paja Elküldve Július19, 2008 Megoszt Elküldve Július19, 2008 Akkor felejtős.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mihasznazulu Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Sziasztok! Egy kis 93-as (még kocka) 1.2-es Corsa tulajdonosa vagyok. A héten viszem egy telljes renoválásra a gépet. Lakatolás, fényezés, tehát egy teljes szét-össze projekt. A neten találtam egy eladó GSI corsa műszerfalat. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire különbözik a sima corsa műszerfal mögötti rész egy GSI-től. Magyarúl egy az egyben be tudnám e tenni, illetve bekötni, vagy kell valamit mahinálni ahoz, hogy működjön. Amíg nem kapok erre választ addig nem merem megvenni a mutatókat. Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket! Maradok tisztelettel: Mihaszna a Zulu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Sziasztok! Egy kis 93-as (még kocka) 1.2-es Corsa tulajdonosa vagyok. A héten viszem egy telljes renoválásra a gépet. Lakatolás, fényezés, tehát egy teljes szét-össze projekt. A neten találtam egy eladó GSI corsa műszerfalat. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire különbözik a sima corsa műszerfal mögötti rész egy GSI-től. Magyarúl egy az egyben be tudnám e tenni, illetve bekötni, vagy kell valamit mahinálni ahoz, hogy működjön. Amíg nem kapok erre választ addig nem merem megvenni a mutatókat. Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket! Maradok tisztelettel: Mihaszna a Zulu Melyik GSI-é a műszerfal? Ha 90 utáni, tehát szintén kislámpás, akkor passzol, viszont a 90 elötti nagylámpásé igaz asszem belemegy a helyére, de a csatit át kell variálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mihasznazulu Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Melyik GSI-é a műszerfal? Ha 90 utáni, tehát szintén kislámpás, akkor passzol, viszont a 90 elötti nagylámpásé igaz asszem belemegy a helyére, de a csatit át kell variálni. Upsz! Milyen jó, hogy megkérdeztem? :lol: Sajnos nem tudom, de megkérdem az eladót. Szóval ha 90 utáni, akkor minden gond nélkül megvehetem? Köszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Upsz! Milyen jó, hogy megkérdeztem? :lol: Sajnos nem tudom, de megkérdem az eladót. Szóval ha 90 utáni, akkor minden gond nélkül megvehetem? Köszi! :lol: Igen, a 90 utánin vannak fülek, ahol fel lehet csavarozni, a 90 előtti pedig bepattintós, semmi fül nincs rajta. Különben be lehet rakni a Kadett LCD műszeregységét is gond nélkül. :lol: Az így néz ki: :lol: Ez pedig a 90 utáni GSI-é: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 ... Az így néz ki: :lol: ... A spirál (na, nem a digitnél :lol: ) meg már azt sem tudja merre forog :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve Július21, 2008 Megoszt Elküldve Július21, 2008 Első lecke: az [ img ] tagokat szedd ki, mert, ha képpel idézel, pics@n rúgnak a moderátorok :lol: :lol: okés igyekszem :lol: kösz a tippet :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mihasznazulu Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Sziasztok! 93-as kocka Corsámban rakoncátlankodott a belső világítás, és amikor ki akartam szedni a lámpát, akkor sajnos letörött a búra oldaláról az egyik kis fülecske, és nem tudom visszarakni. Tud esetleg valaki egy jó bontóst Budapesten, ahol beszerezhetnék egy ilyet, vagy esetleg van valakinek feleslegben otthon? Szívesen megvenném Előre is kösz ia válaszokat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mihasznazulu Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Igen, a 90 utánin vannak fülek, ahol fel lehet csavarozni, a 90 előtti pedig bepattintós, semmi fül nincs rajta. Különben be lehet rakni a Kadett LCD műszeregységét is gond nélkül. :lol: Az így néz ki: :lol: http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/89..._1216561000.jpg Ez pedig a 90 utáni GSI-é: http://img.carstyling.hu/usercars/00/02/89..._1209243622.jpg :lol: Köszönöm a segítséget, de valszeg nem veszem meg, mert állitólag valami nem stimmel vele. Maradok egy pici kis külső műszernél. Most úgyis kicsipici darabokban van a kocsi, szóval ugysem aktuális. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Köszönöm a segítséget, de valszeg nem veszem meg, mert állitólag valami nem stimmel vele. Maradok egy pici kis külső műszernél. Most úgyis kicsipici darabokban van a kocsi, szóval ugysem aktuális. Mennyit tudsz rászánni, mert nekem lenne még eladó LCD-m, illetve havernak van szintén mutatós GSI műszeregysége, igaz régebbi modellé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mihasznazulu Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Mennyit tudsz rászánni, mert nekem lenne még eladó LCD-m, illetve havernak van szintén mutatós GSI műszeregysége, igaz régebbi modellé. Egyenlőre meg kell várnom, hogy mit mond a lakatos, és a fényező. Ha tudok pontos árat, akkor tudok csak kalkulálni. Ez még legalább 3 hét. Egyenlőre csak a gondolattal játszadozom. Plafonba 5ezret szánnék rá. :lol: Félreértés ne essék, fogalmam sincs mibe fájnak ezek. Amit a neten találtam azt 8-ert akarta adni az ember, de állitólag hibás, valamit kalibrálni kell még rajta, szóval leszedi a hírdetést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 állitólag hibás, valamit kalibrálni kell még rajta, szóval leszedi a hírdetést. Jellemzően a napi km.számláló szokott elhalálozni bennük..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Jellemzően a napi km.számláló szokott elhalálozni bennük..... Az csak az LCD-ken hiba, ő a GSI műszerről beszélt. Ott a sebességmérő szokott rosszul mutatni, illetve a tankszintjelző szokott kiakadni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mihasznazulu Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Jellemzően a napi km.számláló szokott elhalálozni bennük..... Ezt már én is észrevettem. Nekem tankolás után mindíg a 600-adik méternél áll meg. Egy két nyomás a gombon, és megint megy! A másik tipikus Corsa hibát is rögtön befaragtam. Az elakadásjelző kapcsoló! Rövidre zártam a dolgot, és leszikszallagoztam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mihasznazulu Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Az csak az LCD-ken hiba, ő a GSI műszerről beszélt. Ott a sebességmérő szokott rosszul mutatni, illetve a tankszintjelző szokott kiakadni. Nekem a mostani sebmérő elég pontos. Majd minden nap egy olyan kereszteződésbe hajtok el, ahol van sebességmutató tábla. Tökpontos! :lol: De a napi számláló már megviccelt párszor! Ezek gyermekbetegségek! Lekopogom!!!!! Maximálisan elégedett vagyok a típussal, ezeket leszámítva! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július22, 2008 Megoszt Elküldve Július22, 2008 Nekem a mostani sebmérő elég pontos. Majd minden nap egy olyan kereszteződésbe hajtok el, ahol van sebességmutató tábla. Tökpontos! :lol: De a napi számláló már megviccelt párszor! Ezek gyermekbetegségek! Lekopogom!!!!! Maximálisan elégedett vagyok a típussal, ezeket leszámítva! :lol: Ez legyen akkor a legnagyobb problémád! :lol: Én még nem találkoztam Corsában hibás napi km-számlálóval. Vectrában viszont szintén néha megakadt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Sziasztok szomorú dolog ,de most már tényleg megválok a corsától ha valakit érdekel írjatok 370eft alkunak helye nincs :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 ...szomorú dolog ,de most már tényleg megválok a corsától ha valakit érdekel írjatok... Há öcsém... mivanmá' mindenkivel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Na, majd talán ez meghozza a kedvet a Corsázáshoz :lol: : Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Na, majd talán ez meghozza a kedvet a Corsázáshoz :lol: : http://kepfeltoltes.hu/080723/demo_xe_www....ltoltes.hu_.jpg Cuki! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Na, majd talán ez meghozza a kedvet a Corsázáshoz :lol: : http://kepfeltoltes.hu/080723/demo_xe_www....ltoltes.hu_.jpg Nagyon jó!!! :lol: Kár, hogy nincs ez a felni 15"-ban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Július23, 2008 Megoszt Elküldve Július23, 2008 Lassan alakulnak a dolgok: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Lassan alakulnak a dolgok: http://kepfeltoltes.hu/080724/IMG_2360_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/080724/IMG_2362_www...ltoltes.hu_.jpg Fémipari alapképzés? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július24, 2008 Megoszt Elküldve Július24, 2008 Lassan alakulnak a dolgok: http://kepfeltoltes.hu/080724/IMG_2360_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/080724/IMG_2362_www...ltoltes.hu_.jpg Kiszedted a régiből? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts