hemi Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Látom, hogy Demót leszámítva ez már ilyen ex-Corsa tulajos topik lesz... :D :D Nekem még meg van a gépem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Nekem még meg van a gépem. :D Stefánnak meg lassan több Corsája lesz, mint mindenki másnak együtt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Stefánnak meg lassan több Corsája lesz, mint mindenki másnak együtt. :D Gyűjtőszellem, akár csak Kiskasza! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Gyűjtőszellem, akár csak Kiskasza! :D Nem baj az, had gyűjtsön. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Nem baj az, had gyűjtsön. :D Vissza fogod Te még sírni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Vissza fogod Te még sírni... :D Az a baj, hogy már most is siratom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március22, 2008 Megoszt Elküldve Március22, 2008 Az a baj, hogy már most is siratom. :D Én is így vagyok az exemmel.De mindig azzal vígasztalom magam, hogy úgyse' lett volna közösjövőnk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Nem baj srácok! Ha nagyon hiányzik majd a Morzsizás, akkor tudjátok hova kell menni :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Nem baj srácok! Ha nagyon hiányzik majd a Morzsizás, akkor tudjátok hova kell menni :D :D A kocsmába? :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 A kocsmába? :D :D :D :D :D Most, hogy mondod... Ezek szerint jól telt a húsvét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 :D Most, hogy mondod... Ezek szerint jól telt a húsvét :D Úgy eltelt.Már semmi sem a régi.De azért Kiskőrösön láttam egy Corsa A GSi-t ill. egy Corsa C GSi-t is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Na, ezt a verziót még nem ismertem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Na, ezt a verziót még nem ismertem... Irmscher Spider.Ritka darab.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Irmscher Spider.Ritka darab.... :D Az Irmschert ismerem, de ez is az? Az első átépítésük? Ez inkább gyári Opelnek tűnik. Úgy olvasom, hogy tanulmányautó. Hátulról tisztára, mint egy E Kadett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Az Irmschert ismerem, de ez is az? Az első átépítésük? Ez inkább gyári Opelnek tűnik. Úgy olvasom, hogy tanulmányautó. Hátulról tisztára, mint egy E Kadett. Demó csoragtta a nyálát egy ilyen után.Idehaza volt is eladó de relative elég magas áron.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március25, 2008 Megoszt Elküldve Március25, 2008 Ez nem Spider, hanem egy Cabrió és egy Opel tanulmányautó, nem Irmscher, nem Michalak és semmi egyéb Tuner átépítés. De ennél még az Irmscher Spider is szebb, mondjuk csukott tetővel az is ritka ronda. :D Nyitottan viszont egész más. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Levin01 Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Sziasztok! 1999-es 1.4 16v Tigránál mi okozhatja az irreálisan magas fogyasztást? Ez konkrétan 9-10literes városi fogyasztást jelent, ami eddig 8-8,5-nél nem volt több. Nincs széthajtva a gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március26, 2008 Megoszt Elküldve Március26, 2008 Ez nem Spider, hanem egy Cabrió és egy Opel tanulmányautó, nem Irmscher, nem Michalak és semmi egyéb Tuner átépítés. De ennél még az Irmscher Spider is szebb, mondjuk csukott tetővel az is ritka ronda. :D Nyitottan viszont egész más. :D Köszi mester! :D Sziasztok! 1999-es 1.4 16v Tigránál mi okozhatja az irreálisan magas fogyasztást? Ez konkrétan 9-10literes városi fogyasztást jelent, ami eddig 8-8,5-nél nem volt több. Nincs széthajtva a gép. Halódó lambda........pl..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bajkeverő Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Üdv mindenkinek. Új regisztráló vagyok, és szeretnék én is ehez a fórumhoz tartozni. Nem vagyok az az igazi megszálott opeles, de ezt az A-corsa-t már megszerettem. Rengeteg élményem fűződik hozzá, és egy kicsit hozzámnőtt. Gondolom ti is így vagítok ezzel... Van ennek az autónak valamiféle tábora magyarországon is? Ha igen, és találkozók is vannak, akkor szivesen kilátogatnék én is. Addig is Sziasztok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Üdv,jó olvasgatást! :D Itt vannak egypáran Corsások,(nekem is volt,én is imádtam),és a találkozóinkon láthatsz is szépeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Van egy pár Corsás itthon is, itt a fórumon belül is. Nekem van egy (és 2 darabokban) Stefan ma veszi épp a harmadikat :D Heminek van egy Kiskaszának van egy Meg van még pár, csak most keltem és még le vagyok lassulva. :D De a legtöbben akik itt offolnak, azok Ex Corsások. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 De a legtöbben akik itt offolnak, azok Ex Corsások. :D :D Vagy azok segédei! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Mostmár Stefánt várom, hogy meséljen, hogy milyen az új vas. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Mostmár Stefánt várom, hogy meséljen, hogy milyen az új vas. :D Mit vett elvileg? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Mit vett elvileg? :D Nem csak elvileg... :D Majd elmeséli, mivel eddig még nem tette itt közzé, nem akarom elrontani az örömét. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts