warwolf Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 A lehetöség adott, még motor is lenne valami szép és bele való. :huh: Csak SE-sítés jöhet szóba.Ahhoz meg kicsi az 1.0, hogy ki lehessen cserélni 1.4-re hivatalosan.Már pedig ha csinálok ilyesmit legközelebb (ha egyáltalán csinálok) akkor ez a kisgépsas nem alkalmas ilyesmire.Ha 1.2S lenne, akkor csont nélkül.De így nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Csak SE-sítés jöhet szóba.Ahhoz meg kicsi az 1.0, hogy ki lehessen cserélni 1.4-re hivatalosan.Már pedig ha csinálok ilyesmit legközelebb (ha egyáltalán csinálok) akkor ez a kisgépsas nem alkalmas ilyesmire.Ha 1.2S lenne, akkor csont nélkül.De így nem. C16SE, vagy SEI. :lol: Nem játszótér ez itt kérem szépen. :huh: Akkor vegyél 1.4-eset és abba bele egy GSI motort. Van különbség azért rendesen az 1.4 és az 1.6 között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 Tényleg, újdonsült GSI-s Cartársnak még nem olvadt le a hó a fehér villámról? Ideje lenne kicsit rásegíteni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január8, 2008 Megoszt Elküldve Január8, 2008 C16SE, vagy SEI. :D Nem játszótér ez itt kérem szépen. :lol: Akkor vegyél 1.4-eset és abba bele egy GSI motort. Van különbség azért rendesen az 1.4 és az 1.6 között. Meg kb. akkora valag pénz belepapírozni........Nemjátszomilyet. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Tényleg, újdonsült GSI-s Cartársnak még nem olvadt le a hó a fehér villámról? Ideje lenne kicsit rásegíteni. :D De. Már végre olvadósabb az idő, tegnapelőtt kicsit be is indítottam. Azóta vigyorgok :lol: -a sportkipufogó miatt gondolom a szomszédok már kevésbé örültek :huh: Sajnos mindíg sötétben érek haza mostanában. Talán szombaton lesz már végre valami kép előlről is, világosban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Meg kb. akkora valag pénz belepapírozni........Nemjátszomilyet. :lol: Miért? Már úgy is ismered a játékszabályokat, a rutinnal nem lenne gond :D :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Miért? Már úgy is ismered a játékszabályokat, a rutinnal nem lenne gond :D :lol: :huh: Mert ilyen volumenű projektre nem fogok többet ennyi pénzt áldozni.Olcsón meg nem lehet kihozni. Tehát vagy gyári GSi, v. C14NZ-SE.Ennyi...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január9, 2008 Megoszt Elküldve Január9, 2008 Mert ilyen volumenű projektre nem fogok többet ennyi pénzt áldozni.Olcsón meg nem lehet kihozni. Tehát vagy gyári GSi, v. C14NZ-SE.Ennyi...... Tudom, csak viccelni próbáltam. A másik gond, hogy nem lehet lepapírozni és emiatt tényleg csak hobbi autó lesz belőle :huh: Pedig jó móka lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dodi72 Elküldve Január10, 2008 Megoszt Elküldve Január10, 2008 Sziasztok.kis corsám eladása miatt megmaradt alkatrészeimtől megválnék.pld felső zárhíd új,digit műszerfal ,75/50 ,ültetőrugó 2 db hátsó piros koni gátló,2db keményített első gátló. momo kormány +agy+váltógomb fekete/piros plusz apróságok. tel:06/209-156-562 Dodi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január13, 2008 Megoszt Elküldve Január13, 2008 ..... Már nagyon enyhül az idö, itt nálunk már alig van hó. Hétvége is van, még világos is, örülnénk már végre valami használható képnek. :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Már nagyon enyhül az idö, itt nálunk már alig van hó. Hétvége is van, még világos is, örülnénk már végre valami használható képnek. :D :huh: Na, előlről is :) Kicsit foglalkoztam vele hétvégén. A helyén van a váltórúdnak az a pöcke és 3 ######a vastag kábelkötöző akadályozza meg, hogy szétugorjon :) De amióta mentem vele pár métert azóta nem bírom abbahagyni a vigyorgást :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Hol maradt róla a GSI lökös? :huh: Több képet, oldalról, belülröl és ha publikus, adatokat, hogy mennyi, stb... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Hol maradt róla a GSI lökös? :huh: Több képet, oldalról, belülröl és ha publikus, adatokat, hogy mennyi, stb... :lol: Váá, jó a kedvedért körbefotózom mostmá :) Belül még nem a legszebb, meg a régebbi GSi kormány van benne, amit majd ki akarok valamikor cserélni az újabbéra, de a lökös nekem tetszik így is. Egyelőre eufória van, hogy tudtam vele menni a hétvégén kicsit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Váá, jó a kedvedért körbefotózom mostmá :lol: Meg az én kedvemért is pölö....... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Váá, jó a kedvedért körbefotózom mostmá :D Belül még nem a legszebb, meg a régebbi GSi kormány van benne, amit majd ki akarok valamikor cserélni az újabbéra, de a lökös nekem tetszik így is. Egyelőre eufória van, hogy tudtam vele menni a hétvégén kicsit :) Van még újabbik GSI kormányom asszem 2 is. :lol: Mondjuk megoldhatunk egy cserét a hátsó lámpáidra. :) Akár rá is fizetek egy kicsit. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Van még újabbik GSI kormányom asszem 2 is. :) Mondjuk megoldhatunk egy cserét a hátsó lámpáidra. :) Akár rá is fizetek egy kicsit. :huh: Jó Wolfi kedvéért is :lol: A lámpákok meg kőnek nekem is, de biztos találunk majd valami megoldást :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Van még újabbik GSI kormányom asszem 2 is. :lol: Nahátt..... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Nahátt..... :huh: Ki gondolta volna, mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Nahátt..... :huh: Ahol féltengely van, ott kormány is akadhat elfekvőben... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Ki gondolta volna, mi? :lol: Jaja :) Stefan!Van ott Demónál olyan kormány, ami alig van megkopva.Anno még én bizniceltem átvitt értelemben vele.Szal AZT válaszd majd! :) Meg biztos van neki elfekvőben kadet LCD ish...... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Jaja :lol: Stefan!Van ott Demónál olyan kormány, ami alig van megkopva.Anno még én bizniceltem átvitt értelemben vele.Szal AZT válaszd majd! :) Meg biztos van neki elfekvőben kadet LCD ish...... :huh: LCD van nekem is, de a GSi-ben úgy is fordulatszámmérős van, az jó nekem, de a kormánytippet köszi, majd mondom neki, hogy nekem a Wolfis kell! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Jaja :lol: Stefan!Van ott Demónál olyan kormány, ami alig van megkopva.Anno még én bizniceltem átvitt értelemben vele.Szal AZT válaszd majd! :) Meg biztos van neki elfekvőben kadet LCD ish...... :huh: Kadett LCD van neki is és a másik kormány szerintem még szebb, mint ami töled van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 másik kormány szerintem még szebb, mint ami töled van. :lol: Akkor rossz kormányt nézel! :huh: Ami tőlem van, az alighasznált...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Kadett LCD van neki is és a másik kormány szerintem még szebb, mint ami töled van. :lol: Tök mindegy, csak ne legyen agyonrágcsálva és rendes GSi kormány legyen :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január14, 2008 Megoszt Elküldve Január14, 2008 Tök mindegy, csak ne legyen agyonrágcsálva és rendes GSi kormány legyen :lol: Képes lesz nekiülni, és rágni, csak hogy neki legyen igaza! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts