J0hnny Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Józanul és tisztán is működik a dolog! :P Alátámasztom saját tapasztalattal! :cry: Corsa A 20NE Rulzz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Józanul és tisztán is működik a dolog! :P Mi, a halálfélelem? :( :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Mi, a halálfélelem? :( :P :D A teli gatya! :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Látom ma azért termeltetek. Kiskasza C20XE A Corsája és Wolfi ex C20NE A Corsája meg szerintem a két legkorrektebben megépített Corsa, ami itthon van. A sorban a 3. sajnos bontódik, de lesz utód. :cry: Aki még nem csinált ilyent, az biztos lehet abban, hogy ha még sok segítséget is kap információk formájában, még akkor is legalább 50-100e Ft-al drágábban jönne ki, mint ha én építenék egyet, nem beszélve a rengeteg szívásról. És ezt nem sértésböl mondom, de én már végigjártam az utat és szerintem elmondhatom magamról, hogy 2000-es A, B Corsák és Tigrák témában itthon senki nem olyan fit, mint én. Lehet kicsit nagyképüen hangzik, már majdnem az összes 2000-es Corsát láttam itthon, de amiket én építettem, azok a legkorrektebbek. :( Jajj de szerény vagyok! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Jajj de szerény vagyok! :( :P :cry: :D ez jó volt....hiszek neked ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Nem is értem,hogy egy ekkora Arc,hogy fér be egy A Corsába! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Nem is értem,hogy egy ekkora Arc,hogy fér be egy A Corsába! :P Picsával elöre! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Nem is értem,hogy egy ekkora Arc,hogy fér be egy A Corsába! :P A csomitartón mászik be! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kriszti Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Sziasztok kedves corsás barátaim!:P Egyre jobban aggódom a kis corsiért, mert valami nagyon búg mikor kb 60felett megyek, nem működik a hátsó ablak fűtés és alig veszi a 2est! :( Remélem hamarosan minden hiba ki lesz javítva,mert nagyon sajnálom szegénykémet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Sanyi ! hát nem emlékszel ? mindennapi Sperrdifinket add meg nekünk ma :( Lehet azt elfeledni, kedves Kerékék úr? :cry: És a Senator egy nagy királyság! :D Manta donornak iszonyatosan csodálatos! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Sziasztok kedves corsás barátaim!:P Egyre jobban aggódom a kis corsiért, mert valami nagyon búg mikor kb 60felett megyek, nem működik a hátsó ablak fűtés és alig veszi a 2est! :( Nem ártana, ha megnézné egy szerelő, mert a búgás jöhet a váltóból, és ennek eredménye, hogy nem veszi a 2.-t.Lehet, olajhiányos.Amúgy nem drága hozzá egy másik váltó.Van, v. 10e.ft........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajti Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Ilyn időbe pedig jól jön a hátső ablak fűtés, tegnap este jóljött... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kriszti Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Ilyn időbe pedig jól jön a hátső ablak fűtés, tegnap este jóljött... Hát igen!mikor tolatni kell elég érdekes a szitu!! :P de megoldom! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
lamantin Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Hát igen!mikor tolatni kell elég érdekes a szitu!! :P de megoldom! :( Ha ép a fűtőszál az üvegen (folytonos), akkor valószínű, hogy a hátsó ajtózsanér meletti gumiharmónikában van a hiba. Bal oldalt a gumiharmónikában a sok nyitástól törott el ,a már rég nem puha vezeték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Ha ép a fűtőszál az üvegen (folytonos), akkor valószínű, hogy a hátsó ajtózsanér meletti gumiharmónikában van a hiba. Bal oldalt a gumiharmónikában a sok nyitástól törott el ,a már rég nem puha vezeték. De előfordul, hogy több fűtőszál szakadt.Lehet javítani, de nem tartós.Másik hátsóüveg meg horror áron kapható a kisgéphez........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Másik hátsóüveg meg horror áron kapható a kisgéphez........ Ilyesmiért mondjuk nem, de ha például betörik az öveg akkor nem érdemesebb ehhez is komplett hátsó ajtót venni? Calihoz pölö 60e a hátsó szélvédő, de komplett kopasz ajtót üveggel már láttam bontóban 5000-ért, és ha szerencséd van, még a szín is stimmel. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 ....Remélem hamarosan minden hiba ki lesz javítva,mert nagyon sajnálom szegénykémet.... Hja, akinek szervíztímje van :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 ....Calihoz pölö 60e a hátsó szélvédő, de komplett.... Hátsó mindenhez drágább, mert kevesebb kel el belőle :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Ilyesmiért mondjuk nem, de ha például betörik az öveg akkor nem érdemesebb ehhez is komplett hátsó ajtót venni? Calihoz pölö 60e a hátsó szélvédő, de komplett kopasz ajtót üveggel már láttam bontóban 5000-ért, és ha szerencséd van, még a szín is stimmel. :P Hátsó üveg garival, beszereléssel 18e. itt Kméten.A hátsó ajtóról nincs infóm...... Mármint Corsához! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve November18, 2007 Megoszt Elküldve November18, 2007 Halihó! Egyszer régen, dumáltunk egy A Corsa-ról, 2 ajtós sedan, szóval itt az "élménybeszámolóm": A kiszemelt piros darab sokkal csúnyább volt, mint a képeken. Sajnos a külseje elég durván nézett ki, ha ezt nem nézném, akkor még mindig ott van a belseje. Km óra, hát már párszor átfordulhatott, volt egy papirja, egy nagy szervízről, ami röhejes volt (3000 Ft-os értékben). Ülések, meg műszerfal, korának megfelelő állapotban. De alatta, elég sok minden nyeszergett, meg rohadt is szegény. Teszt út: Emelkedőig minden ok, aztán padlógázon (kb 60-nal, gázpedál, tökig benyomva ) lefulladtam egy kis buckán. Na innentől, már vagy az index villogott folyamatosan, vagy néha dudált. Végre előzhetek gondoltam, de elég rossz érzés volt, hogy erre ledadogott, aztán egyszer csak felpörgött a motor, és persze megelőzött még vagy 2 busz is. És itt elegem lett. :( Utolsó ajánlata az 75 eFt és 4 még használható téligumi lett volna. De ekkor már mindegy volt. Túl tettem magam rajta, persze ez nem veszi el a kedvem, ez egy negatív volt. Majd jön egy jobb vagy egy A Vectra. De a lényeg, hogy majd keresek egy másikat, csak jobb állapotban és lehetőleg magánszemélytől. Mégegyszer köszönöm mindenkinek, hogy "foglalkoztatok" velem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 ez sajnálatos pedig jópofa kisautónak tűnt...ilyen korú autónál már mindenre lehet számítani :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 ez sajnálatos pedig jópofa kisautónak tűnt...ilyen korú autónál már mindenre lehet számítani :( Pont ez bennük a lényeg! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Ezt ismeri valamelyikőtök? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Ezt ismeri valamelyikőtök? Szép darab! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Én már mindha láttam volna egyszer Pesten, amikor a BMWTominál voltunk Pével. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts