kriszti Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 simán, mivel apukám és a párom is autószerelő! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 simán, mivel apukám és a párom is autószerelő! :cry: Hja, úgy könnyűűűű :P De akkor lehetne minden hónapban más motor a kocsidban :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Ha mindenki autószerelő, akkor vegyél Mantát! Abba az amcsi V8-ak is beleférnek simán, taposás nélkül! :( (Tudom, tudom, nem kell mindenkinek Manta, de hátha még egy lelket megtérítek :P) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kriszti Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 sajnos az öregem elég maradi! és az eredetit szereti... :( még a saját autójába se rak be új motort pedig abba már 350 000kmvan és van hozzá másik motor otthon!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 sajnos az öregem elég maradi! és az eredetit szereti... :( még a saját autójába se rak be új motort pedig abba már 350 000kmvan és van hozzá másik motor otthon!!! Tessék, akkor itt egy erősebb, amit nemrég leltek a srácok : http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 Nem kell motort cserálni csak autót :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Tessék, akkor itt egy erősebb, amit nemrég leltek a srácok : http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 Nem kell motort cserálni csak autót :P Bezonyámm! :cry: Csak erre kicsit költeni kell kasztniilag...... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
kriszti Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 :P :cry: Az enyémbe csak 130.000km van össz vissz!ugyhogy nem igazán cserélném le! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 :cry: :D Az enyémbe csak 130.000km van össz vissz!ugyhogy nem igazán cserélném le! :( Ismerőstől vetted?Magyarországi a gép?Szervízkönyve megvan?Mert ha nincs, akkor nem biztos az a 130e.km....... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 :cry: :D Az enyémbe csak 130.000km van össz vissz!ugyhogy nem igazán cserélném le! :( Hüm-hüm. Akkor ha plusz pacikat akarsz, akkor csak 1 hely marad : http://www.magnumtuning.hu/ Szólj, ha 120 lóerőnél tartasz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Szivesen megnézném,ahogy generátorszíjat cserélsz rajta! :P akar a fene. Nekem ha lesz akkor "csak" C20XE lesz. Ezen cseréljen a gazdája. :cry: Ismerőstől vetted?Magyarországi a gép?Szervízkönyve megvan?Mert ha nincs, akkor nem biztos az a 130e.km....... :( Mindig ez a pesszimizmus. Nézzük optimistán is a dolgokat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kriszti Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 ismerőstől vettük!én vagyok a 2.tulaj!és tutkóra annyi van benne, mert csak ünneplős autónak használták! :( Magyarországi és itthon vették szalonból! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 130E? Sokat ünnepeltek! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 ismerőstől vettük!én vagyok a 2.tulaj!és tutkóra annyi van benne, mert csak ünneplős autónak használták! :( Magyarországi és itthon vették szalonból! :cry: Akkor ebbe bátran bele lehet tenni a C20XE-t, bírni fogja a kasztni! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Szivesen megnézném,ahogy generátorszíjat cserélsz rajta! :( Nem fogod elhinni, de több hely van a V6 mellett szíjat cserélni, mint egy C20XE mellett. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kriszti Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 mi 75.000nél vettük! :P a többit én raktam bele :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 mi 75.000nél vettük! :cry: a többit én raktam bele :( Voltál vele erre/arra.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kriszti Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Mindíg meghajtom a drágát, sajnos nem sokat tudok belőle kitaposni! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Mindíg meghajtom a drágát, sajnos nem sokat tudok belőle kitaposni! :P Akkor jöhetne Mélykék ajánlata azzal a kis feketével..... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Akkor jöhetne Mélykék ajánlata azzal a kis feketével..... :( És a Magnum ? Az már smafú ? :cry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 Akkor jöhetne Mélykék ajánlata azzal a kis feketével..... :( Sanyinak van igaza ! Manta kell :P vagy senator és mehet a dual ram :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November3, 2007 Megoszt Elküldve November3, 2007 És a Magnum ? Az már smafú ? ;) :( Szegény Krisztire nehogymár rásózz egy Ferrari-t, vagy egy bajszos hapsit! :P Sanyinak van igaza! Manta kell :P vagy Senator és mehet a dual ram :P Ugye hogy ugye? :P És ha azt mondom, hogy Manta kell ÉS Senator? :cry: Na jó, azért kell egy Corsa is, csak hogy ne offoljunk (és tényleg kellene :D). Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Én meg azt mondom, hogy egy Corsa A GSi-nél nincs nagyobb királyság! :P :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Én meg azt mondom, hogy egy Corsa A GSi-nél nincs nagyobb királyság! :P :( Ültél már olyanban? :cry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Ültél már olyanban? :P Hasonlóban már igen! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November4, 2007 Megoszt Elküldve November4, 2007 Ültél már olyanban? :P Meg merem kockáztatni, hogy amiben ültem (mind2) az igenigen jobb volt.De a GSi legalább legális, és nincs vele szívás........legalább is annyi.....legalább is itthon.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts