Sörös Sanyi Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 És akkor mi volna, ha valaki németből hozna egy TÜV-ös átalakítottat? Tudom, regadó gáz, de az tiszta lenne, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 És akkor mi volna, ha valaki németből hozna egy TÜV-ös átalakítottat? Tudom, regadó gáz, de az tiszta lenne, nem? Mire kicsengetnéd rá azt a közel 8K regadót, ugyanott lennél, ha inkább veszel 1t ittohn, és azt legalizálod.Kint is láttam már 2e. euro körül XE Corsát.... Sajnos egyelőre sehogyan sem jó. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa Mániás Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Ezesetben a legjobb helyre kerültél. :( Ez az enyém (volt): 1. 2. ez gyönyörű!mennyibe került mindez???? Én is most már szeretném csinosítani leendő autómat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Én meg azt mondom, hogy egy Corsa A GSi-nél nincs nagyobb királyság! :D :cry: Háát én uhuéval nem bírtam lerázni egy 2 literes Mondeot. :( De mikor visszaadtam neki akkor nemtudtam elindulni a Kadettel. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Én is most már szeretném csinosítani leendő autómat! Felni+ültetés+némi optika.Aztán jöhet a többi! :cry: Háát én uhuéval nem bírtam lerázni egy 2 literes Mondeot. :( Nagyblokkos ellen csak nagyblokkos az igazi! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Nagyblokkos ellen csak nagyblokkos az igazi! :( ST volt. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 ST volt. :( Akkor nincs miről beszélni........ :cry: Demó sem bírt egy Golf V.-tel........csak az meg GTi volt! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Demó sem bírt egy Golf V.-tel........csak az meg GTi volt! :( Tévedés, az 5-ös GTI próbált megelözni, de nem sikerült neki. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Tévedés, az 5-ös GTI próbált megelözni, de nem sikerült neki. :P Akkor pont, mint Opeltomi.........X-re jött ki a dolog..... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 ...Nagyblokkos ellen csak nagyblokkos az igazi! :( kivéve, ha Wankel :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Ma lakatoltunk egy 1.5 Dezsőt, kislámpást. Hát nem semmi, hogy ezek a kis darazsak mennyire szét tudnak porladni! De legalább van hozzá javító cucc. Amit persze javítani kell, hogy passzoljon. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Ma lakatoltunk egy 1.5 Dezsőt, kislámpást. Hát nem semmi, hogy ezek a kis darazsak mennyire szét tudnak porladni! De legalább van hozzá javító cucc. Amit persze javítani kell, hogy passzoljon. :( U.GY. cucc rlz..... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 U.GY. cucc rlz..... :( Ahogy mondja mester! :P Azért mókásak ezek a dolgok. Elvileg jók, de gyakorlatilag épp csak hasonlítanak formára az eredetihez. Mondjuk a zárhíd az egy bontott 1.2-esből került be. De a keze törjön le annak, aki mindent kábelkötegelővel rögzít!!!! Amit én sz*ptam vele, az brutális! :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 De a keze törjön le annak, aki mindent kábelkötegelővel rögzít!!!! Amit én sz*ptam vele, az brutális! :( Az olyan Atommanós megoldás! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Az olyan Atommanós megoldás! :P Mi, a kábelkötözö, vagy a sz*pás? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Mi, a kábelkötözö, vagy a sz*pás? :( Anti nem szopat,ő nem olyan! :cry: Inkább szoptat! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Na halóóóóó...mi folyik itt... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Na halóóóóó...mi folyik itt... :P Dícsérik a kötegelő tuningot! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Mert nem értenek hozzá, és ezt a különleges és profi eljárást nem tudják normálisan elsajátítani... :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Mert nem értenek hozzá, és ezt a különleges és profi eljárást nem tudják normálisan elsajátítani... :P :D Persze, mert kell hozzá a pillanatragasztó is! :cry: on: ez szerintem picit túl van lőve... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 on: ez szerintem picit túl van lőve... :P http://www.czt.no/catalog/images/OPEL_CORS...CZTOPCOA004.jpg Kicsit sok neki ez a lökös........sztem ish...... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Kicsit sok neki ez a lökös........sztem ish...... :( A lökös még jó lenne sztem, csak az a nagy alurács ronda már rajta, olyan, mintha azt mondaná: :cry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Mert nem értenek hozzá, és ezt a különleges és profi eljárást nem tudják normálisan elsajátítani... :P ;) Hát, akkor ez a csóka nagyon nem sajátította el... A hűtőmaszkot két kötegelő, és két facsavar fogta, a lökhárítót szintén kettő, jó széles, erős, csípőfogó meg sehol sem, így egy kombináltfogóval harcoltam vele. A kábelköteget a zárhídhoz szintén végig kábelkötegelő fogta, de úgy, hogy a bal lámpa magasságállító csavarját is odarántotta. Én meg csak cibálom a lámpatestet, hogy miért nem jön? :cry: Ja, és a jobbos sárvédőt is két lyunál kábelkötegelővel rögzítette, mert alóla kirohadt a lemez. :Dez szerintem picit túl van lőve... :( Nem kicsit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 Fényszóróktól lefelé nem szép. Lökösök, küszöb, kerekek, ráadásul még terepjaró is. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 ...ráadásul még terepjaró is... Lehet, hogy sikerült átrakniuk a 4x4 -et... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts