Fam Elküldve Július31, 2014 Megoszt Elküldve Július31, 2014 mi a szép állapotú? :) Inkább csak funkcionálisan működőnek nevezem a dolgokat. A polcot makett ragasztóval igyekeztem összehozni, mint az a képen is látható, szépen el van reccsenve, de most szépen megállt. Az óra meg eleinte kicsit döcögősen járt, vagyis többet nem járt, mint járt. Most 2 napja megy szépen. Gondolom a sok állás miatt kicsit beragadt. Nem tudom, honnét szedte, de én nagyon köszönöm neki, hisz nekem eddig egyik sem volt meg. Felnid méreteit elárulod? Ami az újon van? Valami hasonlón gondolkozom. A többi részéhez képest ezen a fotón a színe szebbnek néz ki. :icon1: Én legutóbb a középső szellőző rácsok lamelláinak együtt állását oldottam meg drót, gombostű és epoxi kombóval. :D A felniről jelenleg annyi tudok, hogy 15-ös. ET számát nem találom. A gumi rajta 195/45R15. A felnin ilyen jelölést találtam: A gép hátulról: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július31, 2014 Megoszt Elküldve Július31, 2014 FAM ! Semmit sem tudok az autó előéletéről csak én is beszélgettem az eladóval amikor hirdette :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július31, 2014 Megoszt Elküldve Július31, 2014 Blitzre ugye elhozod ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Augusztus1, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2014 FAM ! Semmit sem tudok az autó előéletéről csak én is beszélgettem az eladóval amikor hirdette :) Csak nem megvetted volna? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Augusztus1, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2014 Blitzre ugye elhozod ? :) :icon1: Van rá esély. Jó lenne! Többen mentek innen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus1, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2014 :icon1: Van rá esély. Jó lenne! Többen mentek innen? Én pl. biztos. Ha a kicsike is úgy akarja. Múlt hétvégén csaptam egy laza, majdnem 800 km-es karikát. Ma tankoltam újra tele, és így kiszámoltam a fogyasztást. 4,81 Liter/100 km. Gyorsan, hálám jeléül vettem is két szett hátsó kerékcsapágy készletet. Holnap be is építem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Augusztus1, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2014 Én pl. biztos. Ha a kicsike is úgy akarja. Múlt hétvégén csaptam egy laza, majdnem 800 km-es karikát. Ma tankoltam újra tele, és így kiszámoltam a fogyasztást. 4,81 Liter/100 km. Gyorsan, hálám jeléül vettem is két szett hátsó kerékcsapágy készletet. Holnap be is építem. Hát gratula a fogyasztáshoz! Én a gsi-t néztem mostanság, vegyesben 6,5-el gurul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus1, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2014 Kösz! Szerencsére a kasztnit leszámítva elfogynak azok a dolgok, amiket még nem szedtem szét, és javítottam meg. Ami késik, nem múlik. CO palack+gép is megvan. Szóval abba is bele fogok kezdeni egyszer, csak legyen szabadidőm és pénzem is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Augusztus2, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2014 No igen. Szívem szerint én is magam csinálnám az össze javítást, de jórészt még meg is kellene tanulnom. Amit tudok megcsinálom, a többiben meg jóemberek segítenek. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus2, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2014 Én 13 éves korom óta amit tudok, megcsinálok. Persze, ha nem akarok szívni, van bejáratott szerelő, akihez bármikor fordulhatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus3, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2014 Csak nem megvetted volna? Bátyám akarta,de a megnézésig sem jutottunk el, mert nem volt idő meg nem tudta mit akar stb :D aztán vett egy asconát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Augusztus4, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2014 Én 13 éves korom óta amit tudok, megcsinálok. Persze, ha nem akarok szívni, van bejáratott szerelő, akihez bármikor fordulhatok. Ebben a szakmában pont 20 évvel vagyok elmaradva tőled! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Augusztus4, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2014 Bátyám akarta,de a megnézésig sem jutottunk el, mert nem volt idő meg nem tudta mit akar stb :D aztán vett egy asconát Ha nem számított, hogy pont ez a típus legyen, akkor jobban járt!!! :icon10: Bár nem tudom, az milyen állapotban van. Van kép róla? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Augusztus6, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2014 Blitzre ugye elhozod ? :) Egész hétvégén ott lesztek? Egyik nap valószínű ki tudok menni, de nem túl sok időre. Mikor érdemes? Napközben, vagy estefelé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus7, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2014 Napközben gyere! ;) Várunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Augusztus8, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2014 Napközben gyere! ;) Várunk! Ok. Holnap. Hali! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabry001 Elküldve Augusztus8, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2014 Corsa b gsi hengerenkénti Leömlőt keresek!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Augusztus11, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2014 Sajnos nem lehettem ott sokáig, de a látnivaló is megérte! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus11, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2014 Köszi a közbenjárást! Már be is szereltem a hibátlan legszurot! Ui, Facebook-odat ellenőrizd. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Augusztus11, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2014 Köszi a közbenjárást! Már be is szereltem a hibátlan legszurot! Ui, Facebook-odat ellenőrizd. ;) Nincs mit! Így azért biztos szebb! :icon1: Másfél év után ismét tévedjek arra? :blink: :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus11, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2014 Miért ne. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabry001 Elküldve Augusztus14, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2014 C16xe kábelköteget keresek sürgősen!Fontos!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2014 kicsit kimaradtam innen Nincs elfekvőben valakinek TR-hez sok cucca? Esetleg tartalékba 10S motor? Vagy bármi? Egy dolog zavar. Acélfelnivel és aluval is ugyanaz a tünet. Az 1.0 istenesen nyikorogtatja a gumit. Ha kilövök lámpától, még képes folyamatosan halkan nyikorogni 1-esben végig, meg kanyarokban is 20-al. Majdnem minden ki lett cserélve a futóműben, volt 2x beállításon is, és mégis. Esetleg elképzelhető, hogy rosszul állították be 2x is? Mondjuk ugyanoda vittem vissza, mert panaszba emeltem a nyikorgást, picit állítottak is rajta, de nem tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember11, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2014 Vegyél rá pályagumikat, azzal nem csinálja! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember11, 2014 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2014 Valami olcsóbb megoldás? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts