hemi Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 A Veki nagy lett......Semmi több.Az meg csak C20XE...... :) Miben nagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Sziasztok!!! sajnos belefáradtam :) Az autó marad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Az autó marad? igen annyi pénz van benne ,hogy azért nem szeretnék megválni tőle az asszaony majd jár vele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Miben nagy? Méretben.A fogyija tűrhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Méretben.A fogyija tűrhető. hát akkor azért jó mert nagy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 hát akkor azért jó mert nagy :) Ezt meséld el a feleségemnek, meg a nagyobbik lányomnak is.Nekem tecc, de az ellentábor erősebb...... Ehunea'szekér Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 De aranyos kis nyuszómuszó! :) Na ha nem ismernéd ő Norbi, alias Redline :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Én egy Audi100-ra nyergeltem az is nagy és tök jó nagyon teccik :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Nekem szerintem kellenének a féltengelyeid... :) Persze csak ha külön eladó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Február6, 2008 Megoszt Elküldve Február6, 2008 Nekem szerintem kellenének a féltengelyeid... :) Persze csak ha külön eladó. A váltó nem kell hozzá ?? :) ugy már van értelme eladnom :) msn ha gondolod Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Ezt meséld el a feleségemnek, meg a nagyobbik lányomnak is.Nekem tecc, de az ellentábor erősebb...... Ehunea'szekér Hy! Úgy fest hogy megvettem astrát igaz nem annyiért amit gondoltam... De ha nem mész ez miatt ölre velem egyenlőre pihentetem az eladást. Ok ; egyszerű; Nagyon állat a gép, és persze tele van a tö...m az audival így lehet hogy egyenlőre meg is tartom sk használatra.. De lehet tok neked egy másikat.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február7, 2008 Megoszt Elküldve Február7, 2008 Ide válaszoltam...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Érdekes projekt ez is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Nem tudjátok véletlenül hol lehetne ilyen lámpát szerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Nem tudjátok véletlenül hol lehetne ilyen lámpát szerezni? http://www.essexracing.com/images/novarearclear.jpg Ebay esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Ebay esetleg? Akkor már csak egy Ebay mester kéne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Akkor már csak egy Ebay mester kéne :) Hajósi...... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
motoraider Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 hali demo ha érdekel a féltengely msn-en írj tsa Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 oké, mindjárt be is jelentkezek. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyunyi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 tudok segíteni ebay-ezésben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 meg tudjátok-e mondani, hogy ez a motorkód ezz milyen mocit takar? : 12TS19034810 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 meg tudjátok-e mondani, hogy ez a motorkód ezz milyen mocit takar? : 12TS19034810 Ha jól tévedek, akkor ez egy 8 szelepes karbis OHV....... Nekem 12GV volt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Akkor már csak egy Ebay mester kéne :) Szóljál, ha megvan, hogy pontosan mit szeretnél rendelni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyunyi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 kb ilyet szeretne http://cgi.ebay.de/Schwarze-Rueckleuchten-...1QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.de/Schwarze-Rueckleuchten-...1QQcmdZViewItem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február11, 2008 Megoszt Elküldve Február11, 2008 Hmmm... Na igen. Ezt az Ebay-es linkelést még szokni kell sokmindenkinek... (többek között nekem sem sikerül soha) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts