Demó Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Ha még csak ki se lehet próbálni, meg váltó sincs hozzá, akkor reális a Laci által említett összeg, esetleg egy 10-essel több, de az csak akkor, ha tényleg szép a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 mármint a 70, vagy a 150? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 mármint a 70, vagy a 150? :( 70 :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 nah, azért kérdeztem vissza, mert nem tudtam melyikre gondolsz. Szóval akkor ennyi egy egészséges XE. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajti Elküldve November13, 2007 Megoszt Elküldve November13, 2007 Hy! Ma volt a kicsike az akksisnál mert útközben néha villan egyet egyet az aksijelző. Gondoltam a zene szíjja le mert szoktam vele "keménykedni" mikor megállok a parton :P a lényeg hogy onnan a elküldték egy villanyoshoz me h valami az elektronikánál szarik... Remélem kiküszöbölhető?! Amúgy volt már olyan is h a lámpám ment el menet közben :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Hy! Ma volt a kicsike az akksisnál mert útközben néha villan egyet egyet az aksijelző. Gondoltam a zene szíjja le mert szoktam vele "keménykedni" mikor megállok a parton :P a lényeg hogy onnan a elküldték egy villanyoshoz me h valami az elektronikánál szarik... Remélem kiküszöbölhető?! Amúgy volt már olyan is h a lámpám ment el menet közben :( Sztem a generátort is kellene kisit méregetni, mert valszeg nem bírja a gyűrődést. :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajti Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 A generátort? :P na akkor azt is átnézetem... találtam egy faxa képet: http://www.corsasport.dk/forum/showthread.php?t=7433 elég hetyke :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajti Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 ebből is látszik h mindenre képes ez a kisautó :( http://www.youtube.com/watch?v=r6ezWzPLKVA Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Remélem azzal tisztában lesz, hogy max. annyiért fog elmenni, mint amennyiért megvette tőlem.....(max. 450e.)Ha egyáltalán jön rá majd vevő..... Ettől függetlenül szép kis ótó.... Visszavásárolod? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Visszavásárolod? :( Nem fogom.Többet nem molyolok építéssel, amíg itthon nincs legális jogalapja ezeknek a dolgoknak.Vagyis van.Büntetőjogi...........sajnos.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Nem fogom.Többet nem molyolok építéssel, amíg itthon nincs legális jogalapja ezeknek a dolgoknak.Vagyis van.Büntetőjogi...........sajnos.... :cry: De ezt már nem kell építeni, már készen van ;) :P Amúgy engem is a hülye legalizálás tart vissza :D , amúgy nagyon ######a kis gép lenne :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 De ezt már nem kell építeni, már készen van ;) :P Amúgy engem is a hülye legalizálás tart vissza :cry: , amúgy nagyon ######a kis gép lenne :( Mi itt Kméten megcsináltuk, Demó pedig finomította a verdát..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Azt a fenti C20XE-t amúgy KrisszGSI árulja...CS-en, nagyban nyomja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajti Elküldve November14, 2007 Megoszt Elküldve November14, 2007 Hy! Szerintetek egy sima szívódieselhez érdemes venni sportdobot meg légszűrőt venni? mert h állítólag ilyen régi autónál már nem is szabad erőltetni főleg h diesel... mert ha elkezdek vele erőlködni akor hamar vége lehet a kicsinek... mennyi ebben az igazság?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Hy! Szerintetek egy sima szívódieselhez érdemes venni sportdobot meg légszűrőt venni? mert h állítólag ilyen régi autónál már nem is szabad erőltetni főleg h diesel... mert ha elkezdek vele erőlködni akor hamar vége lehet a kicsinek... mennyi ebben az igazság?? Részben. Dieselnél nagyon nehéz szép hangot csinálni, ezen még a sportlégszűrő sem segít.Ezeket a "kis" dieseleket arra kell használni ,amire valók.Kispézből autózni.SZtem. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajti Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Többet már úgysem kellene költeni rá...azthiszem már túlléptük azt a határt. inkább marad a b corsa :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 ... inkább marad a b corsa :( ... áruló! :P :cry: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajti Elküldve November15, 2007 Megoszt Elküldve November15, 2007 Jó nekem ez kis diesel is de szerettem volna egy kis sportos löketet... de egyelőre gyakorolni vezetni meg egy kis állatkodásra jó ez a városba :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Jó nekem ez kis diesel is de szerettem volna egy kis sportos löketet... de egyelőre gyakorolni vezetni meg egy kis állatkodásra jó ez a városba :P TDsítés...... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajti Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 És azt megéri ???? mennyi pénzből lehet megoldani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Ha a TD-sítés kimerül abban, hogy komplett 1.5 TD motor berak a mostani helyére, akkor esetleg megérheti, bár az a motor se igazán tigris. De legalább több lehetöség van benne, mint egy szívó D-ben. Viszont azt a verziót felejtsd el, hogy a mostani motorodat átépítsd TD-re, mert abból a pénzböl inkább vegyél egy GSI-t és akkor legalább nem egy 67LE-s dízellel kell kocsikáznod (ugyanis a gyári TD félelmetes 67LE-t tud :( ). Na ez az, ami tuti nem éri meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajti Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 Köszönöm a gyors választ! akkor lényegében azthiszem az a legegyszerűbb ha csak a zen szól jól a kicsikében :( új motor-t nem tudom h mennyire éri meg a mostani helyett mert ez erősen jó állapotban van, és kitugyga h milyet tudnék szerezni helyette... szóval mostmár végképp lemondok erről az autórol abból a szempontból h lesz "valami" belőle, marad a másik megoldás: corsa b 1.4I Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 corsa b 1.4I .........C14Si, v. SE....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 .........C14Si, v. SE....... Az ugyanaz! :cry: Vagyis inkább egyik se. :P Az 1.4si motoroknak C14SE a kódja. De az se 2 literes, tehát csak játék! :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November16, 2007 Megoszt Elküldve November16, 2007 ... De az se 2 literes, tehát csak játék! :( :P jóvanna, aki már belekóstolt a jóba... :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts