Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

mi a szép állapotú? :)

Inkább csak funkcionálisan működőnek nevezem a dolgokat.

A polcot makett ragasztóval igyekeztem összehozni, mint az a képen is látható, szépen el van reccsenve, de most szépen megállt.

Az óra meg eleinte kicsit döcögősen járt, vagyis többet nem járt, mint járt.

Most 2 napja megy szépen.

Gondolom a sok állás miatt kicsit beragadt.

Nem tudom, honnét szedte, de én nagyon köszönöm neki, hisz nekem eddig egyik sem volt meg.

Felnid méreteit elárulod? Ami az újon van?

Valami hasonlón gondolkozom.

A többi részéhez képest ezen a fotón a színe szebbnek néz ki. :icon1:

Én legutóbb a középső szellőző rácsok lamelláinak együtt állását oldottam meg drót, gombostű és epoxi kombóval. :D

A felniről jelenleg annyi tudok, hogy 15-ös. ET számát nem találom. A gumi rajta 195/45R15.

A felnin ilyen jelölést találtam:

DSC_0221_vk_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A gép hátulról:

DSC_0094_vk_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Elküldve

FAM !

Semmit sem tudok az autó előéletéről csak én is beszélgettem az eladóval amikor hirdette :)

Csak nem megvetted volna?

Elküldve

:icon1: Van rá esély. Jó lenne! Többen mentek innen?

Én pl. biztos. Ha a kicsike is úgy akarja.

Múlt hétvégén csaptam egy laza, majdnem 800 km-es karikát. Ma tankoltam újra tele, és így kiszámoltam a fogyasztást.

4,81 Liter/100 km.

Gyorsan, hálám jeléül vettem is két szett hátsó kerékcsapágy készletet. Holnap be is építem.

Elküldve

Én pl. biztos. Ha a kicsike is úgy akarja.

Múlt hétvégén csaptam egy laza, majdnem 800 km-es karikát. Ma tankoltam újra tele, és így kiszámoltam a fogyasztást.

4,81 Liter/100 km.

Gyorsan, hálám jeléül vettem is két szett hátsó kerékcsapágy készletet. Holnap be is építem.

Hát gratula a fogyasztáshoz! Én a gsi-t néztem mostanság, vegyesben 6,5-el gurul.

Elküldve

Kösz!

Szerencsére a kasztnit leszámítva elfogynak azok a dolgok, amiket még nem szedtem szét, és javítottam meg.

Ami késik, nem múlik.

CO palack+gép is megvan. Szóval abba is bele fogok kezdeni egyszer, csak legyen szabadidőm és pénzem is. :)

Elküldve

No igen. Szívem szerint én is magam csinálnám az össze javítást, de jórészt még meg is kellene tanulnom. Amit tudok megcsinálom, a többiben meg jóemberek segítenek. :icon1:

Elküldve

Csak nem megvetted volna?

Bátyám akarta,de a megnézésig sem jutottunk el, mert nem volt idő meg nem tudta mit akar stb :D aztán vett egy asconát

Elküldve

Én 13 éves korom óta amit tudok, megcsinálok.

Persze, ha nem akarok szívni, van bejáratott szerelő, akihez bármikor fordulhatok.

Ebben a szakmában pont 20 évvel vagyok elmaradva tőled! :D

Elküldve

Bátyám akarta,de a megnézésig sem jutottunk el, mert nem volt idő meg nem tudta mit akar stb :D aztán vett egy asconát

Ha nem számított, hogy pont ez a típus legyen, akkor jobban járt!!! :icon10: Bár nem tudom, az milyen állapotban van. Van kép róla?

Elküldve

Blitzre ugye elhozod ? :)

Egész hétvégén ott lesztek?

Egyik nap valószínű ki tudok menni, de nem túl sok időre. Mikor érdemes? Napközben, vagy estefelé?

Elküldve

Köszi a közbenjárást!

Már be is szereltem a hibátlan legszurot!

Ui, Facebook-odat ellenőrizd. ;)

Nincs mit!

Így azért biztos szebb! :icon1:

Másfél év után ismét tévedjek arra? :blink: :icon1:

• 4 weeks later...
Elküldve

kicsit kimaradtam innen

Nincs elfekvőben valakinek TR-hez sok cucca?

Esetleg tartalékba 10S motor? Vagy bármi?

Egy dolog zavar.

Acélfelnivel és aluval is ugyanaz a tünet.

Az 1.0 istenesen nyikorogtatja a gumit.

Ha kilövök lámpától, még képes folyamatosan halkan nyikorogni 1-esben végig, meg kanyarokban is 20-al.

Majdnem minden ki lett cserélve a futóműben, volt 2x beállításon is, és mégis.

Esetleg elképzelhető, hogy rosszul állították be 2x is? Mondjuk ugyanoda vittem vissza, mert panaszba emeltem a nyikorgást, picit állítottak is rajta, de nem tetszik.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.