hemi Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Inkább butaság volt 2.0-ra átépíteni.Elég lett volna síma C14SE, és még le is papírozható lett volna...... :lol: (amúgy ilyesmi a kövi terv) No én valami hasonló miatt hagytam fel az 1.8i -vel. Nekem is hasnló tervem van. 45LE-75LE is nagyon durva lehet vigyorogni a csőgázas kanyarokban:) Hajrá tessék vanni Corsát :huh: Én sem adtam, adom el! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 tetszik az "új" név:) Maradjon is szvsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 tetszik az "új" név:) Maradjon is szvsz. Sokkal univerzálisabb az biztos :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Hajrá tessék vanni Corsát :lol: Én sem adtam, adom el! Igyekszem! :D Amúgy nem te voltál az első, aki nehezményezte az új usernevet, aztán írtam is az adminnak, hogy uninstall! :D Jéé, ki ez az új srác? :P :D Há' én vagyok! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Mondjuk a "Wolfi" se lenne rossz, mert mindenki így hív.... Én az indexen anno hemicuda426 voltam, abból lettem hemi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Mondjuk a "Wolfi" se lenne rossz, mert mindenki így hív.... Farkaska?Ááááá! :huh: Ebként írtam a használtautón egy hölgyeménynek, aki 91'-es, 1.4-es Corsa A-t árul 3 ajtóval, lejárt műszakival, és festésre váró dolgokkal, hogy hogyért adja a portékáját, de egyelőre 200e.ft-ot jelölt meg eladási árnak, szal írtam néki vissza, hogy minden tiszteletem az övé, de az autója jelenleg éppen a felét éri.......... :lol: Kivi vok, mit ír vissza...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Esetleg lenne egy nagyon jó 1.6-os hengerenkénti injektoros GSI motorom A Corsához. :huh: Az 1.4-nél sokkal jobb és ugyanúgy papírozható A Corsába. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Gondolom nem azt, hogy 90ezeré az Öné:huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 és mondjuk mennyi az a motor:)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Esetleg lenne egy nagyon jó 1.6-os hengerenkénti injektoros GSI motorom A Corsához. :D Az 1.4-nél sokkal jobb és ugyanúgy papírozható A Corsába. Távozz tőlem gonosz egynégysokszelepes! :huh: :lol: :D Gondolom nem azt, hogy 90ezeré az Öné:D Igen, én is gondoltam már erre, hogy gyakorlatilag erre a legkisebb az esély! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Farkaska?Ááááá! :huh: Ebként írtam a használtautón egy hölgyeménynek, aki 91'-es, 1.4-es Corsa A-t árul 3 ajtóval, lejárt műszakival, és festésre váró dolgokkal, hogy hogyért adja a portékáját, de egyelőre 200e.ft-ot jelölt meg eladási árnak, szal írtam néki vissza, hogy minden tiszteletem az övé, de az autója jelenleg éppen a felét éri.......... :lol: Kivi vok, mit ír vissza...... Lejárt műszakival meg pláne. Ha intéz rá műszakit, akkor már meggondolandó lenne ez az összeg, ha tényleg egyben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Wolfi! Veki után ezt könnyebben megszoknád :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Lejárt műszakival meg pláne. Ha intéz rá műszakit, akkor már meggondolandó lenne ez az összeg, ha tényleg egyben van. A műszaki nem lenne gond, az irányár annál inkább............De 2K-ért, már elég korekt példányokat lehet kapni.....Akár némi alku árán ish... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 A műszaki nem lenne gond, az irányár annál inkább............De 2K-ért, már elég korekt példányokat lehet kapni.....Akár némi alku árán ish... Hát igen. De egyből megvan a kísértés is: Demó már építené is át neked egyből :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Hát igen. De egyből megvan a kísértés is: Demó már építené is át neked egyből :huh: C14NZ/SE-ben segíthet! :D De gyanítom, hogy csak 120LE feletti átalakításhoz adná a nevét! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 C14NZ/SE-ben segíthet! :lol: De gyanítom, hogy csak 120LE feletti átalakításhoz adná a nevét! :huh: játékmotor... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 C14NZ/SE-ben segíthet! :D De gyanítom, hogy csak 120LE feletti átalakításhoz adná a nevét! :huh: A fűnyíró turbójával lehet, hogy megoldaná :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 A fűnyíró turbó..... Hmm, épp eszembe jutott valami, nagy hülyeség, de ki tudja mi lesz... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 játékmotor... :P De legalább nem veszik el tőlem......... :huh: :P :P A fűnyíró turbójával lehet, hogy megoldaná :P :D Megfertőződtél........Game Over! :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Az 1.4 turbó hülyeség, mint ahogy az épp az 1m-ért eladó fekete Corsáról is tudjuk... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Az 1.4 turbó hülyeség, mint ahogy az épp az 1m-ért eladó fekete Corsáról is tudjuk... :huh: Az biztos, hogy többe kerül a hús, mint maga a leves.........De én pl 100, hogy nem akarnék turbót a gépembe.Nem vagyok annyira pénztárcám ellensége....... (mostmár) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Mondjuk a "Wolfi" se lenne rossz, mert mindenki így hív.... Én az indexen anno hemicuda426 voltam, abból lettem hemi. Nekem a Losi jobban tetszene!Mármint név gyanánt! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Hali Nem tudom hányan láttátok, én a mai nap találtam..... A Corsa reklám: http://www.youtube.com/watch?v=qhgPXRw0SHY...feature=related Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Hali Nem tudom hányan láttátok, én a mai nap találtam..... A Corsa reklám: http://www.youtube.com/watch?v=qhgPXRw0SHY...feature=related Én pl. már láttam, de nagyon jó. Jerry unda nója opakóza... :huh: A Vauxhall Nova reklámokból van még 1-2 nagyon jó, nekem a kedvencem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Január7, 2008 Megoszt Elküldve Január7, 2008 Áhhh, ez a reklám is nagyon jó :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts