warwolf Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Hmmm... Na igen. Ezt az Ebay-es linkelést még szokni kell sokmindenkinek... (többek között nekem sem sikerül soha) Annyi a trükk, hogy mikor elneveznéd a linket, akkor az Ebayes linket kell beszúrni.....Ha jól gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyunyi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 aha,hogy nem lett jo Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyunyi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 nálam most jóóóó http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...4.cWAT.m240.lVI http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...4.cWAT.m240.lVI Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Ha megvan a termék, amit linkelni akartok, akkor az aukció számára kell rákeresni és az így kapott url-t másolni ide :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Köszi mindenkinek! Igen, valami ilyesmire gondoltam, csak nem szeretném lesötétíteni. Rendesen fehéren akarom hagyni, mint például az első indexbúránál. Nézegettem az ebay.de-n, de most nem láttam olyat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Köszi mindenkinek! Igen, valami ilyesmire gondoltam, csak nem szeretném lesötétíteni. Rendesen fehéren akarom hagyni, mint például az első indexbúránál. Nézegettem az ebay.de-n, de most nem láttam olyat. Akkor várni kell, mert lehet később lesz majd..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyunyi Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 olcsó lámpa még hogy nincs ebay-en ilyen lámpa!ráadásul fillérekért :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 olcsó lámpa még hogy nincs ebay-en ilyen lámpa!ráadásul fillérekért :) Meg a P.K. is szinte ingyé.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Meg a P.K. is szinte ingyé.... :) :lol: :lol: :lol: Hát ehhez képest tényleg fillér a postaköltség... Majdnem az egész autó ára :D :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 :D :lol: :lol: Hát ehhez képest tényleg fillér a postaköltség... Majdnem az egész autó ára :D :) :) :) Értéknövelő tényező! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Értéknövelő tényező! :) Akkor inkább teletankolom :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Akkor inkább teletankolom :) :) Bónusz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Bónusz? :) A GSi-vel a saját lábán voltam a hétvégén :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 A GSi-vel a saját lábán voltam a hétvégén :) Merre volt a vágatás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Merre volt a vágatás? Csak a kertek alatt ott a környéken, hogy ne lustuljanak a csapágyak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február12, 2008 Megoszt Elküldve Február12, 2008 Csak a kertek alatt ott a környéken, hogy ne lustuljanak a csapágyak :) Féltengelycsuklót sikerült már kicserézni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Féltengelycsuklót sikerült már kicserézni? Még nem. De remélem mostmár közeleg a jó idő (bár most épp meg lehet fagyni), meg végre lesz egy kicsit több időm is rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Még nem. De remélem mostmár közeleg a jó idő (bár most épp meg lehet fagyni), meg végre lesz egy kicsit több időm is rá. Ha külső csuklót kell cserélned, akkor lehet jobban jársz, ha mielött bevásárolsz megszámolod a féltengelyszáron kívül a bordákat. Létezett 22-es és 27-es is. Belsőnél elég valószínű, hogy 22-es, ha a gyári GSI tengelyek vannak benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Ha külső csuklót kell cserélned, akkor lehet jobban jársz, ha mielött bevásárolsz megszámolod a féltengelyszáron kívül a bordákat. Létezett 22-es és 27-es is. Belsőnél elég valószínű, hogy 22-es, ha a gyári GSI tengelyek vannak benne. Hmm... Az elég valószínű lehet, köszi, megnézem. Csak idáig még lelkierőm sem volt nagyon alámászni, pedig kéne több dolog miatt is, de úgy meg van ültetve, hogy mindenképp emelni kell, hogy a nagy búrám beférjen alá :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Ha külső csuklót kell cserélned, akkor lehet jobban jársz, ha mielött bevásárolsz megszámolod a féltengelyszáron kívül a bordákat. Létezett 22-es és 27-es is. Belsőnél elég valószínű, hogy 22-es, ha a gyári GSI tengelyek vannak benne. Elvileg Corsa A-nál csak a GSi és a Diesel verziók külső féltengelyecsuklói különböztek.A többi 1forma volt.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Elvileg Corsa A-nál csak a GSi és a Diesel verziók külső féltengelyecsuklói különböztek.A többi 1forma volt.... :) Ezért nem jó most a gumiharangom...hogy kapná be aki ezt kitalálta. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Elég hülye megoldás az biztos, bár hálistennek én még nem botlottam ebbe a problémába. Ha jól tudom, akkoriban még nem volt az Opelnek diesel motorja és Isuzu motorokat használtak. Valószínűleg ezért nem stimmel a féltengely sem. De lehet, hogy rosszul tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Inkább a nagyobb nyomaték miatt erősebb cucc ment a GSi-be, meg a dízelbe. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Inkább a nagyobb nyomaték miatt erősebb cucc ment a GSi-be, meg a dízelbe. Szerintem. Az oké, de pont az a probléma, hogy a GSi-be meg a Dieselekbe is különböző kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február13, 2008 Megoszt Elküldve Február13, 2008 Inkább a nagyobb nyomaték miatt erősebb cucc ment a GSi-be, meg a dízelbe. Szerintem. Érdekes,mert belül kis "ricni",kivül meg nagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts