J0hnny Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Murvaszép! :( Szerelmes lettem! :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Murvaszép! :( Szerelmes lettem! :P :cry: Igényes, letisztult forma.Talán a géptetőn azaz izé kisit sok.De semmi több.A szín is tuti, az 100. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Igényes, letisztult forma.Talán a géptetőn azaz izé kisit sok.De semmi több.A szín is tuti, az 100. :( A féltengelyekre és csuklókra kiváncsi lennék azért! Érdekes a szivó oldal is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 A féltengelyekre és csuklókra kiváncsi lennék azért! Gondolom heggesztett megoldás.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Öreg Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Sziasztok!!!!Udvözlök mindenkit. Örülök hogy megtaláltam ezt a fórumot. Nekem egy öreg Asconám van, ami jelenleg eladó, de nem ez a lényeg. Amiért irok nektek annak az az oka, mert a feleségemnek van egy 92-es Corsája, ezmár a kislámpás és motoros. Sajnos mindakettő cserére szorúl. Amennyiben túdtok segitteni valami olcsó megoldásban, nagyon hálás lennék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Sziasztok!!!!Udvözlök mindenkit. Örülök hogy megtaláltam ezt a fórumot. Nekem egy öreg Asconám van, ami jelenleg eladó, de nem ez a lényeg. Amiért irok nektek annak az az oka, mert a feleségemnek van egy 92-es Corsája, ezmár a kislámpás és motoros. Sajnos mindakettő cserére szorúl. Amennyiben túdtok segitteni valami olcsó megoldásban, nagyon hálás lennék. Helló, Azért az eladó kocsit bevéshetnéd ide : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...0&start=100 :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Amennyiben túdtok segitteni valami olcsó megoldásban, nagyon hálás lennék. Konkrétan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Öreg Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Helló, Azért az eladó kocsit bevéshetnéd ide : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...0&start=100 :( Az Asconám 12éve megvan, aránylag ismerem a régebbi Opelokat, a lányomnak most rakok össze egy 86-os corsát, mint irtam a feleségemnek 92-es corsája van. Tehát amikór időm engedi szivesen segitek, persze ez csak egy lehetőség, de ha másra van igény én arra is nyitott vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 Konkrétan? A motoros magasságállítós lámpa jelenleg. Gondolom. Jól pörög amúgy a topik. Egy picit nem nézek rá, aztán olvasgathatok vissza sokat :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kriszti Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 hol tudok venni légterelőt a 92es corsához??ha valaki tud valami olcsót szóljon légyszi!köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November20, 2007 Megoszt Elküldve November20, 2007 hol tudok venni légterelőt a 92es corsához??ha valaki tud valami olcsót szóljon légyszi!köszi Itt lenne érdemes olvasgatni picit..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa Mániás Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Nekünk is alig veszi a kettest :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
csöszi Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Helló skacok! Sikerült szert tennem egy 89-es full gyári állapotú gsi corsára.Nagyon szép állapotban van az ülés oldala sincs kiszakadva,gyári felni,spoilerek.Nagyon örülök neki.Ha valami gondom támad, remélem számíthatok rátok.Üdv mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November21, 2007 Megoszt Elküldve November21, 2007 Helló skacok! Sikerült szert tennem egy 89-es full gyári állapotú gsi corsára.Nagyon szép állapotban van az ülés oldala sincs kiszakadva,gyári felni,spoilerek.Nagyon örülök neki.Ha valami gondom támad, remélem számíthatok rátok.Üdv mindenkinek! Hát hogyne!De képeket légyszíves a gépsasról...........deizibemá' ! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Öreg Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Úgylátom ez a motoros lámpa nemnagyon akar összejönni. Nekem az is segitség lenne, ha valami olcsó bontót tudnátok Pest kőrnyékén. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November22, 2007 Megoszt Elküldve November22, 2007 Úgylátom ez a motoros lámpa nemnagyon akar összejönni. Nekem az is segitség lenne, ha valami olcsó bontót tudnátok Pest kőrnyékén. :( Én inkább azt javasolnám, hogy nézz szét a használtautón.Ott is szoktak bontani Corsa A-kat, hátha lenne v.hol elfekvőben egy ilyen lámpicsek...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November26, 2007 Megoszt Elküldve November26, 2007 http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November27, 2007 Megoszt Elküldve November27, 2007 Eladó Corsa :( Mi jár a diódban?Nem elég a Kadét? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Srácok, úgy tűnik, be kell szerezzek egy autót, kevés pénzért, városi rohangálásra - ilyesmire gondoltam. Teccik az A Corsa. Vélemények? Minden megoldásra nyitott vagyok.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Srácok, úgy tűnik, be kell szerezzek egy autót, kevés pénzért, városi rohangálásra - ilyesmire gondoltam. Teccik az A Corsa. Vélemények? Minden megoldásra nyitott vagyok.... :P Ez Pantser cartársé a Carstylingról.Láttam élőben a verdát, több mint gyönyörű, nekem nagyon tessett.Anno ha tudom, hogy ennyi xívással jár a NE-sítés, inkább C14SE projektbe fogtam volna bele.S, azt még le is tudom papírozni, és talán még ma is meglenne. Szóval ha konkrétan ez tetszik, nyugodtan menj el, nézd meg és próbáld ki, aztán majd csak megegyeztek.A srác nagyon vigyázott erre a kis szekérre. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November29, 2007 Megoszt Elküldve November29, 2007 Corsa-A rulez! De van egy kis bevágás is ami miatt érdemes megnézni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December5, 2007 Megoszt Elküldve December5, 2007 Szhép darab....... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kriszti Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Sziasztok! Megint lenne egy kérdésem!:( Nektek volt már iszonyú égett olaj szaga az autónak,mikor fűtöttetek?az mitől lehet?ugye csak azért mert ráég ami esetleg kiszivárog?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Sziasztok! Megint lenne egy kérdésem!:( Nektek volt már iszonyú égett olaj szaga az autónak,mikor fűtöttetek?az mitől lehet?ugye csak azért mert ráég ami esetleg kiszivárog?! Valszeg enged v.melyik tömítésed, és szépen rászivárog a kipufogóra, aztán onnan büdösödik a dolog..........Alá kellene nézi a kiskocsinak, mert lehet, hogy a féltengelyszimering a ludas.Sztem...Esetleg a szelepdeklitömítés, és onnan szivárog rá éppen a kipufogótorokra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December6, 2007 Megoszt Elküldve December6, 2007 Srácok, úgy tűnik, be kell szerezzek egy autót, kevés pénzért, városi rohangálásra - ilyesmire gondoltam. Teccik az A Corsa. Vélemények? Minden megoldásra nyitott vagyok.... :( 2006ban ott volt a BW-en, akkor lett kész ha jól emlékszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts