Gelko Elküldve Június16, 2012 Elküldve Június16, 2012 ok.... Stefan te meg írj egy regényt ide de gyorsan :D
tgabika76 Elküldve Június17, 2012 Elküldve Június17, 2012 Stefan te meg írj egy regényt ide de gyorsan :D Jaja, mutasd mid van. Mármint azt a cabriót. Képeket róla de izibe!
tgabika76 Elküldve Június17, 2012 Elküldve Június17, 2012 @J0hnny: ezt az egyet láttam FB-n,más/több képre gondoltam. BTW tényleg mindössze 1500db készült ezekből? :huh:
Fam Elküldve Június17, 2012 Elküldve Június17, 2012 Infó róla. Stefan! És ebben bőr ülések vannak? :icon1:
J0hnny Elküldve Június17, 2012 Elküldve Június17, 2012 @J0hnny: ezt az egyet láttam FB-n,más/több képre gondoltam. Közlnöm kell veled Gábor egy szomorú tényt: nem csak te létezel a Föld nevű bolygón! :D
tgabika76 Elküldve Június18, 2012 Elküldve Június18, 2012 Tényleg, te is itt vagy! :D Viszont én voltam az első és mindezidáig egyetlen aki képet kért a járgányról, szóval ezért feltételeztem hogy nekem szól a válaszod... :blush: De örülök neki hogy ilyen önzetlen vagy hogy másokra is gondolsz. :D
Stefan Elküldve Június18, 2012 Elküldve Június18, 2012 Sziasztok! Egyelőre telefonos képek vannak, de majd még készülnek rendesek. Nem bőrös, sima A1. 87-es évjárat, 13NB motor, hengerenkénti (elvileg Lexmaul leömlő, Bosal dob), Látszik rajta, hogy sokat állt, de a lényeg, hogy garázsban és alig van rajta rozsdás rész. A főbb és a tipikus részeken is tök egyben van. Szóval azt hiszem bőven megért egy Vectrányi pénzt :) A lehető leggyáribb marad, szóval nem lesz benne XE meg ilyenek :D Egy momo alpina kormány van benne, de szerintem nem belevaló. Gyári GSi-t vadászok most bele. Pár első fecskés kép:
Demó Elküldve Június18, 2012 Elküldve Június18, 2012 Elejével akarsz még valamit csinálni? Gondolok itt a gyári duplakereklámpás Irmscher hűtőrácsra :) Az volt gyári ehhez az optikához :)
Gelko Elküldve Június18, 2012 Elküldve Június18, 2012 nagyon poén ez az autó.azt nem mondom hogy szép,de jól néz ki...mióta van az országban? Tudni még ilyenról itthon? Arra emlékszem hogy volt a használtautón.de az ez volt sztem...
J0hnny Elküldve Június18, 2012 Elküldve Június18, 2012 Elejével akarsz még valamit csinálni? Gondolok itt a gyári duplakereklámpás Irmscher hűtőrácsra :) Az volt gyári ehhez az optikához :) Szerintem bűn lenne elrondítani a két kerek micsodával. Inkább két faca ülés kellene bele és adni neki egy szép gép polírt, hogy visszanyerje a fényét és színét. Ezek a felnik sem alávalók.... De végülis nem az én autóm, csak a szám jár! :D
Demó Elküldve Június18, 2012 Elküldve Június18, 2012 Johnny, tetszik, nem tetszik, ez akkor is úgy gyári igazán. :) Gabi, a keménytetős a Michalak Spider, az megint valami egész más történet. Az kétüléses és csak az a lehajtható keménytető van, ennek van hátul is üléssora és csak vászontetővel létezett tudtommal.
Mc-elek Elküldve Június18, 2012 Elküldve Június18, 2012 http://www.hasznaltauto.hu/auto/versenyauto/egyedi/versenyauto_egyedi_corsa-5505238 ez tudjuk kié?
Demó Elküldve Június18, 2012 Elküldve Június18, 2012 http://www.hasznaltauto.hu/auto/versenyauto/egyedi/versenyauto_egyedi_corsa-5505238 ez tudjuk kié? Igen, Appel Janié, van aki Tucco néven ismeri.
Mc-elek Elküldve Június18, 2012 Elküldve Június18, 2012 Igen, Appel Janié, van aki Tucco néven ismeri. tudsz valami bővebb infót a kocsiról?
tgabika76 Elküldve Június18, 2012 Elküldve Június18, 2012 Gabi, a keménytetős a Michalak Spider, az megint valami egész más történet. Elvileg létezett hozzá, bár opció volt. Ezen a linken a következőt írja ha lejjebb görgetsz: "In addition from 1987 on, a fibreglass Hardtop with or without heated back window (was used from the Corsa Hatch) was available."
Demó Elküldve Június18, 2012 Elküldve Június18, 2012 tudsz valami bővebb infót a kocsiról? Igen, mit szeretnél tudni? C20XE, elvileg Vems ECU, Kulinpapa progizta neki, 12 alját megy. Elvileg létezett hozzá, bár opció volt. Ezen a linken a következőt írja ha lejjebb görgetsz: "In addition from 1987 on, a fibreglass Hardtop with or without heated back window (was used from the Corsa Hatch) was available." Tényleg, írták, hogy kb. 50db. lett Hardtoppal gyártva és km. 12-n volt Sprint C szélesítés. :)
Stefan Elküldve Június19, 2012 Elküldve Június19, 2012 Gondolkodtam én is, hogy szerezni kerek lámpás irmscherest, de a "kocka" lámpa Corsásabb, nekem jobban tetszik, úgyhogy marad. Így is autentikus lesz, mert sima kabriót is csináltak ezekből. A Schmidt felnik nekem amúgy tetszenek alatta, illik a színhez meg a szélesítéshez, de van egy garnitúra BBS is. Egyelőre ráérek kitalálni ;) GSi kagylókat meg GSi kormányt fog majd kapni, de első körben menjen "lábán" :)
J0hnny Elküldve Június19, 2012 Elküldve Június19, 2012 Peti! Nincs mérethelyes rajzod első toronymerevítőhöz? Elég lenne a két toronyra csavarozható részről is...
Demó Elküldve Június19, 2012 Elküldve Június19, 2012 Peti! Nincs mérethelyes rajzod első toronymerevítőhöz? Elég lenne a két toronyra csavarozható részről is... Johnny, két átmérőt kell mérni, egy furattávolságot és egy furatátmérőt, mi ezen a komplikált, egy mérőszalaggal kimérem neked seperc alatt :D Otthon van is valahol két talpam hozzá, csak azok nem 8-as, hanem 10-es toronyszilent csavarokhoz vannak. :) Gondolkodtam én is, hogy szerezni kerek lámpás irmscherest, de a "kocka" lámpa Corsásabb, nekem jobban tetszik, úgyhogy marad. Így is autentikus lesz, mert sima kabriót is csináltak ezekből. A Schmidt felnik nekem amúgy tetszenek alatta, illik a színhez meg a szélesítéshez, de van egy garnitúra BBS is. Egyelőre ráérek kitalálni ;) GSi kagylókat meg GSi kormányt fog majd kapni, de első körben menjen "lábán" :) Ezekkel a lökösökkel a kereklámpás a gyári :P Amúgy van még két fajta nagylámpás hűtőmaszkom, azokat is rá lehet próbálni, ha gondolod :) Bár ez a mostani se rossz :)
Recommended Posts