Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Megvannak a sárhányóim, használható állapotban vannak :) Már csak egy jobbos ajtó kell majd...

Amúgy tegnap megállt alattam a kiskocsi. Állok be az udvarra, indítok az autóbejárón de csak teker...visszagurítom egyenesbe, ott sem megy...betoltuk az udvarra majd 5 perc múlva pöcc röff,,,gondolom nem szívta fel a benyát, pedig új az AC..ma teli is tankoltam :)

Elküldve

Megvannak a sárhányóim, használható állapotban vannak :) Már csak egy jobbos ajtó kell majd...

Amúgy tegnap megállt alattam a kiskocsi. Állok be az udvarra, indítok az autóbejárón de csak teker...visszagurítom egyenesbe, ott sem megy...betoltuk az udvarra majd 5 perc múlva pöcc röff,,,gondolom nem szívta fel a benyát, pedig új az AC..ma teli is tankoltam :)

Üdv a corsások között! :)

Szilód, kötegelőd van már? :D

Elküldve

Az eddig is volt :D

Vákumrendszerről nincs valalmi robbantott ábra ? A fékszervóról leágazik egy vastag cső és onnan egy vékony csonk, amihez van csövem is csak nem tudom hova kell mennie. Alapjáratom ezért szar....

Elküldve

"880 LiFePO4 (lithium iron phosphate) battery cells * Integrated monitoring and control system * 1MW battery power for short periods available * 23 kWh of stored energy * 3000 life-cycle * Charging time: 40 min Technical specifications: Power: 500 kW / 680 hp Torque: 900 Nm Weight: 1150 kg Stored Energy: 23 kWh Range: 180 km 0-100km / h: 3.5 sec. ¼ mile: 12 sec. Max. Speed​: 280 km / h"

Na ez ütvefúr!

880 LiFePo, szóval nem ólom aksi. 2300 mAh darabja, ilyen van a Dewalt szerszámokban is, sokan használják, Lehet brutálkodva tölteni, és nem túl igényes a gondozásra.

Elküldve

880 LiFePo, szóval nem ólom aksi. 2300 mAh darabja, ilyen van a Dewalt szerszámokban is, sokan használják, Lehet brutálkodva tölteni, és nem túl igényes a gondozásra.

Az összes ólomakksit rég ki kellett volna vonni a forgalomból szvsz. Már annyira középkor és környezetszennyező.

Elküldve

Az eddig is volt :D

Vákumrendszerről nincs valalmi robbantott ábra ? A fékszervóról leágazik egy vastag cső és onnan egy vékony csonk, amihez van csövem is csak nem tudom hova kell mennie. Alapjáratom ezért szar....

Börni megoldotta :)

Elküldve

Sziasztok!

88-as A Corsa műszerfalát hogyan tudnám kivenni?Honnan kezdjem el bontani? Pár égő kivan égve+ egy pók is beköltözött a kilométer óra alá..: )

Tanácsokat köszönöm előre is!

Gergő

Elküldve

Részvétem! Remélem jó kezekbe kerül!

A sajátom csak orvosnál van már másfél hete, de ezt is nehezen bírom. A héten meglátogatom, hogy van.

Elküldve

A hétvégén jönnek megnézni a c20xe-t, lehet, hogy corsa nélkül maradok. :unsure:

pedig nagyon agyaltam rajta hogy én is megveszem,és sztem az ára is korrekt, reméljük tényleg szerető gazdihoz kerül

Elküldve

pedig nagyon agyaltam rajta hogy én is megveszem,és sztem az ára is korrekt, reméljük tényleg szerető gazdihoz kerül

én is örülnék ha itt a fórumon követhetném a sorsát, viszont most hívott egy másik csóka, ő már ma megnézi

csak a használtautón 3000-en látták egy hónap alatt, ebből kb 20-an hívtak fel

Elküldve

én is örülnék ha itt a fórumon követhetném a sorsát, viszont most hívott egy másik csóka, ő már ma megnézi

csak a használtautón 3000-en látták egy hónap alatt, ebből kb 20-an hívtak fel

ebből legalább 150 én voltam :D

Elküldve

A hétvégén jönnek megnézni a c20xe-t, lehet, hogy corsa nélkül maradok. :unsure:

Remélem tényleg jó gazdát találsz neki, mert kár lenne, ha azt az autót valaki elherdálná.

Elküldve

Nem rossz, de szerintem ez a felni már nagy ide...

Hát igen... kicsit határeset, de az összehatás nekem nagyon bejön!

Kicsit a fehérre emlékeztet :(

Elküldve

Hát igen... kicsit határeset, de az összehatás nekem nagyon bejön!

Kicsit a fehérre emlékeztet :(

Csak azért, mert fehér acorsa legyezős felnikkel? :D Sztem csak beképzeled. :D

Elküldve
Remélem tényleg jó gazdát találsz neki, mert kár lenne, ha azt az autót valaki elherdálná.

Megnézték, kipróbálták, még a kézit is rádobták kanyarban... én ilyet soha nem csináltam vele... és elvinnék 350-ért szlalom autónak...

Én meg nemet mondtam.

A hétvégén jön egy srác aki telefonban ugyancsak 350-et mondott, de "lehet" hogy ad érte többet is.

Szerintetek mennyit ér ez az autó?

Elküldve

Megnézték, kipróbálták, még a kézit is rádobták kanyarban... én ilyet soha nem csináltam vele... és elvinnék 350-ért szlalom autónak...

Én meg nemet mondtam.

A hétvégén jön egy srác aki telefonban ugyancsak 350-et mondott, de "lehet" hogy ad érte többet is.

Szerintetek mennyit ér ez az autó?

Ahogy Volu is írta; korrekt ár!

Ha engedsz is az árból, 15%-nál nem szokás többet engedni! Illetve max. hülyének néznek.

Persze annyi az ára amit az aktuális piac megfizet érte.

Ha nem sürgős eladni, én nem adnám olcsóbban. Persze a túl sok érdeklődő meg viszi az időt, pénzt.

Gondolom M.o-on ritkaságnak számít.

A telefonálónak megvan rá a pénze, csak alkudozik. Tud ő jobb ajánlattal is előállni!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.