Pajti Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Corsa golf örök ellentét vagy mi??? amúgy télleg mit a véleményetek egy golfról??? vr6?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Á, ezeknek a Corsáknak egy Golf nem ellenfél! Ezek nagyvadra mennek! :( VR6? hmmm.... Elgondolkodtató... De akkor már egy MV6 Astra. (Amit szintén nem gyártottak, de van! :P) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajti Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 jah hát bocs, csak merek szerénykedni h szoktam miésre járni úgy hetente egyszer és azthiszem belejöttem már az évek során :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajti Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Aha értem :( de amúgy ha minden gyári akkor már másabb a helyzet... vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 jah hát bocs, csak merek szerénykedni h szoktam miésre járni úgy hetente egyszer és azthiszem belejöttem már az évek során :( Ugyan már! :P Szép dolog a rendszeresség! :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajti Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Nah! nem kinevetni, vallásos családban nőttem Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Á, ezeknek a Corsáknak egy Golf nem ellenfél! Ezek nagyvadra mennek! :D Egyszer volt szerencsém Demó szekerét próbálni.Szépen csorogtunk olyan 140km/h körüli tempóval az 54-es Hajós környéki szakaszán, mikor az unalmas tötymörgést Demó hangja szakította féle: Nyomjad neki!Ott egy 7-es BMW!!!!!! Na akkor kifeküdtem..... :( :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajti Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 mennyi a vége azoknak a Demó-s autókank? én autópályán előztem egyszer 160 valamennyivel... kicsit "fújt már" :( de tartottam neki és érdekes volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Nah! nem kinevetni, vallásos családban nőttem Eszembe se jutott. ;) Sokmindenből poént csinálok, de ezzel a témával nagyon óvatosan bánok. Nyomjad neki!Ott egy 7-es BMW!!!!!! Na akkor kifeküdtem..... :( :P :cry: Hát igen, efféle nagyvadakra gondoltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajti Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 7-es??? szerintem az egy nagy lomha fos6millió cm3 vel! a kicsi autó a jó, viszonyleg erősebb motorral, felfüggesztés és városba, sőt, a legcélszerűbb, könnyű parkolás, fürge, viszonylag kis fogyasztás! minek egy BMW???? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 mennyi a vége azoknak a Demó-s autókank? én autópályán előztem egyszer 160 valamennyivel... kicsit "fújt már" :( de tartottam neki és érdekes volt. De ezt qva gyorsan eléri! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajti Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Szép!!! gyárival nehéz lenne iet produkálni, talán egy opc corsával igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Szép!!! gyárival nehéz lenne iet produkálni, talán egy opc corsával igen Gyárival max. szakadék+hátszél..... :( Mondjuk ehhez a sebességhez kell egy betonbiztos futómű, meg egy adag elvetemültség, mert ha repülarepüla van, akkor bizony ebből a kisgépből hírmondó sem marad.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 7-es??? szerintem az egy nagy lomha fos6millió cm3 vel! a kicsi autó a jó, viszonyleg erősebb motorral, felfüggesztés és városba, sőt, a legcélszerűbb, könnyű parkolás, fürge, viszonylag kis fogyasztás! minek egy BMW???? :( azért jó érzés nagy dögben ülni azzal a tudattal hogy alattad van 6millió ccm...és rohadtul nem érdekel ha elhúz melletted egy corsa mert te bent nyújtózol a fűtött ülésedben... :cry: -nem a corsák ellen szóltam :D Sanyi ! hát nem emlékszel ? mindennapi Sperrdifinket add meg nekünk ma :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 azért jó érzés nagy dögben ülni azzal a tudattal hogy alattad van 6millió ccm...és rohadtul nem érdekel ha elhúz melletted egy corsa mert te bent nyújtózol a fűtött ülésedben... Jaja.Király érzés.........aztán mikor behal benne v.mi, és az orrod alá dugják a nemkicsi szervízszámlát.......Na az mekkora királyság! :( :D :P :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Jaja.Király érzés.........aztán mikor behal benne v.mi, és az orrod alá dugják a nemkicsi szervízszámlát.......Na az mekkora királyság! :P ;) :cry: :D pontosan...olyankor derül ki ki az aki csak megvette a nagy autót hogy műmájer legyen :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 pontosan...olyankor derül ki ki az aki csak megvette a nagy autót hogy műmájer legyen :( Pontosan! :cry: De ilyen verdákkal televan az internet, és a bankok telephelyei ish...... Szal nagy a választék, és csodásan bele lehet futni egy "megkímélt" példányba...... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajti Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Sok a duma... soha nem vennék magamnak 7es BMW-t! Nem is lenne sztem soha rá pénzem mondjuk, de ha lenne akkor se kellene... egy evo X-t azt már inkább! na de egyelőre maradjunk meg a jó öreg pajtásál :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 na de egyelőre maradjunk meg a jó öreg pajtásál :P Ezeknek az autóknak legalább még autó formája van.Nézegettem sok verdát, de azok v.hogy nem fogtak meg.Már a Corsa B sem.Túl kerek.....v. mittomén. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajti Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 És akkor a vectra b????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 És akkor a vectra b????? Családi retroautó! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Családi retroautó! :P Andersen meghalt már! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Andersen meghalt már! :( Mert lelőtted........ a poénját! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 Sok a duma... soha nem vennék magamnak 7es BMW-t! Nem is lenne sztem soha rá pénzem mondjuk, de ha lenne akkor se kellene... egy evo X-t azt már inkább! na de egyelőre maradjunk meg a jó öreg pajtásál :cry: ne haragudj hogy sok a duma...igazán nem akartunk zavarni.... bár a nagy autó leírás illik a senatorra is :P de hogy témánál maradjunk : halálközeli élményem autóban elöször eg Corsában volt....Demó mellett...nem kellett volna másnaposan beülni mellé :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2007 Megoszt Elküldve November17, 2007 de hogy témánál maradjunk : halálközeli élményem autóban elöször eg Corsában volt....Demó mellett...nem kellett volna másnaposan beülni mellé :( Józanul és tisztán is működik a dolog! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts