Gelko Elküldve Június15, 2012 Megoszt Elküldve Június15, 2012 Idejössz és elviszed :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Június16, 2012 Megoszt Elküldve Június16, 2012 Idejössz és elviszed :D Cím? Privátban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június16, 2012 Megoszt Elküldve Június16, 2012 ok.... Stefan te meg írj egy regényt ide de gyorsan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június17, 2012 Megoszt Elküldve Június17, 2012 Stefan te meg írj egy regényt ide de gyorsan :D Jaja, mutasd mid van. Mármint azt a cabriót. Képeket róla de izibe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2012 Megoszt Elküldve Június17, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Június17, 2012 Megoszt Elküldve Június17, 2012 Hát gratulálok hozzá! Szép darab! :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június17, 2012 Megoszt Elküldve Június17, 2012 @J0hnny: ezt az egyet láttam FB-n,más/több képre gondoltam. BTW tényleg mindössze 1500db készült ezekből? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fam Elküldve Június17, 2012 Megoszt Elküldve Június17, 2012 Infó róla. Stefan! És ebben bőr ülések vannak? :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június17, 2012 Megoszt Elküldve Június17, 2012 @J0hnny: ezt az egyet láttam FB-n,más/több képre gondoltam. Közlnöm kell veled Gábor egy szomorú tényt: nem csak te létezel a Föld nevű bolygón! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június18, 2012 Megoszt Elküldve Június18, 2012 Tényleg, te is itt vagy! :D Viszont én voltam az első és mindezidáig egyetlen aki képet kért a járgányról, szóval ezért feltételeztem hogy nekem szól a válaszod... :blush: De örülök neki hogy ilyen önzetlen vagy hogy másokra is gondolsz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június18, 2012 Megoszt Elküldve Június18, 2012 Sziasztok! Egyelőre telefonos képek vannak, de majd még készülnek rendesek. Nem bőrös, sima A1. 87-es évjárat, 13NB motor, hengerenkénti (elvileg Lexmaul leömlő, Bosal dob), Látszik rajta, hogy sokat állt, de a lényeg, hogy garázsban és alig van rajta rozsdás rész. A főbb és a tipikus részeken is tök egyben van. Szóval azt hiszem bőven megért egy Vectrányi pénzt :) A lehető leggyáribb marad, szóval nem lesz benne XE meg ilyenek :D Egy momo alpina kormány van benne, de szerintem nem belevaló. Gyári GSi-t vadászok most bele. Pár első fecskés kép: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június18, 2012 Megoszt Elküldve Június18, 2012 Elejével akarsz még valamit csinálni? Gondolok itt a gyári duplakereklámpás Irmscher hűtőrácsra :) Az volt gyári ehhez az optikához :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június18, 2012 Megoszt Elküldve Június18, 2012 nagyon poén ez az autó.azt nem mondom hogy szép,de jól néz ki...mióta van az országban? Tudni még ilyenról itthon? Arra emlékszem hogy volt a használtautón.de az ez volt sztem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június18, 2012 Megoszt Elküldve Június18, 2012 Elejével akarsz még valamit csinálni? Gondolok itt a gyári duplakereklámpás Irmscher hűtőrácsra :) Az volt gyári ehhez az optikához :) Szerintem bűn lenne elrondítani a két kerek micsodával. Inkább két faca ülés kellene bele és adni neki egy szép gép polírt, hogy visszanyerje a fényét és színét. Ezek a felnik sem alávalók.... De végülis nem az én autóm, csak a szám jár! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június18, 2012 Megoszt Elküldve Június18, 2012 A keménytető nincs meg hozzá véletlenül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június18, 2012 Megoszt Elküldve Június18, 2012 Johnny, tetszik, nem tetszik, ez akkor is úgy gyári igazán. :) Gabi, a keménytetős a Michalak Spider, az megint valami egész más történet. Az kétüléses és csak az a lehajtható keménytető van, ennek van hátul is üléssora és csak vászontetővel létezett tudtommal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június18, 2012 Megoszt Elküldve Június18, 2012 http://www.hasznaltauto.hu/auto/versenyauto/egyedi/versenyauto_egyedi_corsa-5505238 ez tudjuk kié? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június18, 2012 Megoszt Elküldve Június18, 2012 http://www.hasznaltauto.hu/auto/versenyauto/egyedi/versenyauto_egyedi_corsa-5505238 ez tudjuk kié? Igen, Appel Janié, van aki Tucco néven ismeri. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június18, 2012 Megoszt Elküldve Június18, 2012 Igen, Appel Janié, van aki Tucco néven ismeri. tudsz valami bővebb infót a kocsiról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június18, 2012 Megoszt Elküldve Június18, 2012 Ződ Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június18, 2012 Megoszt Elküldve Június18, 2012 Gabi, a keménytetős a Michalak Spider, az megint valami egész más történet. Elvileg létezett hozzá, bár opció volt. Ezen a linken a következőt írja ha lejjebb görgetsz: "In addition from 1987 on, a fibreglass Hardtop with or without heated back window (was used from the Corsa Hatch) was available." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június18, 2012 Megoszt Elküldve Június18, 2012 tudsz valami bővebb infót a kocsiról? Igen, mit szeretnél tudni? C20XE, elvileg Vems ECU, Kulinpapa progizta neki, 12 alját megy. Elvileg létezett hozzá, bár opció volt. Ezen a linken a következőt írja ha lejjebb görgetsz: "In addition from 1987 on, a fibreglass Hardtop with or without heated back window (was used from the Corsa Hatch) was available." Tényleg, írták, hogy kb. 50db. lett Hardtoppal gyártva és km. 12-n volt Sprint C szélesítés. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Gondolkodtam én is, hogy szerezni kerek lámpás irmscherest, de a "kocka" lámpa Corsásabb, nekem jobban tetszik, úgyhogy marad. Így is autentikus lesz, mert sima kabriót is csináltak ezekből. A Schmidt felnik nekem amúgy tetszenek alatta, illik a színhez meg a szélesítéshez, de van egy garnitúra BBS is. Egyelőre ráérek kitalálni ;) GSi kagylókat meg GSi kormányt fog majd kapni, de első körben menjen "lábán" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Peti! Nincs mérethelyes rajzod első toronymerevítőhöz? Elég lenne a két toronyra csavarozható részről is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Június19, 2012 Megoszt Elküldve Június19, 2012 Peti! Nincs mérethelyes rajzod első toronymerevítőhöz? Elég lenne a két toronyra csavarozható részről is... Johnny, két átmérőt kell mérni, egy furattávolságot és egy furatátmérőt, mi ezen a komplikált, egy mérőszalaggal kimérem neked seperc alatt :D Otthon van is valahol két talpam hozzá, csak azok nem 8-as, hanem 10-es toronyszilent csavarokhoz vannak. :) Gondolkodtam én is, hogy szerezni kerek lámpás irmscherest, de a "kocka" lámpa Corsásabb, nekem jobban tetszik, úgyhogy marad. Így is autentikus lesz, mert sima kabriót is csináltak ezekből. A Schmidt felnik nekem amúgy tetszenek alatta, illik a színhez meg a szélesítéshez, de van egy garnitúra BBS is. Egyelőre ráérek kitalálni ;) GSi kagylókat meg GSi kormányt fog majd kapni, de első körben menjen "lábán" :) Ezekkel a lökösökkel a kereklámpás a gyári :P Amúgy van még két fajta nagylámpás hűtőmaszkom, azokat is rá lehet próbálni, ha gondolod :) Bár ez a mostani se rossz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts