warwolf Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Feri helyében elbontanám a fenébe! Sehogy se jönne ki jól.Bár ennyit valszeg ki bírna árulni belőle úgy, hogy legalább 250e.-ért eltolja a Corsát, gyári állapotban.Aztán ottvannak a többi csacskaságok, mint pl. Digit, ülések, kerekek, féltengelyek, fékek, motor+váltó, kipuffrendszer, övek.... De jobb lenne, ha v.ki végre egészben elvinné, és örülne. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Nem értem mért nem kelt már el! Talán félnek, hogy nehéz lesz lepapírozni, ha lejár a műszaki, zöldkártya? Biztos nagyon komolyan összelett rakva a kisdrága! B) Mire akarja lecserézni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Komoly kis gépeket találtam : Corsa a "A" másik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 érdekesek. a zöldnél, nekem a morc, és az első lökös nem tetszik, egyébként jó lenne, a fekete, az meg női autó lehetett.....lila cső, virág a műszerfalon, hát..ez nem jön be nekem, nálam alapból azok az autók, amiben csővan, az kiesik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Nem értem mért nem kelt már el! Talán félnek, hogy nehéz lesz lepapírozni, ha lejár a műszaki, zöldkártya? Biztos nagyon komolyan összelett rakva a kisdrága! B) Mire akarja lecserézni? A 7n még nem beszéltem vele de ki fogom faggatni.Amúgy azért nem kelt el véleményem szerint, mert az emberek paráznak az épített autóktól.A másik felük pedig kitalálta, hogy majd a hawer NEKI csinál olcsóbban.Aztán csodálkoznak, hogy kiesik a motor, eltörik a heggesztett féltengely, miegymás.... Ezt a projektet is Demó felügyelte, és vérprofin van megcsinálva.Ennyiért pedig az égvilágon senki nem fog ilyet öszerakni.A 2Xeséért inkább.Talán.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 kilakatolt, fényezett kasztni zsír futómű digit c20xe ezeket össze lehet adni, és máris olcsó Kiskasza kocsija. Ha úgy állnék, ahogy szeretnék, már lenne gazdija. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Én igen. B) Lassan már rád is rád kell szólni, mint Losira ;) :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 kilakatolt, fényezett kasztni zsír futómű digit c20xe ezeket össze lehet adni, és máris olcsó Kiskasza kocsija. Ha úgy állnék, ahogy szeretnék, már lenne gazdija. B) Nekem sem kedv kérdése, pedig tényleg megéri és még simán elférne otthon még egy... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 .....még simán elférne otthon még egy... B) B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Ha lenne zsém azonnal megvenném,de üres zsebbel ilyet... Na meg szerintem 1 hónapon belül feltekerném egy fára vagy 300E gyorshajtást szednék össze. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Ha lenne zsém azonnal megvenném,de üres zsebbel ilyet... Na meg szerintem 1 hónapon belül feltekerném egy fára vagy 300E gyorshajtást szednék össze. B) ............így kell előzni te kis buz@i! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 ............így kell előzni te kis buz@i! B) Az más volt! :D Én már azt várom mikor jön oda valaki,hogy: így kell kanyarodni te kis buzl? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Az más volt! :D Én már azt várom mikor jön oda valaki,hogy: így kell kanyarodni te kis buzl? B) Olyat nem fognak, mert azzal lesznek elfoglalva, hogy viszategyék tetőről a gépüket! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Olyat nem fognak, mert azzal lesznek elfoglalva, hogy viszategyék tetőről a gépüket! B) B) :D ;) Tudom,hogy 40-es 60-as ültetésel még jobb lenne,de nekem elég most ez is,inkább a határait kell kitapasztalni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 B) B) :D Tudom,hogy 40-es 60-as ültetésel még jobb lenne,de nekem elég most ez is,inkább a határait kell kitapasztalni. ;) Vagy inkább a TE határaidat? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Vagy inkább a TE határaidat? :D B) A srééc határtalan! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 A srééc határtalan! B) - A nevem J0hnny! - Mi bajod a cicafiúval? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Vagy inkább a TE határaidat? ;) B) Mármint hogy meddig merem bevállalni? B) Hááát,addig amíg lehet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Mármint hogy meddig merem bevállalni? B) Hááát,addig amíg lehet! :D Azért csak óvatosan cicafiú, kár lenne a búrádért! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Itt egyre melegebb a helyzet! B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Itt egyre melegebb a helyzet! B) B) Nem bírod a meleg frontot mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ENDYKA Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Nem bírod a meleg frontot mi? B) Ajánlanék a frontnak 1 nemzeti dalt: Let's go Outside! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Nem bírod a meleg frontot mi? B) Értem én a kialakult helyzetet, de fel nem foghatom! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Itt egyre melegebb a helyzet! B) :D Na, ne offújjuk itten má a kedvenc topikomat! B) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Remélem elment innen a melegfront, mert ez a topic egészen másról kellene hogy szóljon! B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts