Stefan Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Erről még annyit, hogy ez így nem jo semmire... :) Az NZ szívócsonkjának a helyére nem mennek fel a hengerenkénti injektorok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Lehet, hogy felmennek, de ez így nem fog befecskendezni. :) Na meg meséket ír az eladó, mert az egy dolog, hogy esetleg passzol ezekre a hengerfejekre, de hogy nem lesz használható, az tuti. Egész más a hengerenkénti és a központi injektoros motorok csatornáinak formája és ha ezek nem passzolnak egymásra, akkor többet rontunk a dolgon, mint amit elérhettünk volna. Tehát ez akkor ér valamit, ha hengerfej is van hozzá, illetve leömlö, Y-cső, lambdaszonda, főtengelyjeladó. De ezek mind hiányoznak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Lehet, hogy felmennek, de ez így nem fog befecskendezni. :) Na meg meséket ír az eladó, mert az egy dolog, hogy esetleg passzol ezekre a hengerfejekre, de hogy nem lesz használható, az tuti. Egész más a hengerenkénti és a központi injektoros motorok csatornáinak formája és ha ezek nem passzolnak egymásra, akkor többet rontunk a dolgon, mint amit elérhettünk volna. Tehát ez akkor ér valamit, ha hengerfej is van hozzá, illetve leömlö, Y-cső, lambdaszonda, főtengelyjeladó. De ezek mind hiányoznak... Nyilván nem azt hiszem el, amit az eladó mesél... :D Kíváncsi lettem volna mennyire passzolnak össze. Ezek szerint szinte csak a blokk ugyanaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Én viszont most épp azon agyalok, hogy a C14NZ-mből lehet csinálok C16SEI-t. :D Az lenne a legolcsóbb módszer hivatalossá tenni a dolgot. :D Illetve C16SEI-ből se nagy gond kihozni 150-160 lovat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Én viszont most épp azon agyalok, hogy a C14NZ-mből lehet csinálok C16SEI-t. :D Az lenne a legolcsóbb módszer hivatalossá tenni a dolgot. :D Illetve C16SEI-ből se nagy gond kihozni 150-160 lovat. :) C16XEIT? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Nyilván nem azt hiszem el, amit az eladó mesél... :) Kíváncsi lettem volna mennyire passzolnak össze. Ezek szerint szinte csak a blokk ugyanaz? Szerintem rámehet a hengerfejre a szívósor, de mivel nem passzolnak egymásra a csatornák, így soha nem lesz jó. De előtte kell a többi cucc is, hogy egyáltalán jelet kapjon, hogy mikor fecskendezzen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Az 1.4-es blokkot megfúrni 1.6-ra, ez nem nagy gond, mert a falvastagság lazán kiadja. Utána a C16SEI cuccait belefűzni, persze mindent újonnan. Akkor passzol a motorszám is... De először XE lesz, ez tuti. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 1,4mm-el nagyobb a az C16SEI furata, mint a C14NZ-é. A többi cucc meg csont nélkül passzolna. Utána esetleg még hengerfejokosság, tengely, 40-es Weber DCOE meg ilyesmi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Az 1.4-es blokkot megfúrni 1.6-ra, ez nem nagy gond, mert a falvastagság lazán kiadja. Utána a C16SEI cuccait belefűzni, persze mindent újonnan. Akkor passzol a motorszám is... De először XE lesz, ez tuti. :) Erről már hallottam, hogy ugyanaz a blokk, csak jobban ki van fúrva. A hűtővíz nem folyik máshol, ugyanaz a blokk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Erről már hallottam, hogy ugyanaz a blokk, csak jobban ki van fúrva. A hűtővíz nem folyik máshol, ugyanaz a blokk? A blokk elvileg ugyanaz, annyi, hogy a hátuljába az egyiknek 1.6, a másiknak 1.4 van beleöntve. Ugyanez igaz a nagyblokkosokra is, nem egy C18NZ-ből lett felüjítás után C20XE, vagy LET... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 A blokk elvileg ugyanaz, annyi, hogy a hátuljába az egyiknek 1.6, a másiknak 1.4 van beleöntve. Ugyanez igaz a nagyblokkosokra is, nem egy C18NZ-ből lett felüjítás után C20XE, vagy LET... Kár, hogy nem az 1.6 és a 2.0 között van az átmenet... :) Amúgy ezt így "házilag" mennyire megbízhatóan lehet megcsinálni? Azért szerintem elég komoly esély van az elk#rásra nem? Valahogy én mindíg óckodtam ezektől a gyárilag kitalált dolgoktól ennyire eltéréstől (legalábbis egy utcai használatos autón). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Ezzel nem lenne gond, a fúrás gépműhelyes meló, de a többit meg tudom csinálni itthon is. Ha nem megy el a motor normális áron, akkor szerintem ez lesz belőle... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Ezzel nem lenne gond, a fúrás gépműhelyes meló, de a többit meg tudom csinálni itthon is. Ha nem megy el a motor normális áron, akkor szerintem ez lesz belőle... Asszem elakadtam.Honnan van neked C14NZ-d?? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Asszem elakadtam.Honnan van neked C14NZ-d?? :D :) Ez all a forgalmimban, mert ez volt a Corsam gyari motorja. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Asszem elakadtam.Honnan van neked C14NZ-d?? :D :) Ugyan már! Demónál nem szabad felakadni azon, hogy épp honnan van ilyen olyan motorja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Szerintem megvan még, azért nem értem, miért múlt időben beszél róla Ákos... :D azért múlt idő mert szépen csöndben múlt idő lett... :D sajnálom nagyon, ilyen jó kis kocsim nem volt még sose, és asszem nem is lesz. utólag már megbántam, hogy beadtam a bontóba ( :) ) , de 2 autó nekem sok, az meg egyedüli autónak kevés, meg az ismert hibája miatt nem is volt megfelelő hosszutávra, külföldrejárásra, meg ilyenek,. szóval megbántam, de értelmetlen lett volna arra tartani 2 autót, hogy az egyikkel kirándulok, a másikkal meg munkábajárok. A régi szép időkben volt egy aranykupé ami az asszenyt vitte dolgozni, engem meg kirándulni :D így ez jó autó volt, soha se fogom megbánni hogy megvettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 .... hogy beadtam a bontóba ( :) ) .... Azert ez a veszely egyelore szerintem nem fenyegeti... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február29, 2008 Megoszt Elküldve Február29, 2008 Ez all a forgalmimban, mert ez volt a Corsam gyari motorja. :D :) Értem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...y0%3D%26fvi%3D1 Ez nagyon bejön! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...y0%3D%26fvi%3D1 Ez nagyon bejön! :D Nem rossz. Bár az én nagy búrám már nem férne el, kéne tetőablak is rá :D :D Amúgy először nem esett le, hogy mi a poén, mert azt hittem, hogy nem arányosan méretezték a képet és elnyúlt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...y0%3D%26fvi%3D1 Ez nagyon bejön! :D Ecotec? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Ecotec? :D Szerintem inkább C16XE. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Szerintem inkább C16XE. Tehát majdnem...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
A65 Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Üdv mindenkinek! Bocs, ha egy olyan kérdést teszek fel ami esetleg régebben szóba került, de nagyon hosszú ez a fórum :D. A probléma a következő: Egy '89-es Corsa A színkódjára lenne szükség. Elvileg a hűtő feletti adattáblán, vagy valahol az ajtón kellene lennie, de a tábla hiányzik, és az ajtón sem találtunk ilyen, egy betű+3 szám jellegű információt. Ha valaki tudja hol találhatom meg, megírhatná ide. Köszönettel : A65 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 ....Egy hozzáértő véleményére vagyok kíváncsi.... Honnan fogod tudni, hogy mikor kapsz hozzértőtől választ ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts