J0hnny Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Laaci fórumozó barátomat megtörték oldalról. Köllene neki ajtó. Corsa "A"-ra, majd beírja ide remélem melyik oldali. Segítségeteket előre is köszi! Mennyire lakik messze Hajóstól? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Mennyire lakik messze Hajóstól? :huh: Nincs ajtóm, de ezt majd meg is írom neki, mert írt privit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Nincs ajtóm, de ezt majd meg is írom neki, mert írt privit. Ajtód van,csak nem éppen jó állapotban!Nem? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
laaci Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 sziasztok! ha mar itt irtad, itt kerdezem/mondom. bal oldali ajto kene, 3ajtos A corsahoz. koszonom Demó A birkat kerdeztem : -Ezt most hogy gondoltad? -Azt hittem egyenessen mesz tovabb. -Azert indexelek? -Jah, azt kozben elfelejtettem. nah ezen a ponton nem tudtam se kopni, se nyelni. Tehat a felkeres. Barki, akinek van jo allapotu balos ajtaja, 3ajtos A corsahoz az szoljon. Helyileg pest, es kornyeke lenne kedvezo. Heminek mindig elfelejtem mondani, pedig az utobbi heten is beszeltunk parszor telefonon. Boldog nevnapot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 születésnapot, de nem baj:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Céép ótó! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 A hátulja gyanús... -90 elötti hátsó lökös -felettébb csúnyán kilógó kipufogóvég -na meg egy A Corsára nem kell vonóhorog! :) De a teljesítményt se igazán értem... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 A hátulja gyanús... -90 elötti hátsó lökös -felettébb csúnyán kilógó kipufogóvég -na meg egy A Corsára nem kell vonóhorog! :) De a teljesítményt se igazán értem... :) Nem ez a lényeg! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Nem ez a lényeg! :) Akkor mi, a piros váltógomb? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Akkor mi, a piros váltógomb? :) Ez olyan majdnem mint egy GSi, és mégsem! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Ez olyan majdnem mint egy GSi, és mégsem! :) Mitől? :) Ez egy 1.4i Joy, ennyi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Mitől? :) Ez egy 1.4i Joy, ennyi. :) Látom, nem érted a tréfát...... :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 A GSI, az GSI, na! :) Stefánnak is megmondtam, hogy nem gyári GSI-je van... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 A GSI, az GSI, na! :) Stefánnak is megmondtam, hogy nem gyári GSI-je van... :) Azt meg hogy? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Nézd meg a képeit, akkor réjösz magadtól is, ha már láttál GSI-t. :) Ha nem, akkor gyere, mutatok egyet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Nézd meg a képeit, akkor réjösz magadtól is, ha már láttál GSI-t. :) Ha nem, akkor gyere, mutatok egyet! :) Áruld el inkább...átépített gép sumákban? vagy mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Hát, igazán két lehetőséget látok, vagy átépítve lett annó behozva, vagy kasztnicserés. Bár azt mondta Stefán, hogy AF-es. Azzal viszont nem lenne gond a C20XE sem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Hát, igazán két lehetőséget látok, vagy átépítve lett annó behozva, vagy kasztnicserés. Bár azt mondta Stefán, hogy AF-es. Azzal viszont nem lenne gond a C20XE sem. :) Működik még ez az AF-es móka manapság is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Működik még ez az AF-es móka manapság is? Szerintem ja. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Szerintem ja. :) Hmm... Azt mondod C20XE? ... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Hmm... Azt mondod C20XE? ... :) :) Ha a tiéd már úgyis AF-es, akkor teljesen mindegy. Berakod a motort, átpattintod az AF-es számot és kész. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Ha a tiéd már úgyis AF-es, akkor teljesen mindegy. Berakod a motort, átpattintod az AF-es számot és kész. :) Ja.Ez így megy! :) Hipp-hopp...... :) Ebként Kiskasza éppen most licitál egy Irmscher Caravanra a Merkantilnál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Ha a tiéd már úgyis AF-es, akkor teljesen mindegy. Berakod a motort, átpattintod az AF-es számot és kész. :) De ugyanúgy a blokkon van a szám, csak az elején/végén egy <AF> jelzés van, szóval akkor mégsem ilyen egyszerű. Kell egy ügyes gravírozó ismerős és meg van oldva :lol: Ja.Ez így megy! :D Hipp-hopp...... :) Ebként Kiskasza éppen most licitál egy Irmscher Caravanra a Merkantilnál... Az a pickup változat, amire felfér egy Corsa is? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Az a pickup változat, amire felfér egy Corsa is? :) :) Benne, a helyes kifejezés! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január30, 2008 Megoszt Elküldve Január30, 2008 Benne, a helyes kifejezés! :) Sorry, ezek szerint nem a piköpösített változat. Gondoltam, ha már a Tigrával megcsinálta az Irmscher... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts