corsika14 Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Szerintem csak nem adja vissza a videó, mert végig 6000 fölött váltottam el. Ha azokra a videókra gondoltak, amik a Fux Corsájában voltak felvéve, akkor meg azért nem voltak addig forgatva, mert az NE nem szereti a nagyon magas fordulatszámokat, de szerintem 5500 fölött lett az is elváltva... Én is 5500-6000 körül szoktam anno váltani. Felette már úgysincs semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Én is 5500-6000 körül szoktam anno váltani. Felette már úgysincs semmi. Me' mennek mint áállat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Sziasztok! Haveromnak van egy 93-as A corsája. Tönkrement neki a féltengelye. Tudtok-e Szolnok megyében valakit, akinek van ilyen alkatrésze olcsón, bontó, utángyártott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kispedro Elküldve Április26, 2008 Megoszt Elküldve Április26, 2008 Heló! Van egy kis problémám a 91-es C14NZ-s A korzikámmal. Egy jó ideje nagyon visszaesett a teljesítménye. Azóta sokat is zabál. És azóta a víthőfok mutató alig mozdul ki a minimumtól. Meleget nem fúj belül az autó egyáltalán. A termosztátra gondoltam, hogy kiakadt és állandóan nyitva van. Ezt hol találom az autóban? A vezérmű doboz alatt látok valamit, amire azt gondolom, hogy az. De ha az, akkor hogyan férek hozzá? Lekell bontanom a szíjat és a tárcsát? Amióta ez a probléma van, néha bead egy 44-es hibát, ami ezt jelenti: Lambda szonda áramkör feszültség alacsony (keverék szegény). Ezt okozhatja ugyan ez a probléma, vagy a lambda szonda is rossz lehet? Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Ez két külön probléma lesz szerintem. A termosztátod majdnem biztos, hogy tönkre ment. Az pedig ott van, ahol nézted. Le kell venni a cseréhez a vezérlést. A nagyobb fogyi pedig a Lambdaszonda miatt lehet, itt több dolog lehetséges. Gyanús, hogy a szonda ment tönkre. Állandóan azt mondja a vezérlőnek, hogy szegény a keverék, mire a vezérlő több benzint ad a motornak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 A nagyobb fogyi pedig a Lambdaszonda miatt lehet, itt több dolog lehetséges. Gyanús, hogy a szonda ment tönkre. Állandóan azt mondja a vezérlőnek, hogy szegény a keverék, mire a vezérlő több benzint ad a motornak. Vagy a jeladó, lévén nem érzékel normális motorhőfokot, és küldi a "sokbenyakell" jelet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 Vagy a jeladó, lévén nem érzékel normális motorhőfokot, és küldi a "sokbenyakell" jelet. De akkor nem lenne 44-es hiba, mert akkor nem is használná a lambdát.... ...szerintem :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Április27, 2008 Megoszt Elküldve Április27, 2008 + néha előforduló buta hiba: eldugult benzinszűrő: nem megy, sokat eszik, mert nincs nyomás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kispedro Elküldve Április28, 2008 Megoszt Elküldve Április28, 2008 Köszönöm a válaszokat! Azthiszem akkor szerelőre bízom. Nem merek játszani a vezérléssel. Pedig a termosztát nem drága egyáltalán. Bárdinál 2.100 Ft tömítéssel együtt. Meglátom, hogy utána is lesz-e 44-es hiba (valószínűleg igen) és a lambdát én is kitudom cserélni. Vagy az sem olyan egyszerű? Kell utána valamit kalibrálni, vagy beállítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április30, 2008 Megoszt Elküldve Április30, 2008 Nekem tetszik, de szerintem nem praktikus, én biztos folyton lefejelném :lol: A használtautón meg megint fent van a sárga kabrió... :sowwy: Ezt korábban asszem Demó is megnézte, tényleg egyben van a kisautó........ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Remélem Stefan nem rémítettünk meg a szakértésünkkel! :sowwy: De mi értünk hozzá! :lol: Biztos látszott rajtunk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Remélem Stefan nem rémítettünk meg a szakértésünkkel! :P De mi értünk hozzá! :lol: Biztos látszott rajtunk! :P Egyáltalán nem. Ilyen az igazi Corsa érzés :sowwy: :lol: :lol: ...na, meg Demó XE-je. Még mindíg remeg a lábam, ha eszembe jut :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Remélem Stefan nem rémítettünk meg a szakértésünkkel! :sowwy: De mi értünk hozzá! :lol: Biztos látszott rajtunk! :lol: He lett volna nálam szerszám neki is estem volna! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 He lett volna nálam szerszám neki is estem volna! :lol: Pénél volt! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Pénél volt! :sowwy: ...és csak most szólsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május4, 2008 Megoszt Elküldve Május4, 2008 Pénél volt! :lol: Bakker...... :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 He lett volna nálam szerszám neki is estem volna! :lol: Nálam is volt . Meg te inkább ne nyúlkálj, mert nem ismered fel az alkatrészeket... :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 A Fehérke úgy világított, hogy teljesen át kellett állítani a kép kontrasztját, hogy látszon belőle valami. Legközelebb nem lesz lemosva :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Május5, 2008 Megoszt Elküldve Május5, 2008 Mindig a pirosak veszik körül. :sowwy: Meg mindig 16 szelepesek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Mindig a pirosak veszik körül. :lol: Meg mindig 16 szelepesek. :lol: http://kepfeltoltes.hu/080505/DSC00961_www...ltoltes.hu_.jpg Lehet, hogy ő is ilyen szeretne lenni... :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május6, 2008 Megoszt Elküldve Május6, 2008 Lehet, hogy ő is ilyen szeretne lenni... :lol: :sowwy: :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 sziasztok ma beinditottam a vasat . lehet mégse fogom eladni :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 sziasztok ma beinditottam a vasat . lehet mégse fogom eladni :sowwy: Végre valami jó hír, úgyis elég régen nem hallottam rólad semmit! Nagyon szépen pörög a motorod, szinte kívánja hogy még feljebb pörgesd. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 sziasztok ma beinditottam a vasat . lehet mégse fogom eladni :lol: Király a gép és jó a döntés! :sowwy: Csak bánnád, ha eladnád sztem. Bár, ha csak jó döntések lennének, akkor nekem sem lenne vasam :lol: Mondjuk szerencsére azóta már Robi is kezd vigasztalódni az XE Vekivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 az üz.szivatyút kéne csak kicserélnem mert valoszínű beszart nincs elég rendszernyomás nem bírta a 4bart ,de van az is ugyhogy holnap fel is dobom és tesztkör műszaki nélkül B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts