Demó Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Sorry, ezek szerint nem a piköpösített változat. Gondoltam, ha már a Tigrával megcsinálta az Irmscher... Nem, az Irmscher Caravan az annyiban más a többitől, hogy gyárilag C20XE van benne és jobb a felszereltsége, tulajdonképpen GSI felszereltségű. Nekem is olyan volt a neptuntürkisz kombim és Coupe Caravanja is az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Nem, az Irmscher Caravan az annyiban más a többitől, hogy gyárilag C20XE van benne és jobb a felszereltsége, tulajdonképpen GSI felszereltségű. Nekem is olyan volt a neptuntürkisz kombim és Coupe Caravanja is az. Ez grafitszürke, de C20XE, ülésfűtéses, lufis, klímás, miegymás.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Ez grafitszürke, de C20XE, ülésfűtéses, lufis, klímás, miegymás.... Mit akar vele? Remélem nem bontásra? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Mit akar vele? Remélem nem bontásra? :) Lehet, hogy megunta az NE-t? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Coupe képein láttam, hogy az Astrán az első toronynál is van porvédő (http://i112.photobucket.com/albums/n171/gsicaravan/Kp005.jpg). Létezik Corsára is, vagy ugyanaz felmegy rá, mint ami hátul is van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Mit akar vele? Remélem nem bontásra? :) Eladásra megy majd, olyan 6K lesz az ára.......ha megnyeri.Jelenleg 4K-ért van kirakva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Coupe képein láttam, hogy az Astrán az első toronynál is van porvédő (http://i112.photobucket.com/albums/n171/gsicaravan/Kp005.jpg). Létezik Corsára is, vagy ugyanaz felmegy rá, mint ami hátul is van? A Corsában még nem láttam, de B-ben igen, és az szerintem passzol bele. Illetve az enyémben most van, mert B Corsa gólyalábaim vannak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Nekem is olyan volt a neptuntürkisz kombim Ezután senki ne szóljon be a Casablanca fehér autómnak, értem? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 sziasztok! ha mar itt irtad, itt kerdezem/mondom. bal oldali ajto kene, 3ajtos A corsahoz. Tehat a felkeres. Barki, akinek van jo allapotu balos ajtaja, 3ajtos A corsahoz az szoljon. Helyileg pest, es kornyeke lenne kedvezo. Küldtem pü-t. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Kiskasza Corsájának ára 6K.........Banyek ha kicsit várok a Corsa projekttel, akkor most szinte ingyé vihetném az övét... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Kiskasza Corsájának ára 6K.........Banyek ha kicsit várok a Corsa projekttel, akkor most szinte ingyé vihetném az övét... :) Még nem késő :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Még nem késő :) Továbbra sincs ilyesmire keret.....Sőt, ha v.ki vinné a Vekit, akkor cserélném egy Irmscher Caravanra... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Továbbra sincs ilyesmire keret.....Sőt, ha v.ki vinné a Vekit, akkor cserélném egy Irmscher Caravanra... :) A régi szerelem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 A régi szerelem? A Veki nagy lett......Semmi több.Az meg csak C20XE...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Tudok eladó GSI, illetve Joy hátsó szárnyat fehérben! :) Ezen a héten 7e, utána már 10e lesz. Helyileg Ócsán lenne. Tel.: 06-20/21-29-053 Gondolok itt egy fehér GSI-re, amin nincs szárny. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Tudok eladó GSI, illetve Joy hátsó szárnyat fehérben! :) Ezen a héten 7e, utána már 10e lesz. Helyileg Ócsán lenne. Tel.: 06-20/21-29-053 Gondolok itt egy fehér GSI-re, amin nincs szárny. :D :) Ez a Demó maga az ördög, mindíg mindenkit belevisz a kísértésbe... Azért a számot felírtam, köszi az infót! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Ez nem kísértés, csak egy lehetőség. :) Amikor mindenki ilyent keresett, akkor nem volt, most hogy nekem is, havernak is van, sorban jönnek az ajánlatok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Tudok eladó GSI, illetve Joy hátsó szárnyat fehérben! :) Ezen a héten 7e, utána már 10e lesz. Helyileg Ócsán lenne. Tel.: 06-20/21-29-053 Gondolok itt egy fehér GSI-re, amin nincs szárny. :) :) Anno 3e.-ért vettem......Itthonról.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Anno 3e.-ért vettem......Itthonról.... Mintha akkor nem vetted volna meg 7e-étr is. :) Szerintem annyiért is korrekt ár. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Anno 3e.-ért vettem......Itthonról.... De az nem Casablanca Fehér volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Mintha akkor nem vetted volna meg 7e-étr is. :) Szerintem annyiért is korrekt ár. :) Max. 5e. oszt annyi...... örülés..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 Max. 5e. oszt annyi...... örülés..... :) 5e-étr én se adnám oda, ha lenne még egy elfekvőben! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január31, 2008 Megoszt Elküldve Január31, 2008 5e-étr én se adnám oda, ha lenne még egy elfekvőben! :) :) Mert neked kell.De akinek nem, az odaadná...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sygnus Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Sziasztok! Egye olyan kérdésem lenne, hogy akarok venni egy sportkormány agyat és lenne egy amit Kadett E - n használtak, valaki meg tudja mondani hogy ez jó e az én Corsa A -m ra? Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február1, 2008 Megoszt Elküldve Február1, 2008 Sziasztok! Egye olyan kérdésem lenne, hogy akarok venni egy sportkormány agyat és lenne egy amit Kadett E - n használtak, valaki meg tudja mondani hogy ez jó e az én Corsa A -m ra? Köszi előre is! Igen, passzol. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts