os. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Benzin van, a gyertyák is jók, szikrázik, normálisan teker az önindító. Ma pukkant eggyet a kipufogó, más érdekes dolog nem történt ezen kívül. Tényleg a tiéd már nem is karbis, hanem injektoros és Irmscher szívósor van rajta, nem? :lol: Ha az lenne, akkor azoknak nem ismerem az elektronikáját. Mik vannak rajta? Főtengelyjeladó, Map-szenzor, pillangószeleppoti ilyesmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ChrisAC Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Tényleg a tiéd már nem is karbis, hanem injektoros és Irmscher szívósor van rajta, nem? :lol: Ha az lenne, akkor azoknak nem ismerem az elektronikáját. Mik vannak rajta? Főtengelyjeladó, Map-szenzor, pillangószeleppoti ilyesmi? Az enyém karbis, elosztófedél alatt a gyujtásrotor, meg a gyujtásmodul, sajna nemnagyon értek hozzá... ma szerintem elállítottam a gyujtást mert indításnál néha pukkant... :lol: De ettől függetlenül eddigsem indult. A vezérműszíj is rendben van... Szikra van ezért gondolom a trafó müködik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Ilyesmit lehet tudok intézni bontóból. Nekem is van, de a csomagtartó ajtó és a motorháztető is 86-os. A különbség annyi, hogy hátul a rendszám fölött nem az a szürke műanyag léc van, hanem csak egy kis kerek zár. A motorháztető meg lehet passzol, de szerintem az se 100%-os. Köszi! Motorháztetőt sikerült szervolni. A másik még ráér majd futok még pár kört. Még1 köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibi2222 Elküldve Augusztus7, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2008 Sziasztok! Nagyon nagy szükségem lenne A corsa-hoz kapcsolási rajzra! A kocsi 1988 évjáratú! Esetleg tudna valaki segiteni vagy ha van neki elküldené e-mailban? baloghtibi@gmail.com Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Mi a gép hibája? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tibi2222 Elküldve Augusztus8, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2008 Mi a gép hibája? Az a hiba hogy az injektor nem fecskendez üzemanyagot! Próbáltunk relét cserélni de nem segitet! Próbáltuk a vezérlőt is cserélni "hála az égnek van ismerős akitől tudok kölcsönkérni" de az sem vezetett eredményre! Persze az injektor is lett ellenőrizve majd próba képen cserélve de semmi! Üzemanyag van a AC müködik hibátlanul! Tanácstalan vagyok. Ez a hiba ráadásul egyik naprol a másikra történt ezért gondolom hogy vezeték szakadás esetleg! Ha van ötleted örömmel veném! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts