Fam Elküldve Szeptember30, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2012 Sziasztok! A faterom A corsa jához keresnénk első sárvédő elemeket (lehetőleg piros) bontva. Bács - Kiskunban egyenlőre nem talált bontókban, ha valaki tud olyan bontót ahol tutira van ilyen kérem jelezze (5 ajtós modell) Bontóban nem tudok, de; A1 vagy A2-es? Az A2-nek megvan a párja is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október1, 2012 Megoszt Elküldve Október1, 2012 Komolyabb merevítés van benne? Forgalmiba mennyit írtak? Hajjajj... de muszáj is, mert ugye önhordó kasztni lenne, de B,C oszlop az meg nincsen. A küszöb sokkal szélesebb a zártszelvény miatt, emaitt kellett átalakítanom a biztonsági öv sínjét, hogy a gyári kagyló mellett elférjen. A taposó fölött is van egy-egy keresztben, a háromszög alakú réseknél ilyen kemény szivacs-szerű cucc van, hogy ne süllyedjen be a padlószőnyeg. Van egy keresztben a hátsó ülés előtt, meg egyből az ajtó után egy kis 45 fokos darab, meg elöl függőlegesen, ami gyanítom, hogy az egész ablak körül körbefut (majd amikor ki lesz szedve a műszerfal megnézem). A forgalmiban 800 Kg-ot írnak, de majd lemázsáztatom amikor készen lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Október3, 2012 Megoszt Elküldve Október3, 2012 Hajjajj... de muszáj is, mert ugye önhordó kasztni lenne, de B,C oszlop az meg nincsen. A küszöb sokkal szélesebb a zártszelvény miatt, emaitt kellett átalakítanom a biztonsági öv sínjét, hogy a gyári kagyló mellett elférjen. A taposó fölött is van egy-egy keresztben, a háromszög alakú réseknél ilyen kemény szivacs-szerű cucc van, hogy ne süllyedjen be a padlószőnyeg. Van egy keresztben a hátsó ülés előtt, meg egyből az ajtó után egy kis 45 fokos darab, meg elöl függőlegesen, ami gyanítom, hogy az egész ablak körül körbefut (majd amikor ki lesz szedve a műszerfal megnézem). A forgalmiban 800 Kg-ot írnak, de majd lemázsáztatom amikor készen lesz :) "Komolyabb"-at kérdeztem! :smartass: Az én forgalmimban szereplő súly szerint akkor nekem is kabrióm van! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GyG_C16Si Elküldve Október4, 2012 Megoszt Elküldve Október4, 2012 Hello! Haveromnál padlássöprés volt, kaptam egy raklap corsa cuccot, főleg nagylámpás motyók, lámpák, hűtő, műszerfal, műanyagok, kárpitok, stb..., ha valakinek kell valami szóljon ingyen elvihető bármi, kidobni sajnálnám, nekem nagylámpás cuccok nem igazán kellenek, cserébe elfogadnék egy A2-es fűtésállító gombot, az enyém letört... Érd.: Priviben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricsi 91 Elküldve Október15, 2012 Megoszt Elküldve Október15, 2012 Sziasztok nem tudnátok mondani 1 bontót vagy valakit akinek van alkatrészeket venni? Kéne nekem 4db vízlehúzó kívülre 5 ajtóshoz. tudtok valakit? amugy most ujítom fel a kicsikét. 1993-as 5 ajtós szép zöldeskék festéssel most akarok még bele venni elektromos ablakot meg centrálzárat,bicskakulcsot,riasztót :) fel akarom szerelni a kicsikét meg érdemli:) előre is köszi a választ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tsabko Elküldve November5, 2012 Megoszt Elküldve November5, 2012 Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy a kis Cors-am egy 85-ös 1.2S szépen indul, de haza jöttem egy hosszab útról szépen leállitottam majd inditottam volna újbol és nem akart beindulni olyan hangja volt mint amikor lemerűl az akksi be sem indult rámértem és tényleg lemerült egy 90km-es út után nem töltöt volna ezért akksit felratam tölteni és másnap újból probálkoztam, az elején úgyan az a inditás ismélödött de utána szép lassan beindult rámértem töltésem hibátlan! Kérdenm én mi lehet a baj, akksi ok, töltés ok! :o öninditó baj vagy bendix bajom lehet vagy esetleg valaki találkozott már ilyen hibával Olyan mintha szorulna valami?! Köszi elöre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kobold666 Elküldve November11, 2012 Megoszt Elküldve November11, 2012 Van egy Opel Corsa A 1.2 S 1985.05 havi kis autóm és kellene nekem hozzá kettő db első lengéscsillapító és komplett első-hátsó kerékcsapágy szett.Ha tud valaki segíteni kérem keressen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kobold666 Elküldve November11, 2012 Megoszt Elküldve November11, 2012 Nekem is volt hasonló és akkor azt hittem önindító,meg is csináltattam azt mondta szerelő össze volt égve odabent minden,hazahoztam és újra nem indult.Visszavittem majd kiderült az akksi "is" rossz.Meg volt benne a töltöttség,de terheléskor szinte nullára lement.Feltöltette a szerelő velem régi típusú töltővel ami túltölti úgy hogy forrt az akksi így ment még pár hetet,de utána teljesen megadta magát.Vettem új akksit és azóta repül!Már amikor tudok bele tankolni... Sziasztok! Olyan problémám lenne hogy a kis Cors-am egy 85-ös 1.2S szépen indul, de haza jöttem egy hosszab útról szépen leállitottam majd inditottam volna újbol és nem akart beindulni olyan hangja volt mint amikor lemerűl az akksi be sem indult rámértem és tényleg lemerült egy 90km-es út után nem töltöt volna ezért akksit felratam tölteni és másnap újból probálkoztam, az elején úgyan az a inditás ismélödött de utána szép lassan beindult rámértem töltésem hibátlan! Kérdenm én mi lehet a baj, akksi ok, töltés ok! :o öninditó baj vagy bendix bajom lehet vagy esetleg valaki találkozott már ilyen hibával Olyan mintha szorulna valami?! Köszi elöre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskasza Elküldve November13, 2012 Megoszt Elküldve November13, 2012 Sziasztok! A Corsa 1.4i-be keresek motorvezérlőt ! Motorkód: C14NZ a vezérlő 161-es számmal kezdődik de a többi része olvashatatlan sajnos . Fekete a csatlakozó része . Illetve régió kód: XK ha valakinek van ilyen cumója kérem mielőbb jelezze ! 06209181585 Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
tsabko Elküldve November18, 2012 Megoszt Elküldve November18, 2012 kérdés öninditóban hány darab szénkefétek van?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
megazsolesz Elküldve December1, 2012 Megoszt Elküldve December1, 2012 Sziasztok A corsasok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolti727 Elküldve December9, 2012 Megoszt Elküldve December9, 2012 Tisztelt Fórumosok! Zsolti vagyok! Van egy opel corsa A 1.3i-as 1986-os évjáratú kis autóm! A problémám, hogy nem megy a fütés. A ventilátor működik, de középen csak hideg levegőt fúj be! Két oldalt meg kicsit langyos de szinte nem is érződik semmi meleg levegő! A vízhőmérsékletet jelző óra pedig meg sem mozdul! Viszont a motortérnél a csövek pedig melegek! Mi lehet a baja? Segytségeteket előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve December9, 2012 Megoszt Elküldve December9, 2012 Tisztelt Fórumosok! Zsolti vagyok! Van egy opel corsa A 1.3i-as 1986-os évjáratú kis autóm! A problémám, hogy nem megy a fütés. A ventilátor működik, de középen csak hideg levegőt fúj be! Két oldalt meg kicsit langyos de szinte nem is érződik semmi meleg levegő! A vízhőmérsékletet jelző óra pedig meg sem mozdul! Viszont a motortérnél a csövek pedig melegek! Mi lehet a baja? Segytségeteket előre is köszönöm! Szerintem nyitva maradt a termosztátod és azért nem melegszik a víz, mert állandóan kering a rendszerben, így a radiátorban is hideg a víz, ergo nincs fűtésed. Termosztát csere kell, illetve érdemes átmosni majd tavasszal a vízrendszert, tesco-ban kapható mosóval, sárga doboz kék fehéres cimkével, nevére most nem emlékszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
piszter29 Elküldve December9, 2012 Megoszt Elküldve December9, 2012 Tisztelt Fórumosok! Zsolti vagyok! Van egy opel corsa A 1.3i-as 1986-os évjáratú kis autóm! A problémám, hogy nem megy a fütés. A ventilátor működik, de középen csak hideg levegőt fúj be! Két oldalt meg kicsit langyos de szinte nem is érződik semmi meleg levegő! A vízhőmérsékletet jelző óra pedig meg sem mozdul! Viszont a motortérnél a csövek pedig melegek! Mi lehet a baja? Segytségeteket előre is köszönöm! Termosztát!A szerepe hogy a melegedő motor vizét először a kis vízkörön engedje áramolni(fűtés)és ha meg van az üzemi hőmérséklet akkor átengedi a hűtővizet a nagy vízkörre(hűtő). Mihamarabb termosztát csere mert a nem üzem meleg motor jobban kopik meg hát fűtésed sincs!Ja ás a fogyasztásod is emelkedik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December9, 2012 Megoszt Elküldve December9, 2012 ...de a "középen csak hideg levegő" '86-ban még feature volt, nem hiba. Azért van hogy a sofőr ne aludjon el menet közben. Nekem még a '92-es A2-es Corsám és a '91-es Calibrám is ilyen volt, a G Astra már nem. Viszont hallgass a többiekre a termosztáttal kapcsolatban, mert az hogy a szélén is csak langyosat fúj az nem normális. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve December9, 2012 Megoszt Elküldve December9, 2012 ...de a "középen csak hideg levegő" '86-ban még feature volt, nem hiba. Azért van hogy a sofőr ne aludjon el menet közben. Nekem még a '92-es A2-es Corsám és a '91-es Calibrám is ilyen volt, a G Astra már nem. Viszont hallgass a többiekre a termosztáttal kapcsolatban, mert az hogy a szélén is csak langyosat fúj az nem normális. Az lehet, hogy úgy volt gyárilag, igazából én elsősorban nem is az miatt írtam, hanem, hogy az óra nem megy fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December9, 2012 Megoszt Elküldve December9, 2012 Sorry, neked igazad is van, az előző post Zsolti727-nek ment... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve December9, 2012 Megoszt Elküldve December9, 2012 Sorry, neked igazad is van, az előző post Zsolti727-nek ment... Ja oké :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolti727 Elküldve December10, 2012 Megoszt Elküldve December10, 2012 Helló! Zsolt vagyok! Van egy 1986-os évjáratú 1.3 i-s A Corsam. Termosztátot szeretnék benne cserélni, tudnátok segíteni, hogyan csináljam? A vezérlésnél van a termosztát? Előre is köszi mindenkinek! Üdv: Zsolt Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyjozzi Elküldve December11, 2012 Megoszt Elküldve December11, 2012 Sziasztok lehet hülységet kérdezek ne kövezzetek meg érte, adodott egy lehetőségem hogy beszerezzek ilyen: http://www.boorze.com/hu/car_part/Opel_Zafira_felni_-_alu_R17/27483 felniket. Csak az a baj hogy nekem zafirám van. Remélem nem baj hogy itt teszem fel ezt a kérdést láma vagyok hozzá. Köszönöm ha válaszoltok rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsolti727 Elküldve December12, 2012 Megoszt Elküldve December12, 2012 Köszi mindenkinek a válaszokat! :) nahát a közepén csak hideg is marad ooo Le tudnátok nekem írni légyszi, hogyan cseréljem ki a termosztátot? Mi a menete és mire ügyeljek ja és hol van? Bocsi még kezdő vagyok, de meg akarok tanulni mindent! Köszi mindenkinek! Üdv: Zsolti Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December13, 2012 Megoszt Elküldve December13, 2012 Tisztelt Fórumosok! Zsolti vagyok! Van egy opel corsa A 1.3i-as 1986-os évjáratú kis autóm! A problémám, hogy nem megy a fütés. A ventilátor működik, de középen csak hideg levegőt fúj be! Két oldalt meg kicsit langyos de szinte nem is érződik semmi meleg levegő! A vízhőmérsékletet jelző óra pedig meg sem mozdul! Viszont a motortérnél a csövek pedig melegek! Mi lehet a baja? Segytségeteket előre is köszönöm! Első körben nézd meg a hideg/meleg állító bovdenek bekötési pontjait is. A belső, ami a fűtőradiátornál van előszeretettel szokott leugrani, ha már el van öregedve/törve a műanyag. Ha így van, akkor a fém kallantyút a radiátornál, ami a terelőlemezeket állítja, át tudod kézzel is tolni ideiglenesen melegre, amíg jobb idő nem lesz ;) Viszont ha a motor már kellően bemelegedett és a vízhőfok mégsem mozdul meg, a termosztátra valóban mindenképp rá kéne nézni! Sajnos a kisblokkos, 8 szelepes motoroknál a vezérlés alatt van a termosztát (ha leveszed a vezérlés burkolatát és követed a vezérlés oldalán lévő vízcsövet meg is látod hova megy). Link to comment Megosztás: More sharing options...
fruji Elküldve Január8, 2013 Megoszt Elküldve Január8, 2013 Sziasztok! 2 hónapja vettem egy corsat első autónak, és egy kérdéssel szeretnék hozzátok fordulni. Az autó hidegen rángat, mindaddig amíg be nem melegszik a motor. A neten keresgélve több információt is találtam arra vonatkozóan, hogy ez normális-e vagy sem, ezért lennék kíváncsi a ti tapasztalataitokra is. Az autón a megvétel óta cserélve lett az aksi, gyertyák, gyújtáselosztófedél, rotor. Az autó egyébként 85-ös 12ST motorral. Köszönöm a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GyG_C16Si Elküldve Január27, 2013 Megoszt Elküldve Január27, 2013 Sanszos, hogy karbi gond lesz és azért rángat, szivatóra ránéznék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
fruji Elküldve Január29, 2013 Megoszt Elküldve Január29, 2013 Megoldódott probléma. Az AC pumpa romlott el. Mióta kicseréltem megszűnt a rángatás. Köszönöm a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts