warwolf Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Majd úgy szervezzük, hogy te is megnézd, ha másképp nem, átugrunk hozzád. Szerintem Demó (mögött) haladva gyorsan odaérünk :D :huh: Ááá, nem kell menni sehovasem.Majd mi szépe lemejünk oda Hajósra, aztán csapunk egy kis bográcsozást is.......Ha már lent vagyunk! :lol: Ebként ezt láttátok már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Ebként ezt láttátok már? Hú de vicces az ára! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Ebben az a vicces, hogy sokkal többen van nekik. ami viszont még viccesebb, hogy ez még tudomásom szerint sose ment 14 másodperc alatt 402 méteren, söt. Ez örülne, ha 150LE-s lenne a motor a Corsában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Ebben az a vicces, hogy sokkal többen van nekik. ami viszont még viccesebb, hogy ez még tudomásom szerint sose ment 14 másodperc alatt 402 méteren, söt. Ez örülne, ha 150LE-s lenne a motor a Corsában. Akkor öszeségében tényleg megérte........ :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Akkor öszeségében tényleg megérte........ :lol: Hát, ehez képest a mieink jó árban vannak. :D Ez nem lesz eladva egy darabig, legalábbis nem ennyiért. Hacsak nem találnak valami hatalmas madarat! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Hát, ehez képest a mieink jó árban vannak. :lol: Ez nem lesz eladva egy darabig, legalábbis nem ennyiért. Hacsak nem találnak valami hatalmas madarat! :huh: Ismerős szitu.Mondjuk azt a 200LE-t esetleg padon lehetne igazán megmutatni, mert így az én exem is tudott annyit.........érzésre...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Ismerős szitu.Mondjuk azt a 200LE-t esetleg padon lehetne igazán megmutatni, mert így az én exem is tudott annyit.........érzésre...... :huh: Én is vezettem, nem tudta érzésre sem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Én is vezettem, nem tudta érzésre sem. :D Dehogynem!Használd már a képzelőerődet wzze! :huh: A tiéd meg v.hol 240LE környéke lehetett anno! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Na, az elöbb sikerült vennem egy 32cm-es Raid börkormányt a kopott régi 30-as helyett. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Na, az elöbb sikerült vennem egy 32cm-es Raid börkormányt a kopott régi 30-as helyett. :lol: Akkor már kormányod is van!De ha jól emléxem, akkor volt ott a kacatok között egy gyári GSi kormány ish........ :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Akkor már kormányod is van!De ha jól emléxem, akkor volt ott a kacatok között egy gyári GSi kormány ish........ :huh: Ja, de az már megint Fuxnál van. Egy darabig bent volt neki, aztán kivette mert belátta, hogy igazam volt mikor azt mondtam, hogy az egy buszkormány. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január2, 2008 Megoszt Elküldve Január2, 2008 Jaa, meg teljesen el is felejtettem, hogy rendeltem új gyári Speedster alupedálokat, mert kaptam egy fülest, hogy elég jó áron vannak az Opelnél. Asszem lassan meg lehetne nyitni megint a Corsa tuning topicot. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 ... Asszem lassan meg lehetne nyitni megint a Corsa tuning topicot. :lol: Miért? Ez nem az? :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Asszem lassan meg lehetne nyitni megint a Corsa tuning topicot. :lol: Ehunea' Corsa tuning. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Tudom én azt, de ez most valahogy jobban pörög .:huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Tudom én azt, de ez most valahogy jobban pörög .:lol: Mert lelkesek vagyunk! :D Főleg én, mivel még Corsám senincsen...... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Mert lelkesek vagyunk! :D Főleg én, mivel még Corsám senincsen...... :huh: De volt, úgyhogy te is Corsásnak számítasz, mert megfertőződtél. Látszik a neveden is, azt sem írtad vissza Warwolf-ra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január3, 2008 Megoszt Elküldve Január3, 2008 Látszik a neveden is, azt sem írtad vissza Warwolf-ra :D Nem akartam az admin bácsit ilyennel zargatni.........v. Vectrawolffal! :lol: Amúgy nem tettem le a Corsáról mint olyanról..... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 ...Amúgy nem tettem le a Corsáról mint olyanról..... :huh: Asszony gondolom örül neki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Asszony gondolom örül neki :huh: Elhiheted.De rájöttem, hogy minden a tálaláson múlik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Amúgy nem tettem le a Corsáról mint olyanról..... :huh: Na ennyit erről:)) Ezzé érdemes volt eladni:) A másik, hogy szeritnem mint Warwolf jobb volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 Na ennyit erről:)) Ezzé érdemes volt eladni:) Inkább butaság volt 2.0-ra átépíteni.Elég lett volna síma C14SE, és még le is papírozható lett volna...... :huh: (amúgy ilyesmi a kövi terv) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 ...és még le is papírozható lett volna...... :huh: 3 kilótól már vannak lepapírozható 100 lovas 1.6-osok: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 3 kilótól már vannak lepapírozható 100 lovas 1.6-osok: CorsaA GSi Szép darab.De nekem elég lenne 14SE is.Majd még kiderül mit hoz a jövő...... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január4, 2008 Megoszt Elküldve Január4, 2008 ... Jéé, ki ez az új srác? :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts